Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
zaczyna sie robic ciekawie..... :D
ps uwaga bede mieć chyba kolejnego psychofana...sfrustrowani faceci mnie uwielbiają -ah ta sława....
Skoro masz już psychofanów, to chyba jesteś już na tyle sławna, żebyśmy dostały od Ciebie autografy :D
autograf mówisz.... :D musze spytac mojego agenta....
tylko najpierw musze przygotowac casting na takiego
A ja się cieszę, że pomogłyście :) Teraz tylko muszę zrobić listę 40 tematów i spisać, co jest w podstawie programowej najpóźniej do poniedziałku ;)
To ja też chcę do Ciebie-podszkolic mój angielski -chociaż maturę już dawno mam za sobą xD
Będę Twoją pierwszą uczenicą,a za mną będą tłumy walic-taką Ci reklamę zrobię :DDD
Właśnie do domku wróciłam i pierwsze co to na offtop-ależ było nadrabiania,nie to co wczoraj ;)
A jednak jubileuszowy offtop? :)
Jak widać - dopiero ludzie się schodzą, w południe był tu ruch, potem się wszyscy zmyli, ale pewnie zaraz będzie impreza :) Nic, tylko czekać na Awodza:)
tequilla at laaaast
dzis jestem w szampańskim nastroju - filmweb po prostu "make up"
prawda? wychodze z tego samego załorzenia:D
Aha doczekałam sie dwóch anty psychofanów czy to nie cudowne?
pierwszy to ten przyjaciel alien co tu sie czasem udziela:)
gosciu sledzi kazdy moj krok i wiesza po mnie psy
teraz kolejny tu wpadl
biedni sfrustrowani faceci mnie kochają:)
No co Ty?
Ja miałabym byc przeciw Tobie?-żartujesz sobie tak? ;[
Nic nie sugeruję,chciałam,byś bardziej wierzyła w siebie-tylko tyle :]