PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122257
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T. 57

56: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2778737

Seriale, filmy, ksiazki, gotowanie - zapraszamy na miszmasz :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tutaj wyjaśnione http://www.babyboom.pl/kuchnia/przepisy/muffiny_czy_babeczki.html :D

Czyli mieszane są raczej muffiny właśnie ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

64%, 7 znajomych: 7, 7, 8, 8, 8, 9, 9<3

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 1
anulka88

60%

W moim nie miałam % jeszcze.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 1
anulka88

Miałam 7, ale właśnie zmieniłam na 6, bo pamiętam, że mi się średnio podobał ten film. 1 znajomy (M) - 8/10

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pamiętam, że kiedyś go oglądałam, na stancji, koleżanka uwielbia głównego aktora. Ale nie miałam ocenionego, złych wspomnień nie było, ciągle w rekomendacjach wyskakiwal to obejrzałam w końcu :-) Całkiem ciekawy i jedna scena sprawiła, że autentycznie podskoczylam z zaskoczenia :D

W ogóle choroba wróciła ze zdwojoną siłą, nie wiem co się dzieje, nie chce iść znowu do lekarza, od środy mam urlop, mam nadzieję, że 1,5 dnia weekendu i zaległy antybiotyk pomoże...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie pamiętam już jak dokładnie ten film wyglądał, bo go oglądałam chyba 3 lata temu, ale coś podejrzewam że właśnie mi się ten element zaskoczenia nie podobał. Irytowało mnie postępowanie głównego bohatera.
Ale przystojny :D

Ojej, przykro mi :(
Do imienin się zaleczy :D

Zrobiłam w czwartek szarlotkę, ale mi się nie dopiekła i jabłka były kiepskie, taka trochę robiona na siłę, bo te jabłka leżały i leżały. Trochę zjedliśmy, a reszta w kosz. A w piatek zrobiłam 3Bita, niezły ale nie smakuje w ogóle jak batonik. Śmietana mi się za bardzo nie ubiła, bo za wcześnie dodałam żelatynę, ale wylałam na ciasto i się ściela, tym że w konsystencji była bardziej jak ptasie mleczko :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tylko ja chciałabym z urlopu skorzystać... w środę zaczynam, nie jedziemy jednak na żaden "ciepły" urlop, ale chcieliśmy pojechać o tak w kilka miejsc no a później ta Polska... Z tym gardłem nie bardzo... dzisiaj będę się łapać wszystkich sposobów które mogę wykonać :D

Może wieczorem zrobię jakieś rogaliki z ciasta francuskiego :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No to mówię, są 3 dni. Miód, mleko, czosnek. Płukanki na gardło i może zaleczysz to jakoś do środy :)

Fajnie, lubię rogaliki. Muszę zacząć te drożdżowe robić. Ja dzisiaj muffinki z borówką, bo też leży w lodówce kilogram i czeka.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tylko, że poniedziałek i wtorek jeszcze praca... Ale kupię jakieś tabletki do ssania może plus te domowe sposoby popołudniami te 2 dni. Jestem autentycznie zła, bo tak długo mnie trzyma jak nigdy... :/

Zaraz chyba jakiegoś shake'a owocowego, witaminowego zrobię i z imbirem :D
Nie jadłam borówki :D :o

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No pamiętam, ale to mimo wszystko. Czy w pracy czy w domu na jedno wychodzi, to nie gorączka czy katar, że w domu lepiej siedzieć. A tak zrób jak piszesz i powinno przejść.

Ja za imbirem nie przepadam znowu :)
Ale że nigdy? Nadrób, bardzo dobre. Mnie akurat tata teraz przywiózł 6 pudełek :D Plus wór papryk <3 Było leczo, dzisiaj faszerowana. Kocham.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tu chyba nie widziałam, ostatnio jadłam już maliny i kupiłam też pojemniczek czerwonej porzeczki, mojemu bardzo posmakowala! Pierwszy raz jadł :D a borowke to pewnie w Polsce spróbujemy i nadrobimy :-)
Na kotlecie jest zupa paprykowa, kiedyś chciałam ją zrobić, ale padło ostatecznie na inną, ale zrobię ją :-) Może Ty się skusisz ?:-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To może zrób te porzeczkowe muffinki? Zrobiłam z borówki i też smaczne.
Dawno nie jadłam porzeczki, ale też widziałam w sklepach. Tylko ja jednak białą wolę. Agrestu też dawno nie jadłam z takich letnich krzaczkowych owoców.

Sprawdzę ją, ale w sumie u mnie leczo jest bardziej w formie zupy, więc można powiedzieć, że to pomidorowo-paprykowa :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Prawie nie ma, może na dniach kupię po prostu kolejny pojemnik na muffinki i pojemniczek agrestu, bo też widziałam :-)
Kiedyś też najbardziej białą lubiłam, ale teraz wszystkie 3 lubię :-)
Aronie też lubię, ale nie widziałam :p

Nic nie zrobiłam, szczerze zapomniałam, bo obiad robiłam na kolację i dlatego :p

Idziemy oglądać film o BB :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

60%
Za dużo takich biograficzno dokumentanych nie widziałam, więc nie wiem jak wygląda dobry a jak zły... (po tej ocenie pewnie znowu do rekomendacji wrócą dokumentalne i muzyczne :D) takie 7,5 ale zawyzylam, bo jednak fajnie zrobiony, ujęcia koncertowe, archiwalne, z dzieciństwa no i wszystkie hity, nie było drugiego takiego boysbandu, nie, nie. Kurczę aż tak smutno się zrobiło :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

65% :D

Ja lubię nawet takie dokumenty o muzykach i zespołach, których nie jestem fanką. Na Heimie http://www.filmweb.pl/film/Heima-2007-458654 to nawet płakałam xD Zresztą w tym roku na Amy też.
Myślę, że BB też by mnie pewnie ruszyli, mimo że za specjalnie ich nie słuchałam.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Czarnej nigdy nie lubiłam i podejrzewam, że to się nie zmieniło. Za to soki i dżemy lubię z czarnej.

Przeczytałam to wczoraj i nie wiedziałam co to BB.
Pomyślałam Breaking Bad i się zdziwiłam xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Po przespaniu się z filmem jednak pełne 8 zasłużone :-)
Jak pisałam ja dużo nie widziałam, jak nie niewiele :D Może bym mogła nadrobić, może to mój gatunek? :D

Do wódki raczej tylko czarna porzeczka :D na pewno nic nie gazowanego :p

Heima - 51%

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Może, sprawdź tę teorię :D

Hmm... Chyba nie próbowałam :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No tylko teraz właśnie ciężko u mnie będzie z filmami... :D Ale może spróbuje z jakieś podejście zrobić :p
A może się skusisz Ty na ten film?? :D :-)

Polecam.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

U mnie też ciężko ostatnio ze wszystkim oglądanym. Tyle co kino i głupoty na youtube ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To jak wrócą lepsze dni :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Och, niech wrócą... ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wrócą :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

http://i.imgur.com/z59zdCt.jpg

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:-):-):-)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dzisiejszy:
63%, 2 znajomych: 3 i 8, 1 znajomy chce zobaczyć
Uśmiałam się, dobre teksty, polecam :-)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

I skończyliśmy "Gran Hotel", 8/10, 76% miałam :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

75% i jeden chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Miałam 7, ale zmieniłam na 6, bo prawdę mówiąc mnie nie śmieszył aż tak. Z tego co pamiętam parę razy się uśmiechnęłam, ale śmiechu nie było. Chociaż nie wiem... 6,5?
Dwie 7 z <3 (K&M)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mi jest ciężko znaleźć dobrą komedię a ta mnie wyjątkowo smieszyla cały seans :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mnie też przeważnie :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Rekomendacje znów...

http://www.filmweb.pl/Lalki 86% Miłosne perypetie 3 par, cholera gorzej w mój gust nie można było spudłować praktycznie xD
http://www.filmweb.pl/serial/Most+nad+Sundem-2011-603823 90% To już lepiej. Ale The Killing mi się przypomina, muszę skończyć ten serial...

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 6
anulka88

A tak w ogóle Anulka to skąd Ty wiesz, że ja coś oceniłam?

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Bo jestem szpiegiem :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ale to wchodzisz aż tak często, żeby wiedzieć dosłownie chwilę po xD?

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Jak widzę, że jesteś online to wchodzę i tak się akurat składa, że wychodzi że od razu wiem :D
Patrzę na ocenione i zaznaczone do obejrzenia, czasami coś podkradam :-)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Szalone to jest :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

yyymmm... Nie widze nic dziwnego :D
Zbieram materialy i pozycje do mojej listy :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Dużo zachodu po prostu, mi by się nie chciało na niczyj wchodzić profil szczerze mówiąc :D

Jestem w ogóle teraz cały miesiąc bez weekendów w Berlinie :)
A później się zobaczy, na pewno co najmniej połowa września.

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ja tam wchodzę :D nawet na obce osoby :D

Zakupy będą? Toblerone kup i Balee z dm :D i do kociej kawiarni :-)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Byłam akurat w DM dzisiaj i kupiłam z Balei mydło w płynie, płyn do kąpieli i odżywkę do włosów, zobaczymy jak się sprawdzą :) Chciałam jeszcze żel pod prysznic ale w końcu padło na jakiś inny truskawkowy :D

Na Toblerone mnie nie stać na razie xD
Ale jadłam ostatnio Hipcie z Kindera :)

Do kociej kawiarni to z Tobą :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ostatnio na fejsie widziałam nowy żel - różowa wata cukrowa :D chcę! I w tym tygodniu na pewno kupię :-)

Warto wydać 2 euro, uwierz, oj warto <3
I jak smakowały?

O jaaa :-) Tylko kiedy ja do Berlina się wybiorę... :/ chociaż kiedyś bym mogła, zobaczyć.

ocenił(a) serial na 6
anulka88

O, ciekawe :D Ale z Balei czy jaki?

Ale masz na myśli tę białą? Bo zwykłą to jadłam nie raz :)
Na pewno warto ale jestem serio w kryzysowej sytuacji, dlatego przyjechałam tutaj do pracy. Za tydzień-dwa trochę się ogarnę i sobie pozwolę na jakieś frykasy :P

No to planuj, planuj :D Jakby co to jeszcze Ci jakieś inne miejsca mogę pokazać :)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Tak, z Balei.

Biała jest średnia, ale ja ogólnie nie lubię białej :p
A jak smakuje żółta? :-)

Oki doki :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Kurcze to nie widziałam :D Przy następnej okazji poszukam.

Żółta jest super, dla mnie smak dzieciństwa, zawsze na wycieczkach się wydawało kasę na stacjach benzynowych xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ciekawe, która pierwsza dorwie :D

Jest obłędna <3

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jutro będę w DM bo zapomniałam jeszcze o czymś to obczaję chociaż czy jest :P