Hej, dziękuję bardzo za głosy z serialowych :)
Zajęłam 1 miejsce w swojej kategorii. :D :D :D
Nie spodziewałam się tego, bardzo się cieszę. :) Nie wiem ile właściwie miałam głosów, nie podają...
Wiedziałam tylko, że parę osób z tumblra zagłosowało bo powiedzieli mi o tym i tu też. :)
Zrobiłam nowy gifset, mam nadzieję, że gify się nie spóźniają i działą jak należy. :)
http://damonisherhome.tumblr.com/post/56420639206/ill-be-your-safety-youll-be-my -lady
Ania, to jest genialne <3 dopiero na to trafiłam na tumblrze i sprawdziłam czyje to, a tu patrze, że Twoje ;) Naprawdę pięknie zrobione.
Czyli akcja TVD zacznie się 3 miesiące po zakończeniu szkoły ;/
A jak było z rozpoczęciem 3 sezonu ? Też rozpoczął się po wakacjach?
Tak odnośnie trailera do 5 sezonu. Skoro Silas spoczywał w grobowcu 2000 lat to skąd nagle wie do czego służy mikrofon? xDD Już taki jest obeznany z technicznymi nowinkami? Bystrzak jak na kogoś kto żył dwa milennia temu.
ale podobnie było z Pierwotniakami, też leżeli kupę lat w trumnach, Reb a przede wszystkim Finn i "matka roku", a nie mieli żadnego problemu z poruszaniem się w nowej rzeczywistości
na początku dbali jeszcze o pozory: uwolnione z krypty wampiry mieszkały gdzieś w domku na obrzeżach miasta, miały kogoś, kto uczył ich obsługiwać tv i mikrofalówkę etc. ale np. Finn, który leżał w trumnie z 900 lat, jakoś nie wykazywał zdziwienia, że nie mieszka się już w szałasach ^^
A spoko, na razie bardzo mi się podoba, jestem chyba przy szóstym odcinku :) ale teraz będę oglądała trochę wolniej. Oficjalnie hejtuję Peyton - miałaś rację, laska uwielbia Lucasa tylko wtedy, gdy jest zajęty, ledwo przyjechała do Tree Hill, już zaczęła swoje gierki i jeszcze na każdym kroku dokucza Lindsey, choć ona niczemu nie jest winna i wszyscy znajomi ją lubią. Najpierw odrzuciła zaręczyny, a teraz rości sobie jakieś pretensje... bosz, co za egoistyczna i wyrachowana laska... żeby ona chociaż raz zdobyła się na jakąś samokrytykę... no, sorry, musiałam się wygadać :P właśnie pojawiła się Torrey w roli podstępnej seksownej niani <3
Rozumiem Cię, bo ja też znienawidziłam Peyton do reszty po tym co wyprawiała w 5 sezonie. Jak dziecko, któremu ktoś zabrał zabawkę. W stosunku do Lindsey przechodziła sama siebie.
To jest chyba kultowa rola Torrey, nawet ostatnio w wywiadzie gadala, że mimo iż grała w tylu serialach to ludzie wciąż ja na ulicy zaczepiają i pytają czy to ona była ta psychiczna niania Carrie :D miałam poważny uraz do Torrey po tej roli :D
hehe, ja ją widziałam w Castle'u i tam też chyba grała seksowną, ale złą harpię :P w PLL jest niewiele lepiej xD Peyton jest wstrętna... takie zachowanie przełknęłabym, gdyby to była postać pokroju Brooke z początku serialu albo Rachel, czyli zarozumiałą, pustą i wredną ślicznotkę, która po prostu zdobywa to, co jej się podoba i pasuje do nowych butów, ale najbardziej wkurza mnie to, że Peyton zgrywa się na taką "lepszą", jaka to ona wrażliwa, jaką to ona nie jest niezrozumiałą artystką, pokrzywdzoną przez los zagubioną sierotką z wielki sercem etc., a tak naprawdę pod płaszczykiem tej "wyjątkowości" jest zazdrosna, zawistna, egoistyczna i wyrachowana... no, ale oczywiście zawsze winni są inni, ona nigdy
Torrey zawsze gra takie postaci, jedynie w tvd była ok, ale jak ją zobaczyłam w tvd to też od razu przeczuwałam najgorsze :D już tak mam, że jak widzę Torrey w jakimś serialu to od razu ją podejrzewam :D ale ninia Carrie była wyjątkowo psychiczna, zresztą się przekonasz :)
Widzę, że naprawdę nie możesz znieść Peyton, jej postać miała potencjał, nierozumiana, artystyczna dusza, słuchała dobrej muzyki i miała genialny samochód :D ale później była coraz bardziej samolubna i zapatrzona w siebie, taka prawda, chociaż udawała taką idealną.
A powiedz jak Ci się podoba Jamie? :D
heh, może dlatego, że niemal od początku byłam za Brukasem, a Peyton wiecznie im się wchrzaniała :) miała potencjał, bo była postacią niebanalną, w ogóle wątki z nią były w miarę ok, dopóki nie skupiały się na zabieraniu komuś faceta :P z drugiej strony lubię się trochę powkurzać, może gorzej by było, jakby była nudna. Jamie jest słodki i wydaje się taki mądry, nie wiem jak namówili tego dzieciaka do tak rewelacyjnej gry aktorskiej. ojej, to już się nie mogę doczekać, co się okaże z tą nianią, na razie dopiero zaczęła kusić Nate'a kąpielami w bikini :)
Też mi tam Peyton tylko przeszkadzala w tym trójkącie :D :D ciekawa jestem jaka będzie później Twoja opinia o sexi niani :D a jeszcze jedna świetna postać się pojawi, Q. jest już? :)
no wiem, że będzie złym charakterem, ale i tak fajnie :) pewnie, że będę jej nienawidzić, ale co tam. jest już Q
Nienawidzić to swoja drogą, ja tam się jej bałam :D ooo to Q będzie świetny i będzie miał fajną relacje z Jamiem. Zresztą z Jamiem to każdy ma cudowną relacje. Właśnie sobie przez Ciebie przejrzałam na yt najlepsze sceny Jamiego z 5 sezonu ;)
hej Kochana:))))))))))
wszystkiego najlepszego dla Ciebie:DDD:***
oby każdy Twój dzień był lepszy niż poprzedni, ale jeszcze nie tak wspaniały jak ten następny^^!!
:********************
hej:***
my pleasure:))):**
zdałam sobie właśnie sprawę z tego, że jestem już za połową 3 serii GoT i wymyśliłam jak sobie wypełnię przerwę do sezonu 4:DD
Julka to poszalałaś bo ja jestem na 2x08 :D Pewnie wiem jak chcesz sobie wypełnić to oczekiwanie :DDD
hej Kochana:) jestem z powrotem:))
no co Ty:))? nie dałabym rady pędzić tak szybko. wkradło się nieporozumienie^^
miałam na myśli, że jestem za połową trzech serii, czyli w połowie tego co zostało dotychczas nagrane:D
Mi już zostało kilka rozdziałów do końca i powiem Ci, że książka jest rewelacyjna i nie mogę się doczekać kiedy kupię sobie kolejny tom :DDD
Kochana moja :***
Wszystkiego naj, naj, najlepszego :**** Spełnienia wszystkich marzeń oraz dużo szczęścia :***
Ja też się bardzo stęskniłam :*****
Ja przez ostatnie 2 dni byłam z Oleczkiem u mojej babci więc miałam ograniczony dostęp do neta zresztą czasu na wejście na forum tez nie miałam bo oprócz Oleczka było jeszcze 4 innych dzieciaczków więc oczy trzeba było mieć dookoła głowy :DDD
:****
Aaa to miałaś dosłownie Domowe przedszkole miałaś :DDD Fajnie, a skąd u Twojej babci tyle dzieciaczków się znalazło? :) Też się opiekuję? :)
Ja byłam z Olem i Zosią, moja mama była ze swoją podopieczną Hanią i obok mojej babci mieszka moja ciocia, która ma dwoje wnuków Julkę i Szymona więc łącznie wychodzi 5 dzieciaków w różnym wieku od 2 do 10 lat :DDDDD
ooo matko :D To mam sporo do nadrobienia :DDD Ostatnio nie miałam weny na oglądanie :DDD Jakie są dalsze odcinki? :)
Bez zmian :D wciąż się wszyscy nienawidzą i chcą pozabijać :D Jeden pod drugim podkopuje dołki, standard :D pamiętasz może od którego roku zaczynała się akcja w serialu?
Aha, to szkoda:D Miałam nadzieję, że może jednak coś się zmienia w dalszych odcinkach, ale jednak nie. Nie, nie pamiętam, a czemu pytasz? :)
Nie, nie, nic z tych rzeczy, nadal nikogo nie da się polubić. Jedną z nielicznych którą lubiłam już uśmiercili:/ Za to pojawił się profesor Shane w 2x02 :D Musisz koniecznie nadrobić, bo tak ci za dużo bym zaspoilerowała.
A pytam z ciekawości, bo drugi sezon zaczyna się od 1532r. i chciałam sobie policzyć :D