T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026
Po prostu czytam sobie "materiałowa szafa" i się śmieję z absurdalności tego :D Taki tam gift zamiast kwiatów xD
Fu.ck.... czyli chodzenie do Ikeii też już nie jest wolne od podtekstów? Koniec z chodzeniem do Ikeii ze znajomymi ;/
Co nie? Żadnych radości z życia, zero Ikei, zero smsów, to forum mnie wykończy :D
Posta nie zalajkuję... bo wiadomo co to znaczy. Boję się założyć tweetera, bo cholera wie co się stanie. Kilka retweet'ów i będę się musiała zacząć puszczać ;/
No nic już nie wolno w internecie robić, a teraz jeszcze tę Ikeę <wtf, jak to odmieniać> mi odebrali. Chciałam się nawet przejechać w środę bo mam rektorski, a tu dupa. Chyba że pojadę sama.
nie do rymu nie do taktu - ale lepiej obejrzyj reakcje na tagu Bonnie :d LOL
no nie mogę
im dluzej zastanawiam się nad wątkiem Bonnie i jej tekstami z 5x01 to mnie bierze coraz większy smiech- normalnie zaraz wybuchnę :D
Bonnie wyczuła szczęście Eleny, jako prawdziwa przyjaciółka wie że lepiej jej z Damonem, a Stefan ją unieszczęśliwiał...ciekawe ile jeszcze będzie nosić ten tytuł? :D
ale ty jestes na twitterze czy tumblr? Bo tumblr jest trochę lepszy niz twitter. Nie ma az tylu głupot.
Na tumblrze :D I na tumblrze jest mnóstwo głupot... nie zgodzę się. Tumblr to wylęgarnia głupoty.
"(...)However, Bonnie saw Elena at college in 5x01, so she told Jeremy how she seems genuinely happy. This is so meaningful, because it indicates once again that Elena is really happy with Damon. (...) I love this parallel even more, because it also shows that Bonnie said to Jeremy that she doesn’t want to take that genuine happiness from Elena. This is how much Bonnie loves Elena, how selfless she is, but it also tells us about the amount of Elena’s happiness with Damon, which is why Bonnie doesn’t want to ruin that by telling her that she’s a dead ghost now." lol
Czyli ta teoria o supernatural - black, human - white się sprawdza póki co :D
Teraz dadzą plakat....hmmm... Damona :D
a Jer nie jest supernatural bo jest lowcą?
Pewnie dadzą pierw StefanoSilasa - nawet jezeli to 'jego sezon' - a Damona (ewentualnie ElenoKatherine) na koncu, bo on jest najpopulaniejszą postacią wsród malolat.
Dadzą Damona! Do tej pory dobrze przewidywałam :D
Nie wiem jak tam jest z tym łowcą. Chyba już nie jest.
Tak teraz sobie pomyślałam, że byłoby jeszcze smieszniej jakby Jeremiego ktoś nakrył na gadaniu samemu do siebie w tej klasie - to by mu dopiero przysporzyło sympatii :D
Też o tym myślałam, ale w inny sposób też, a kolory tylko to potwierdziły jeszcze :D
Najpierw pojawił się czarny TYler - czarna Caro
Potem Biały Jeremie - iiiiii spodziewałam się Bonnie, a tu psikus :D Matt w bieli :D
No i dopiero teraz czarna Bonnie :D
Może będzie trójkąt Bonnie-Matt-Jer.
Myślałam też czy DE nie dadzą w czerwieni :D Nie zdziwiłabym się.
Właściwie to spece od promocji TVD ćpają chyba tyle samo co scenarzyści, że to aż zaskakująco możliwe :)
Mogą dac jednolitą DE bo są parą + by zadowolic Delenowców.
Mogą dac jednolite SE/SK bo sezon kręci się wokól doppelgangerów i to by mialo wiecej sensu - zwlaszcza ze te na tych zdjęciach na bialym tle - tak jakby Paula i Ninę dopasowali do siebie - czarne ubrania, w miarę zblizone ujęcie. Gdzie Ian byl jakby z innej bajki.
Albo tak jak na plakacie - cała ta 4 może być podobna... A może dadzą białą i czarną Ninę? :D
Biała Nina: http://www.hdwallpapers3d.com/wp-content/uploads/2013/05/Nina-Dobrev-hot1.jpg
Czarna Nina: http://i.imgur.com/QkFqs4o.jpg
Swoją drogą to mi się tam jednak bardziej podoba opcja Klefan niż Meremy :D
Hahahaha xD
Nie no... Klefana to i tak bije chyba tylko Klaine :D
Ale i tak wolałabym popatrzeć na Meremiego niż Matt/Nadia i Beremy... Szkoda dziewczyn xD
WTF co robi Plecowa z Beremym? Teraz Bonnie nazywa go best friend? A gdzie sie podziala romantyczna otoczka?
Może chce troszeczkę się wycofać z tego romansu... Może Jeremy kogoś pozna... Nie było czasem takich spoilerów, że ma kogoś w szkole nowego poznać?
Plec jest okrutna w stosunku do Bonnie.
Ciągnęła durne Klaroline... ale nie mogła zrobić Kenetta, choć to by było ciekawsze i (ośmielę się stwierdzić) naturalniejsze.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1374042_10152330058829968 _1984129691_n.jpg Bonnie ;p
http://static.tumblr.com/350c74bd3a5bb5a60d5f4091e770b474/v8lbof7/JdPmnh7j4/tumb lr_static_imogen_soulmates.gif
Awww :D Po prostu miałyśmy trafić na siebie w tej Ikei, takie miało być zrządzenie losu, a teraz nic z tego.
HIMYM <3333
Kids, I've been telling you the story of how I met your mother, and while there's many things to learn from this story, this may be the biggest. The great moments of your life won't necessarily be the things you do, they'll also be the things that happen to you. Now, I'm not saying you can't take action to affect the outcome of your life, you have to take action, and you will. But never forget that on any day, you can step out the front door and your whole life can change forever. You see, the universe has a plan kids, and that plan is always in motion. A butterfly flaps its wings, and it starts to rain. It's a scary thought but it's also kind of wonderful. All these little parts of the machine constantly working, making sure that you end up exactly where you're supposed to be, exactly when you're supposed to be there. The right place at the right time.
Oglądałam dzisiaj filmik z Klaine z tą narracją Teda xD
W jaki dzień w ogóle himym jest? żebym znowu nie była zaskoczona że już odcinki są :P
O! Mogę link? :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wknj9nXgnoI *.*
Nie wiem czy jestem teraz w stanie go znaleźć, bo od 2 dni nic nie robię tylko oglądam filmiki xD
Ciekawostka, jak jest ta scena gdy Santana losuje partnerkę i pada na Brittany, na tej kartce naprawdę było napisane Quinn xD CSI Tumblr.
O, dobry pomysł, podsyłaj mi jakąś brittanę czasami, przypominam sobie za co kochałam tę parę ;)
Tutaj masz za to filmik z The Break Up, na którym niemal zawsze ryczę xD
http://www.youtube.com/watch?v=Yy0v8zj2Z-c
Mogę podsyłać ;) A Ty jak znajdziesz jakiś dobry klaine to podsyłaj mi ;p
The Break Up to jeden z lepszych sposobów na przeczyszczenie oczu xd
Co do karteczki to wiem, widziałam na tumblrze :D
Ooo i jeszcze to :D
Because somehow I ended up at the right place at the right time. And as a result, my life would never be the same.
Kocham Teda narratora, chyba jeszcze bardziej niż zwykłego Teda :D
Ja kocham obu tak samo :D Te narracje są naprawdę świetne, uwielbiam w ogóle seriale z narracją, jak Desperate Housewives. Grey's Anatomy, a nawet Gossip Girl, zawsze jakieś 'mądrości' przekażą ;)
W DH to uwielbiałam narrację. Czasem chyba bardziej niż na akcję w odcinku czekałam właśnie na to :D
Dzisiaj miałam taką śmieszną sytuację, tłumaczyłam takiej lasce słowo "housewife" właśnie <bo nie znała i nie umiała się domyślić jakimś cudem> no to jej mówię - no wiesz... kojarzysz ten serial...(trochę mi zajęło zanim sobie przypomniałam polski tytuł), a ona na to, że nie kojarzy... :O