Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
Bardzo dziękuje Scary
Gdybyśmy wcześniej tak postępowały z trolami nikt by nas nigdy nie obrażał:)
właśnie
miał zły dzień i chciał się na nas powyzywać i tyle żadne argumenty go nie interesowały:)
mialem ci nie odpowiadac - ignorowac, ale zrobie to i odpowiem ci ten ostatni raz. Jakie podalas argumenty?
przestań odgrywać tą komedie i idź cię czep kogoś kto ci na to pozwoli
kłopoty w domu? współczuje
co to w ogole za gadanie - bo zaczynasz obrazac kobiety. toz to smieszne jest,
a co to ja ci w majtki zagladalem, zreszta co za roznica. jestes kobieta to znaczy ze nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie "CO WY W TYM WIDZICIE".
"Dla Ciebie może to być dno, kanał i Bóg wie co jeszcze, ale są osoby, które lubią go oglądać i niekoniecznie musisz za to je karać"
a czy ja kogos ukaralem? Ofiara losu.
To Ty tu jesteś gościem, nie ona. Ona przynależy do naszej małej społeczności i nie życzę sobie takich tekstów
jestem gosciem, ty rowniez jak kazdy na tym forum. ta twoja spolecznosc takze.
jestesmy tu pod jednym regulaminem - wiec nie mow mi co mam robic, a co nie.
Czy jesteś wstanie załapać fakt, że nie będę z tobą dyskutować o tym serialu?
Nie będę podawać ci nawet mini argumentu.
Myślisz tak o tym serialu to myśl. Z błędu cię wyprowadzać nie będę.
Coś prowokacja ci nie poszła bo nikt nie chce się bawić w twoją grę. Nie podoba się ? To wypad.
PS poza tym nie wiem czy do ciebie nie trafia ale to ty jak cham zacząłeś mnie wyrzucać. Po za tym Scary ma rację, to jest nasz temat i możemy sobie kogoś tu nie życzyć. Jak tak kochasz pamiętniki to załóż sobie inny temat na tym forum.
pozdrawiam
a dlaczego jest szara i nudna? bo wiekszosc wolnego czasu prawdopodobnie spedzasz przed tv czy komputerem.
rowniez nie mowie wcale ze ten serial jest akurat dla bezmozgowców, podalem powod ogladania go przez Sosnowska.
ale uroczy z ciebie facet, taki słodziak oj jeszcze sie zakocham.... sama słodycz, nie bliss? xDDDDD
jesli nie załapałes to ja nie podjełam dyskusji....
zal mi ze twoi rozmowcy poprzedni byli na takim poziomie ze cie to zmylilo
Ale nie zamierzam podjąc wyzwania i przetaczac ci zadnych argumentów. Kapewu?
Nie lubisz to nie. Myslisz jak myslisz to mysl. I hasta la vista, baby
jesli poprawia ci humor, mowienie do mnie kochanie to prosze bardzo.
nie martw sie, ze snem nie bede miec problemow.
beauty nie gadaj,
ja zawsze popełniam ten błąd -wystarczy
Ok to jak tam poszło na siłowni?
ja po egzaminach wracam na basen.... juz nie moge zyc bez wody
czuje sie jak Calipso w piratach odcieta od morza:D
powinnysmy sie kiedys wybrac na trening:)
Powodzenia na tych Twoich egzaminach :)
Uwielbiam pływać, ale nieczęsto chodzę na basen ;p
ja tu umieram ze strachu... a to jeszcze 2 tygodnie... powinnam sie isc uczyc ale juz od samego patrzenia mam atak paniki
A którym stylem najbardziej lubisz pływac?
Dasz radę ;)
Wiesz, nie mam wybranego jednego. Wszystkie po trochu. Kraul, żabka, różnie :)
ja nauczylam sie pływac kraulem dosc pózno bo jak zaczełam studia ale od tamtej pory
to moj ulubiony styl:)
Czeeeśc:D Zdążyłam na jubileusz, ale mnie dzisiaj nie będzie za dużo, mam naukę na jutro. Jutro mam ostateczną rozmowę w pracy i państwowy egzamin:D To będzie masakra. Będę dzisiaj sama do siebie gadac formułki, które mam wygłaszac klientom:D Do tego przeżyłam największy stres w życiu (zaraz po maturze i prawku:P)- rozmowę wstępną. Jestem padnięta, mam ochotę na rower ale nie mam siły. Za to obejrzałam wszystkie odcinki TB:D Właściwie został mi tylko ostatni- 8. Widziałam tylko początek i zasnęłam o 4 rano pod laptopem:P Wniosek po tym serialu jest jeden- kocham Erica:D Przynajmniej tego z 4 sezonu, który według mnie jest najlepsiejszy:D
trzymam kciuki za twoje egzaminy i boje się tak samo o swoje
Musimy sie trzymac razem i zdamy wszystko
Śmiesznie teraz wyszło bo ty sie przekonałaś do True Blood a mnie juz odrzuciło... zrezygnowałam zupelnie:)
Omiń 1 sezon, mogłabyś przejśc od razu do 3 bo ten obejrzałam w 2 dni, 4 zajął mi 1 dzień:D Dalej naprawdę jest dużo lepiej, do tego głównym bohaterem zostaje Eric, który jest uroczy jak Gumiś:D
ale sosnowska_wizard jest na bieżąco z tego co wiem :)
pewnie chodzi jej o to że Eric się zmienił w ciapę ;)
Nie w ciapę:P Uroczy jest:D To jest najlepsze słowo określające nowego Erica. Lubiłam w sumie starego- zły i mroczy jak lubię, ale ten też ma coś w sobie;D Jakie on wyznania robił Sookie to aż ciarki przechodziły, moja ulubiona scena to jak mówi jej że gdyby go pocałowała to byłby szczęśliwy:D Cała scena mi się podobała, była w sumie smutna.
nie mogę się oprzeć ;) najfajniejsze momenty :
http://www.youtube.com/watch?v=EEAxFBDNwG8 i ta piosenka mmmm
ja też nie mam nic przeciwko nowemu Ericowi.. wyznania boskie :)
Jak pisalam kiedys do tequilii ja uwielbiam synkretyzm rodzajowy, paradoksy i wszystkie tego typu wariactwa nawet czarny humor (patrz. ze smiercią jej do twarzy)
Ale po tylu sezonach ani nikt nie wzbudził mojej sympatii ani mnie nie zainteresował. Wszystko mi spowszedniało i stało sie nudne.
Sam Eric ( pomijajac to ze zestarzał sie jak cholera i mi swojego ojca zaczyna przypominać) nie błyszczy takim talentem w serialu bym chciala to ogladac.
I nie o to chodzi ze jest uposledzony mentalnie bo film z Harrisonem Fordem ktory tez uległ podobnemu wypadkowi był super.
Wiec to juz nie to.
ps Bliss ma racje od 1,5 roku jestem na bieżąco:)
ja tu jestem ekspert od prawdziwych bajek disneya
to co teraz sie u disneya dzieje wole nie wiedziec