Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]
Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)
Ja oglądałam zmierzh,ksieżyc w nowiu i zaćmienie i myślałam że te filmy są świetne,ale teraz ich nie nawidze.Po przeczytaniu książek przeczytałam je jeszcze raz a potem to musiałam czytać już lektury :(.Ale wracając do filmów są BEZNADZIEJNE w porównaniu do książek.Przeczytałam CAŁĄ sage i nie moge uwierzyć jak aktorzy,reżyseria i scenariusz mogą zepsuć coś tak pięknego,ekscytującego i na maksa pochłaniającą książke :(
A ja jak oglądałem pierwszą część w hotelu byłem właśnie po paru wódkach zmieszanych z piwem i niestety w wyniku tego filmu paw się uwolnił... 0_o...
No ja muszę przyznać że ona cieknie profesjonalnie :-) Jak by potrzebowali kogoś kto mógłby zagrać np. cieknący kran, przeciekający dach to ta dzieweczka od Bonnie byłaby do tego najlepsza X-D
Ojej.
Gdyby 18 letnia czarownica, której jeszcze do niedawna popisową sztuczką było zapalanie zapachowych świeczekXD
- miała nagle moc tak niewyobrażalną, ( ja wiem, że dostała powera, ale bez przesady;) by, ot tak sobie poradzić z najstarszym wampirem, potężną istotą nieśmiertelną - cóż to byłoby za rozczarowanie;)
Zwykła kpina wręcz.
Kwiknę, padnę ze śmiechu i już nie wstanę. Tak będę leżećXD
O którą moją wypowiedz ci chodzi bo przerzuciło na 2 stronę i nie ogarniam o co ci chodzi ;D
No nic, tak tylko mruczę, bo napisałaś że fajnie by było jakby Bonnie załatwiła Klausa.
Nie miej mi tego za złe - po prostu myślę że strasznie naciągane byłoby to rozwiązanie...
Co nie znaczy, zę nie masz racji - być może scenarzyści pójdą tą drogą.
Jednak jeśli - to w moich ślepkach będzie to "słabe".
Owszem, Bonnie jest teraz dość silna - ale jak już mówiłam - miałaby sprzątnąć wampajersa, którego wszyscy bez wyjątku tak się bali i boją??
Kath, Rose i Trevor sikali po nogach ze strachu przed Elajdżą, a co dopiero przed takim Klausem???
Naprawdę, to będzie śmieszne jak rozwali go BonnieXD
Ja chciałabym żeby Bonnie go zabiła ale tylko jeśli przez to ona zginie.Bo jak ma być później bohaterką to lepiej żeby nic nie robiła :P
Jak my wszyscy;)
Phi. Po zabiciu Klausa ( Boże, błagam by jej nie wyszło;) z jej ślicznego noska będzie Niagara wypływaćXD
Ale Klaus ma żyć!!!!!!! :D Bo jak go ukatrupią tak szybko jak Elajżę to się policzę z nimi...
Ja już ostrzę siekierkę..
;)
Pierwotni są zbyt cool, by ich tak szybko z TVD usuwać.
Najbardziej mnie właśnie wkurza to: "Trza zabić Klausa, zabić, zabić!"
Kurde, chłop się nawet jeszcze dobrze nie pokazał - a już wszyscy chcą go ukatrupićXDXD
No też tak uważam. Ona się uważa za wielką witch co wszystko potrafi a tak naprawdę jak zobaczy prawdziwego Klausa to jej nos odpadnie ze strachu.
hehe.Niech Bonnie umrze próbując zabić Klausa :D
A Klausik sobie pożyje jeszcze :D
No co Ty? Bonnie to Amerykanka! Ona może pokonać najmocniejszą istotę! Rambo w pojedynkę oczyścił Afganistan z Ruskich :-p to i ona da radę :-))))
nie wiem czy ktoś już to zauważył ale może mi to ktoś wytłumaczyć? czyżby błąd scenarzystów? w promo jakaś dziewczyna mówi że jakiś super przystojny Klaus zaprasza ją na potańcówkę ale przecież czyżby ta uczennica nie rozpoznała w nim swojego nauczyciela historii? czyżby zapomnieli że Alaric uczył w tej szkole? bo mówią że to jakiś nowy Klaus a widzą ciało Alarica, swojego nauczyciela? nikt go nie rozpoznaje? o co chodzi?
Może Alaric/Klaus powiedział tej dziewczynie jako Alaric że jakiś Klaus dedykuje Elenie piosenkę ;P
Nie no nie wiem :D
No raczej nie.
Hey Elena, this totally hot guy asked me to ask you if you're going to the dance tonight. His name is Klaus.
Może po prostu Klausik zmanipulował ją tak, żeby nie zauważyła, że wygląda zupełnie jak nauczyciel historii ;)
Się zobaczy w piątek.
Właśnie też o tym pomyślałam. Zawładnął jej umysłem... ;D
Fajnie będzie zobaczyć robiącego Klausowe miny Alarica ;P
Ciekawe, czy Ernesto ustalał z Josephem, jak grają Klausa, czy każdy grał, jak chciał xD
Liczę tylko na to, że zdjęcie z Damonem z 2x20 jednak oznacza, że Riczek nie zginie.
Też mam nadzieje , że Alaric zostanie.
Ale najbardziej nie mogę się doczekać tańca Deleny ^^
No ten taniec będzie boski.
Elcia wygląda jakby w 7 niebie była...
Czyżby Stefek popadł w niełaskę??
Dziwne to;)
Nom widać że Elena szczęśliwa ^^
Przy Stefanie to tylko ciągle twarz skrzywiona > ;{
:D
skoro ją tak unieszczęśliwia ten facet to czemu z nim jest? ;D
wybór prosty, Damon tylko czeka na skinienie ;p
a przecież Stefan nie trzyma jej na siłę
Ja wolę Stefana kiedy jest z Kat albo Caroline...Wtedy nie jest taki nudny.Staje się bardziej męski ;P
Elena tak samo wolę kiedy jest z Damonem ale na ten temat nie będę się rozpisywać bo już to wszyscy wiecie ;P
Po prosu kiedy Stef i Elena są razem są nudni..osobno o wiele lepiej ;P
Ja tam lubiłam patrzeć na przepychanki Damona z Katherine. bardzo do siebie pasowali.
Teraz to dupa blada, bo pewnie Klaus ją ukatrupiXD
Choć może chcą byśmy tak myśleli - może szykują niespodziankę jakąś;)
Bądź co bądź Katherine była biczą, ale jakże barwną.
No ciekawe czy będzie żyła ;D
Kat to nawet fajna postać ;P
Blush nie dawno umieściła filmik na którym Damon i Stef myślą że Kat nie żyje i jest im przykro.. ;P
Ja wam mówię, Stefan nadal coś czuje do Kat! I wróci do tej bicz a Elena będzie z Damonem :D
Też bym miała zbolałą i naburmuszoną minę, gdybym:
1. była czyimś sobowtórem
2. najstarszy, pokręcony wampir chciał złożyć mnie w ofierze
3. moja zła bliźniaczka uprzykrzała mi życie
4. życie moich bliskich byłoby zagrożone
Dziwne by było, gdyby Elena latała sobie wokół z bananem na twarzy ;) Jest dzielna, uparta i wie na czym stoi, widziała w życiu już tyle śmierci, ale jeszcze nie zwariowała - i to czyni ją dla mnie postacią ciekawą i jedną z moich ulubionych, choć muszę przyznać, że gdy jest w obecności Stefana, czasem nie mogę jej znieść. W ostatnim odcinku nie była wcale taka naburmuszona, nawet zdarzyło się jej przeklnąć, więc nie jest tak źle ;)
Elcia rzeczywiście zadowolona, a i na minę Damona się napatrzeć nie mogę:) Nareszcie mu trochę czasu poświęciła...
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=71&pid=1989#top_display_ media
No i to słynne zdjęcie :D
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=71&pid=2068#top_display_ media