PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122003
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
bliss6

Dziękuję i Wszystkiego Najlepszego!!! :D

annab93

Dzięki :* :D

Kate123

Wszystkim serialowym Anulkom, Andziom, Anikom, Annom, Ankom i Aniom serdeczności i uśmiechu! Mam wrażenie, że jest Was tu sporo!

Cudzoziemka87

dziękuję :))

Cudzoziemka87

Dzięki :D :*

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Dziękuję :***

Cudzoziemka87

Dzięki.

Madame_7

Ty też jesteś Ania?

Cudzoziemka87

Nie bardzo.

Madame_7

to czego dziękujesz? :P

ocenił(a) serial na 6
Cudzoziemka87

Podłączam się :D

Cudzoziemka87

Dołączam się do życzeń :)

bliss6

Pisała może do Ciebie Teki dziś?

minona291

Nie :(

bliss6

No właśnie czekam na jej odpowiedź, a wiem, że dziś znów podróżowała do Polski :(

minona291

Jak dojedzie,trochę odpocznie to pewnie się odezwie.

bliss6

Mam nadzieję, że tak będzie. Martwię się tylko, że ona ostatnio żyła w ciągłym stresie, a to nie jest dobre, gdy ma się przed sobą podróż. Wierzę, że będzie dobrze.

minona291

Teraz to ja zaczęłam się martwić :(

bliss6

Do tego miała jechać nowym/starym autem. Oby dojechała szczęśliwie i się zameldowała, bo spać nie będę mogła przez nią :(

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Hejka Laseczki?Co tam slychowac?

byledopiatku

Mam obsesję na punkcie serialu Teen Wolf :D A w szczególności na punkcie Stilesa <3
I mamy zdjęcie Damona z 5x02 http://24.media.tumblr.com/7a2cbd115cc9831d57da7b3a74b7348b/tumblr_mqjbfdZrKh1r5 f8xoo1_500.jpg

Kate123

o co chodzi z TW? naprawdę taki dobry?

Cudzoziemka87

Pierwszy sezon taki sobie, ale drugi i trzeci jak do tej pory są genialne :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Szczęściara, też bym chciała dostać jakiejś serialowej obsesji, bo muszę się pożalić, a gdzieżby lepiej niż na forum, mój epicki pięcioletni związek właśnie poszedł się pierdzielić, so obejrzałabym sobie coś o miłości.....
To chyba zdjęcie z jakiejś ostrej wymiany zdań. Jak się masz Kate? :D

byledopiatku

Oj :( Przykro mi. Jak chcesz się wyżalić to jestem.
Ja się na razie wakacjuję, nadrabiam seriale, zrywam porzeczki :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Trza być silnym so nie będę truć :)
Ale zaś mi przykro i dlatego forum ostatnio rzadziej odwiedzałam.
Fajnie :D Ja kurde pracuję na pełnych obrotach i wyjeżdżam do Holandii niebawem na jakiś czas, z roboty nas wysyłają...
Też bym chciała urlop!

byledopiatku

Właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz. To masz pracowity czas. A jakieś seriale oglądasz albo masz zamiar? :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Chciałabym Orphan Black, ale nie miałam czasu niestety.. Może mi się uda na wyjeździe cokolwiek, no i Dextera na bieżąco i Suits, no i Czystą Krew. Dexter teraz ostatni sezon, więc lekka depresja....

byledopiatku

Polecasz Suits, bo się ostatnio do tego też przymierzam :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jasne, tam gra mój przyszły mąż Harvey Specter, przynajmniej chcę w to wierzyć....:D Serial jest świetny i dosyć lekki.

Kate123

Porzeczki <3

Madame_7

Lubisz? :)

Kate123

Bardzo baaardzo.
Nie wiedziałaś? :(

Madame_7

Pewnie, że wiedziałam, dlatego tak mi się miło je zrywało :)

Kate123

Jak Ty potrafisz ładnie kłamać, szok :D
Jesz je za mnie też?:)

Madame_7

Tak i robię soki, na zlot Ci przywiozę :)

Kate123

Jaki zlot? :D

Madame_7

W październiku :D

Kate123

Pewnie go nie zrobicie :P

Madame_7

Nie kracz :P

Kate123

Jestem pewna :D Za offtopu nie wyszło to teraz też nie :)

Kate123

czarne czy czerwone?

Cudzoziemka87

I takie i takie :)

Kate123

koooktajle <333333

byledopiatku

F*ck, to jest najgorsze... mam nadzieję, że jakoś się trzymasz. Oglądałaś One Tree Hill? Ja niedawno zaczęłam i totalnie zbzikowałam, nawet tu na forum zamęczam moimi przemyśleniami o OTH :) Wydaje mi się, że pomoże na złamane serce, jest dużo o miłości (polski tytuł: Pogoda na miłość), przyjaźni i w ogóle.

ocenił(a) serial na 6
Cudzoziemka87

Życie czasem takie jest.... Tego czasu szkoda i w ogóle... :/ A są jakieś shipy?:D

byledopiatku

Wiadomo, że szkoda, ale z drugiej strony (o ile nie masz 80 lat) przed Tobą jeszcze wiele pięknych chwil i pewnie jeszcze sto razy lepszy związek, choć to brzmi banalnie. Jasne, że są, jest sporo par, niektóre przecudowne... można się wzruszyć i pośmiać, i pozachwycać, i powku*wiać, i popłakać (to ostatnie nawet często). Będę zachwycona, jak zaczniesz oglądać, bo teraz wciąż zamęczam lolę :)

ocenił(a) serial na 6
Cudzoziemka87

Kurde, obecnie w wielką miłość nie wierzę, ale chciałabym spotkać kiedyś taką jak w serialach, choć to niemożliwe, no może 80 lat to nie mam, ale pierwszej młodości to nie jestem, 25 skończone.