Z jutrzejszego :D Jak chcesz to tu masz scenkę SPOILERY http://delenastydia.tumblr.com/post/66956684573/beyondgravity-spoiler-alert-crap -video-taken
O matko :D Jak to sie szybko rozkreca jestem pod wrazeniem :D Aww... Na kiss deleny czekalo sie jakies sto lat :D
:DDDD Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale w końcu to zupełnie inny serial i zupełnie inne czasy. So narzekac nie zamierzam :DDDD
Ja narzekac tez nie bede, ciekawe jak to sie stanie :D Cholera tyle zaleglosci mi sie narobilo, ze nie do wiary O.o
Nie żebym była złośliwa czy coś, ale niedawno pisałaś (nawiązując do Mary i Francisa), że odczuwasz niechęć do par które całują się w pierwszych odcinkach:P
Ale cieszę się waszym szczęściem, może i ja przejdę na waszą stronę;D
Bo tak jest :P Wszystko przez trójkąt z TVD :P No ale to jest już 5 odcinek i załóżmy, że serial historyczny, so nie jest tak jak w innych serialach. I jak to zobaczyłam to mimo wszystko się ucieszyłam, chociaż faktycznie mogli poczekac jeszcze kilka odcinków. Ale to taki serial i musieli jakoś posunąc akcję do przodu :)
Tak :D Przejdź na naszą stronę, zobaczysz jak tu jest fajnie :D
5 odcinek, ale ile oni wcześniej mieli scen?:D A Mary i Francis byli zaręczeni od 6 roku życia, jednak pierwszy pocałunek był za szybki i nie na miejscu:D Nie rozumiem, ale niech tak już zostanie;P
Najpierw muszę poczuć to "coś" ;)
Przestań już z tym, że są zaręczeni od 6 roku życia, bo mi się to kojarzy z epicką więzią sobowtórów wytworzoną przez wszechświat xD
Tak zarówno i jeden i drugi pocałunek były za szybko jak dla mnie, nigdy tego w książkach, filmach, serialach nie lubiłam (chociaż teraz już coraz bardziej się przekonuje, że to po prostu taki rodzaj serialu i tak musi byc). Ale właśnie przy M&B poczułam to "coś", więc chyba jestem w stanie im więcej wybaczyc, nawet kiss w 5 odcinku :P
OMG, tylko nie to. Nie mieszaj do tego wszechświata, to serial historyczny jak sama zauważyłaś xD Po prostu próbuję zaznaczyć, że oni z góry byli skazani na związek, więc to chyba nie szokuje że się pocałowali w 2 odcinku. Ok, poczekaliby sezon czy dwa na pierwszy kiss, który miałby miejsce podczas nocy poślubnej, na oczach połowy dworu xD A tak w ogóle to jeszcze nam obrzydnie ten trójkąt, jak Mary będzie przeskakiwać od Francisa do Basha i z powrotem ;P
Skoro mamy 5 odcinek, a już tyle się wydarzyło, to raczej oczywiste, że ten trójkąt nam obrzydnie. I to bardzo :D
Tak sobie myślę, co by się tutaj działo, gdybyśmy miały tu wszystkie więcej seriali, w których shippujemy różnym parom xD
HOD, BATB, NG, B99, Ravenswood, Arrow, AHS, TTP :P
Oglądaj Castle, świetny odcinek:D Caskett jak zwykle genialny xD
4 się nam pokrywają :D
Nie spodziewałam się, że będzie inaczej :D A Ty oglądaj Arrow :D Jednak niedobrze jest miec tyle shipów, bo tylko przysparzają cierpienia xD Kiedyś była tylko DE, a teraz codziennie ship xD
Na tumblrze są już wojny między shipperami Mary&Sebastiana a shipperami Mary&Francisa xD A to dopiero 5 odcinek, co będzie później xD
Przed chwilą miałam na dashu posta w którym dziewczyna pisała, że fani M&F awanturują się w tagu M&B xD "My" mieliśmy już pocałunki, teraz czas na drugi ship. Na nas przyjdzie jeszcze czas. Tak działają trójkąty, o co się burzyć xD
Kończę Ravenswood a potem zabieram się za Arrow;)
Cóż, tam gdzie trójkąty zawsze będą wojny xD Niestety :P
O rety, a ja kończyłam 1 sezon Tudorów i się zagapiłam z zaległościami :D To będziemy miały po 6 :D Przez kilka godzin, bo zaraz dojdą seriale z nocy xD
Ravenswood jest świetne. Na początku nie byłam przekonana, ale teraz mnie nieźle wciągnęło:D Zrebloguję trochę gifsetów z odcinka a potem biorę się za Arrow;P
W grudniu, bo wtedy większości seriali nie będzie :P
Yep :D Wiedziałam, że to nie jest dobry pomysł, żeby mieć tyle shipów xD Czy w Arrow czy gdziekolwiek indziej xD
http://31.media.tumblr.com/c620ed40d928ee9f168f51bc8d5b4972/tumblr_mrjlhw7XiA1rn o586o6_250.gif
“Since Elena is now dating Stefan’s brother, don’t expect to see a Stelena romantic reunion anytime soon. ‘I think their love has faded. It’s dissipated,’Paul Wesley says, despite the universe pulling them together. ‘It’s kind of like when you go to a fortune teller and they tell you, ‘You’re going to end up with this person.’ And you’re like, ‘Really?’ And you can’t help but in the back of your mind think that the fortune teller might be correct. It’s one of those things, even though you don’t really see yourself with that person. Right now, I think Stefan’s taking some time to himself. He’s 160 years old, so maybe he’s kind of over relationships.’ While there might be scenes and interesting moments with Elena and Stefan, Wesley says it’s the season of Delena. ‘That triangle’s kind of, to be honest, a bit on the back burner right now,’ Wesley says. ‘I think that that love triangle is not really necessarily a big forefront of what this show has become. It was at one point the only thing really happening.’”
‘I think that that love triangle is not really necessarily a big forefront of what this show has become.'
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Jak zwykle moja spostrzegawczość xD Bo nie mogłam sobie przypomnieć, w jakim filmie widziałam aktorkę, która gra Katarzynę w Reign. I przed chwilą się dowiedziałam xD
http://alwaysdamonsalvatore.tumblr.com/post/61651467573/anne-shirley-you-just-th ink-that-you-love-me
Też mam tak czasami, główkuję skąd znam aktora/aktorkę a potem przychodzi olśnienie:D Ją akurat od razu rozpoznałam:D
A skąd miałam wiedzieć, że Ani nie kojarzysz?:D Myślałam że to twarz której się nie zapomina:D
I przez Ciebie dostałam feelsów. Jak ja przeżywałam ich związek czytając książki, a nie wiedziałam wtedy nic o shippowaniu xD