Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2267354

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

I bardzo dobrze. Sama uwielbiam psy. A z tego co się orientuję Ian ogólnie jest zwierzolubem :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

O ile nie nazwał suki "Nina" to są jeszcze chyba szanse na Niana :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nazwał ją, uwaga: Nietzsche

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Serio? :D No tak, no to wiele tłumaczy :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Hipster pełną gębą xD

Kejt__

A jak nazywa się ich kot? :D Pamiętam ze byli tak o niego przerazeni ze pobiegli z Niną do weterynarza -- oczywiscie milion zdjęc na instagram przy okazji :d

ocenił(a) serial na 6
robb264

Nie mam pojęcia niestety :P

ocenił(a) serial na 1
robb264

Czytałam poważne rzeczy, ale ch*** muszę teraz szukać imion kotów Somerhaldera, bo taki ze mnie freak :D

"He has 3 cats. There name are – Miss Linx, Moke, and Thursday."

Slutty_Pumpkin

"Thursday" - serio:d? Ja bym nazwal Friday albo Sunday - chociaz by się dobrze kojarzylo :d

ocenił(a) serial na 6
robb264

Moke to był chyba ten Nianowy :D

ocenił(a) serial na 6
robb264

A poza tym mi się czwartki lepiej kojarzą niż piątki, bo miałam 2 lata wolne xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja chyba ze 2 semestry :D

Najbardziej lubię wolne poniedziałki - to nawet lepsze niż piątki :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Chciałabym doczekać wolnego poniedziałku...
Czwartki i piątki już miałam.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja już zaliczyłam chyba wszystkie dni wolne.. oprócz śród chyba. Tzn możliwe że "wolne" myli mi się z "wykłady - pier*** nie idę".
Ale i tak studiowanie dzienne to śmiech skoro zdarzało mi się kończyć o 20.30 w pozostałe dni tygodnia, także coś za coś.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Też o tym pomyślałam.... chociaż urodziłam się w czwartek w sumie, jest powód do celebracji.

Nie cierpię niedziel, zaraz potem jest poniedziałek... a poza tym w niedzielę nic fajnego nie wypada. Niedziele mnie dobijały zawsze :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Chyba wszyscy tak czują z niedzielami :D

Slutty_Pumpkin

Nienawidzę niedzieli, równie mocno jak nienawidzę Sylwestra i Nowego Roku xD

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Musisz kiedyś ze mną spędzić sylwestra to pokochasz :D

Kejt__

Jak zapraszasz ;* hahaha ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wiecie czego się obawiam? Że jak Delena w końcu zacznie się psuć, a na pewno zacznie, to wedlug delenowców i tak to będzie wina Stafana... Nawet jeżeli Stefan nadal będzie uwięziony w sejfie. I znowu będzie narzekanie na Stefana jaki on to zly i niedobry.

ewelinacrx

Pewne rzeczy nigdy się nie konczą ;d

Nawet jak Stefan bedzie daleko, to i tak Delenowcy bedą porównywali kazdy detal miedzy Damonem w roli chlopaka Eleny a Stefanem, ktory byl w tej roli. Cos w stylu "A Damon zrobil to dla Elenki ....... - Stefan by na pewno tak nie umial bla bla bla"

ocenił(a) serial na 1
ewelinacrx

Założę się, że będzie też coś w stylu "podły Stefan - on na pewno udaje, że ma zrytą psychikę po tak traumatycznym przeżyciu jakim jest 3 miesiące tonięcia pod wodą... on to robi tylko po to by zwrócić uwagę Eleny... "

Slutty_Pumpkin

Jak byl ten filmik Niny na instagramie jak byla na planie nad wodospadem - to ktos napisal - chyba na serialowych, ze mozliwe ze Stef bedzie mial halucynacje. I ktos odpisal cos w stylu "pewnie ma fantazje ze Elenka go uratuje - a to peszek" (oczywiscie ktos napisal to inaczej - ale klimat wypowiedzi byl identyczny) - i mnie to smieszy - bo o ile pamiętam to Damon w 3 sezonie, jak Rebeka go torturowala, to wlasnie mial taką zalosną halucynację ze Elka go oswobadza LOL

robb264

A czemu to piszę? Bo jezeli Stefan by robil takie numery z Eleną jak Damon, kiedy ona byla ze Stefanem - to by dostal takiego hejta od Delenowców jak stąd do NYC. Po prostu takie niekonsekwentne krytykowanie, bez refleksji związanej z Damonem.

ocenił(a) serial na 1
robb264

No co mam ci powiedzieć... szkoda mi takich ludzi co tak piszą. To okropne i okrutne, myslę że nielubienie jakiejś postaci powinno mieć jakieś granice. Nie rozumiem czym Stefan sobie zasłużył na swój los. Nie można mu zarzucić, że źle potraktował Damona czy Elenę (a przecież miał powody by tak zrobić).

W przeciwieństwie do Stefana, Damon zasłużył na takie tortury. Sama bym mu do***ała za każdą kobietę którąkolwiek kiedykolwiek facet potraktował w taki sposób w jaki on potraktował Rebekę. Drań pieprzony :D

Slutty_Pumpkin

Swoją drogą to te odcinki kolo 3x16/17 to takie pierwsze symptomy oslabiania Rebeki. Trochę się zawiodlem ze dala się nabrac Damonowi na te jego sztuczki. Przespac się z nią, wykorzystac, a potem zabic bez skrupułów. To juz skur.wy.synstwo.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Tak wiem... Mnie już dobił ten tekst gdy wychodziła od niego rano w 3x15, powiedziała coś, że spodziewa się że szybko się do niej odezwie znów - czytaj laska odkrywa karty i sugeruje, że chciałby to powtórzyć, na co sukinsyn jej wyjeżdża z tekstem żeby nie czekała czy jak... Oh Boże co za popapranie.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Btw, JULIE...znów?????? Avatar ma moc - weź przestań. Osoby wypowiadające się tu siłą rzeczy kojarzą mi się z avatarami jakie mają.

Immortal i Alaric, Kejt i uroczy Criss, Madame i boski Meyers awwww... itd. Chcesz mi się kojarzyć z Julie? Proszę Cię :D

Slutty_Pumpkin

Julie to moja idolka. Chcę byc równie epic jak ona :D Ale zobaczę co tam jeszcze mogę wygrzebac :D - mam pomysl :D

ocenił(a) serial na 1
robb264

Weź mnie nie strasz... może jakiś gif Juan'owy? To taki lubiany ship :D

Slutty_Pumpkin

Chcialem - ale zeby nie bylo banalnie ....:D

ocenił(a) serial na 1
robb264

Moje oczęta... weź... ty.... eh.... :P

Stefan wygląda jakby się chował przed Damonem za głową Julie :D

Slutty_Pumpkin

poprawilem jeszcze napis by byl bardziej adekwatny:D

ocenił(a) serial na 1
robb264

No teraz jest adekwatny że hej :P

nie będę już mogła patrzeć na twój avek ;/

Slutty_Pumpkin

mam jeszcze jeden pomysl :D

ocenił(a) serial na 1
robb264

sadząc po jakości ostatnich pomysłów to nie zapowiada się dobrze :)

Slutty_Pumpkin

ha ha - w rozsądny i krótki sposób napisane, co chcę zobaczyc w 5 sezonie :D

http://ejamisalvatore.tumblr.com/post/59692635291/two-things-i-really-need-to-se e-in-s5

(oczywiscie zeby to nie byla Katherine - ona ma dosiąść innego rumaka :d)

Slutty_Pumpkin

Juz 4 fotki:
http://doppel-vision.tumblr.com/post/59701402132/tvd-s5-photos

Doszedl Ian - to te zdjęcie co bylo zamazane i zbierali lajki :d

ocenił(a) serial na 1
robb264

OMG to był Ian wtedy?

Bardzo mnie wkurzają te jego spodnie.

Slutty_Pumpkin

ha ha :d No ja się pomylilem - myslalem ze Damon :d

Jego spodnie są z .....lateksu :D?

Kat i Ian w czerwonym pomieszczeniu - luksusowe meble
Paul i Candice w niebieskim, znimnym i zniszczonym pomieszczeniu

hmm - nic nie mam do Bamona, ale SC ? :D Nie, dzięki

robb264

chyba ze to oznacza ze Bonnie jest team Damon (lol - od kiedy?) a Caroline team Stefan

robb264

I przy okazji od bluzki Ianowi odstają na rękawie nitki - mogli się bardziej postarac - chociaz pewnie photo shop zalatwi sprawę...

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie wiem z czego są te spodnie, ale widziałam inne ujęcie gdzie te spodnie po prostu wrzynały mu się w krocze. Stoi na zdjęciu kilka osób, a ja się patrzę Ianowi na krocze... A wcale nie chciałam się patrzeć. To nie jest cool ;/

Teoria kolorów? Może Bonnie (jak to duchy maja w zwyczaju) przejdzie do team DE? Może się przez wakacje napatrzyła na to i owo i teraz już się nie dziwi Elenie ^^

Slutty_Pumpkin

"to i owo" -fuuj - nie zyczę tego Bonnie :d

ocenił(a) serial na 1
robb264

Oczywiście miałam na myśli spacery, trzymanie ze ręce i delikatne pocałunki w policzek... :)
Zresztą logika tego serialu nie pozwala na wykorzystanie tej jedynej zalety stanu Bonnie w pełni.

Slutty_Pumpkin

kolejny twitt - fotka z Paulem podczas nieopublikowanego jeszcze wywiadu
http://doppel-vision.tumblr.com/post/59708540223/paul-bts-tvd-s5

robb264

zajrzalem na jego twittera
https://twitter.com/JarettSays/status/373166724142891008

tutaj "Jessie" - pracuje duzo z Candice

robb264

wszystkie fotki w jednym miejscu:
http://doppel-vision.tumblr.com/post/59714006671/bts-tvd-s5

Slutty_Pumpkin

http://www.etonline.com/tv/137843_The_Vampire_Diaries_Season_Five_Exclusive_Firs t_Look_Images/

fotki z premierowego odcinka!!!! 5x01

robb264

LOL - Bonnie jaka usmiechnięta - komedia
Elena ciągle z paskudnym pasemkiem, a ta jej "nocna kiecka" tez brzydka.
Ogolnie dosc sztuczne te usmiechy dziewczyn jak są na uniwersytecie.