ee, ale w serialu to co innego, zawsze można się pozachwycać taką bajeczką :) 25 lat? toż to mleko pod nosem, ledwo spódnicę matki puściłaś i smoczka wyplułaś, co tam 25 lat, dziecko niemal jesteś, ledwo Ci pierś kiełkuje i jędrna pupa krągli, cera jak aksamit, paluszki jak serdelki, ileż jeszcze chłopców spotkasz, będziesz przebierać jak w ulęgałkach jeszcze dobre 50 lat! pst! ja też mam 25 lat, więc wiem, co mówię :P a OTH niezmiennie polecam z całego serca
Haha :D To jesteśmy równolatki :)
No nie jestem przekonana, wszyscy naokoło są sparowani, a mi tam do ideału daleko, no ale trzeba żyć dalej....
Mam konia w sumie, lepszy niż facet, mogę go zamknąć w boxie jak mnie wkurzy.....
No właśnie i nie gapi się na moje cycki....Choć ostatnio mi nadepnął na stopę....
A masz lepiej http://24.media.tumblr.com/92f8fb59c26ab43b1618d9413865b878/tumblr_mqe889CzVb1ro lap4o1_500.jpg
No w sumie, to jeden z tych mężczyzn co psuje moje życie, bo nie mogę znaleźć takiego samego!
Idę się myć Madame :D Jutro masa rzeczy do załatwienia przed wyjazdem :D Trzymaj się :*
Wiem, że wszyscy dookoła sparowani, ale oni już się zdążą znudzić, a Ty będziesz znowu masz szansę być szczęśliwa i zakochana. Nie można się przejmować, trza ścisnąć poślada, koko dżambo i do przodu.
Haha, też tak myślę, teraz w sumie mam tak dużo roboty i ten wyjazd, że nie mam czasu za bardzo roztrząsać tego... Ale kij, zobaczymy jak to będzie....
Haha, bo Ty dopiero jakieś 16 lat masz, ale w moim wieku już tylko alkohol zostaje....
Czy ktoś tutaj ma url kitsunecb???
Tak domyślam się, bo rebloguje dużo rzeczy od osób z tego forum.
Jeśli tak, niech mi się ujawni. :)))