PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

uwielbiam ten serial oglondałem go na tvn i oglondam go dalej na tvn siedem
nagrywam na dvd karzdy odcinek. moim zdaniem serial jest super.

ocenił(a) serial na 10
karol_ek120

Ten serial jest the best!!!! Nie ma sobie równych.Od małego oglądam horrory i już prawie żaden film nie jest w stanie mnie wystaszyć,ale to co robią na nie z tego świata to poprostu mam ciarki na całym ciele. Najbardziej bałam sie jak byl odcinek o strzydze.Przez pół nocy po prostu siedziałam i gapiłam sie w okno.Niestety nie mam TVN SIEDEM i nie moge oglądać drugiej częsci i niestety z powodu późnej pory nie widziałam wszystkich odcinków pierwszej serii.Np.tego w którym Dean był w szpitalu.Podobno w drugiej serii są dwie babki.Według mnie są zupełnie niepotrzebne.

ocenił(a) serial na 10
_Sai_

Jest parę dziewczyn w serilu...
1. Ruby - dobry demon, który pomaga braciom...
2. Bela Talbot - przyjazna złodziejka :) ...
3. Jo Harvelle - młoda, zapalona łowczyni, o której już zapomniano :)
4. Meg - już nie żyje, córka żółtookiego demona ...

Jak dla mnie wszystkie dodają uroku serialowi :D
A najbardziej Ruby :D

_Sai_

"Podobno w drugiej serii są dwie babki.Według mnie są zupełnie niepotrzebne"

skoro piszesz ze PODOBNO, to ich nawet nie widzialas.
a skoro nie widzialas to jak mozesz pisac ze są niepotrzebne :////
najpierw zobacz a potem sie wypowiadaj, nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia ..:/
w drugim sezonie są Meg (zła) i Joe (dobra).. no i Ellen, ale za stara jest zeby sie liczyła :]
i dobrze ze są bo ile mozna w kolko ogladac dwie postacie na ekranie .. chłopaki też chca sobie na cos popatrzec.

ocenił(a) serial na 10
lizzu

Dobra,sorki. Nie chciałam nikogo urazić.Dobra chłopaki maja prawo popatrzeć na laski. mój błąd.

ocenił(a) serial na 10
_Sai_

nie mam zamiaru nikogo obrazac ale jak juz ogladacie ten serial to powinniscie wiedziec ze to dopiero w 3 sezonie do braci prawdopodobnie dolaczam na stale 2 dziewczyny (Ruby i Bella) a w drugim jak na razie zadna nie byla na dluzej moze oprocz Joe ale grala tylko w kilku odcinkach!