nie no znowu zmienili pore wyswietlania winchesterom? teraz jest o 15:55?! o co kaman? zasiadam dzisiaj przed TV z zacieszem, a zadowoliłam się napisami koncowymi! dobrze ze powtórki są o 6:05. a i sądze, iż ta pora będzie na stałe, bo w kazdym porgramie [na przyszły tydzień też] jest 15:55.
ugh. pozdrawiam.
właśnie to samo mnie dziś spotkało;/ przychodze wczesniej z wykładów, siadam przed tv i co? napisy końcowe. Dajcie spokój to nie pierwszy raz już takie cyrki odstawiają na TVN7.
Jestem WKURZONA!
Jak tak można wogóle. TVN 7 jest niepoważne! Skandal! A najlepsze jest to, że bez problemu mogłabym usiąść godz. wcześniej i sobie obejrzeć. A tak? Jutro o 6 rano pobudka i szoruję oglądać powtórkę, bo dobre odcinki są teraz.
jutro 5:40. sprawdzałam w programie na kablowce, filmwebie, telamagazynie i jeszcze jakimś. wiec na 100% tak jest. kurde. to jest juz chore. a odcinki teraz są o 15:55. niezle ich pokarało.w połowie sezonu zmieniać pore emisji. brawo. :/ jak wyjdzie drugi sezon to go kupie i będę oglądała kiedy mi sie kurde podoba, a nie liczyla ze tvn7 z łaski swojej będzie puszczało sn. :/
no jasne wczesniej to się nie dło tej powtórki dać;/ szkoda że nie o 3 nad ranem;/
ale weźcie w ogóle, co to ma być. dobrze, że wstaję wcześnie do szkoły więc sobie rano obejrzę, bo dzisiaj niestety włączyłam na samą końcówkę ;/ porażka ...
Mnie też to potwornie denerwuje. Grrr
Na szczęście obejrzałam dzisiaj, bo akurat oglądałam TV.
Cieszyłam się, że powtórki lecą o 6:15. Dzisiaj rano nie oberzałam 10 minut filmu. A o 5:40 to dla mnie za wczesnie (ale cóż.. trzeba będzie się poświęcić) Też uważam, ze to niepowazne ze strony TVN7 T_T
Dzisiejszy odcinek był na prawde świetny :P Wiec jesli ktos nie zobaczyl to warto wstac jutro troche wczesniej.
Pozdrawiam :D
Mnie też zmiana czasu emisji mocno wku...ła. Zawsze śpieszyłem się, żeby zdążyć z pracy na ten serial. Teraz mogę już zapomnieć. 15:55? Świetna qrde pora jak pracę kończę o 16 :(
Wpółczuję!
Dzieczynki kochane, potrzebuję krótkiego streszczenia odcinka 11. PROSZĘ! Miałam dziś wstać o 5:40, ale zaspałam. ;
Sam i Dean zawitali do Connecticut, gdzie samotna matka prowadzi urokliwy hotelik.
Niestety giną w nim ludzie.
to z wp.pl.
no oczywiście jak tam dotarli, zaproponowano im podwójne łózko i wzięto za gejów. ;D
już na początku zobaczyli znaki, świadczące o tym ze ktoś bronił się w tym domu przed duchami. córka kobiety która prowadziła hotel, miała wyimaginowaną przyjaciółke, która okazała się duchem.
duch zaczął zabijać, kiedy okazało się ze matka z córką mają sie wyprowadzić a hotel ma zostać zburzony.
babcia małej miała wylew, a po tym duch dziewczynki zaczął mordować, bo nie chciał aby sie wyprowadzili.
okazało się, że przed duchem rodzinę broniła babcia (stąd te znaki)
następnie duch chciał zabić małą, aby była z nią na zawsze, ale Sam ją uratował przed utopieniem się w basenie (tak zginęła dziewczynka, której duch straszył)
na końcu umarła babcia (chyba za sprawą ducha), bo zjawa była jej siostrą, no i one zostały razem na wieczność.
może to ciut niezrozumiałe, tak to zapamiętałam, jak oglądałam o 5:40.
ogólnie najbardziej zapadły mi w pamięć te docinki o gejach.
;)
sorry za niezbyt zrozumiale streszczenie i powtarzające się słowo "duch".
ale jakoś nie myślę po porannej pobudce 5:20. ;)
Widzę, że ktoś mnie już wyprzedził. Oni na prawdę są nie poważni. Cudują i cudują. W końcu kiedyś przecudują. ;/
Dlatego najlepiej sobie ściągnąć i nie liczyć na łaskę tvn7. Tylko oglądać kiedy się chcę a nie czekać na 5:40 rano :)