a no podejazne, najlepszy serial obok hausa jak dla mnie ktory teraz ogladam ;f
hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa hausa
podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne, podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne, podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne, podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne, podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,podejazne,
widzę, że niektórym brak supernatural (przepraszam Supernatural) daje się we znaki. Też mnie dziwi ta średnia, mam nadzieję, że to nie fani wkurzeni czekaniem do 15-go o ile się nie mylę. Ja swojej oceny nie mam zamiaru zmieniać 10/10 nawet jeśli muszę czekać. A swoją drogą to nie pierwszy taki przypadek - już paru moim ulubionym serialom spadła drastycznie średnia. Dotąd sugerowałam się średnimi na filmwebie - powyżej 9 czy 8 - oznaczała dla mnie rewelacyjny film. Za filmy poniżej 7 się raczej nie brałam - chyba będę musiała zmienić taktykę bo tym sposobem teraz paru moich ulubionych seriali nawet bym nie zaczęła.