T. 57
56: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2778737
Seriale, filmy, ksiazki, gotowanie - zapraszamy na miszmasz :D
Byłam dzisiaj i nie było... Ani waty cukrowej ani lodowego, bo ten też nowy widziałam na fejsie. Może jeszcze nie wprowadzili do sklepów...
Nie mam dźwięku w komputerze i jestem skazana na telewizję od pewnego czasu xD
Nie uwazam tv za nie wiadomo jaka kare, jest duzo rzeczy niedostepnych online :)
Ja jestem, że tak powiem nie nauczona oglądać telewizji i dużo rzeczy mnie irytuje, ale z braku laku to nawet te badziewia z lektorem oglądam :D
Zawsze mozna cos lepszego wybrac chyba, ze nie ogladasz sama i jestes w mniejszosci, wiec trzeba ogladac co leci :P
Oglądam sama, ale mam tylko kilka stacji telewizyjnych i wybór jest niewielki jeżeli chodzi o filmy akurat. Bo tak to często TVP Historia oglądam :)
Ah chyba że :-)
Uuu, ambitnie :-) Ale tam też czasami puszczają jakieś filmy/seriale. Oczywiście przynajmniej trochę związane z programem :D
Lubię historię po prostu :) Nom, tylko niestety zwykle w nocy albo ja przegapiam po prostu. Dokumenty jakieś raczej mi się trafiają :P
Wracam zaraz do Berlina, ależ mi się nie chce :P
Ja nie lubię a po humanistycznej klasie jestem :D
Ale też ciekawe na pewno :-)
Jaka praca teraz i jak długo?
O, a myślałam że jakaś bardziej biologiczo chemiczna :D Bo Ty zootechnik? Czy sobie to wymyśliłam? :P
Sprzątam, co ja tutaj innego mogę robić jak ani słowa po niemiecku i wykształcenie takie, że tylko w Polsce mi coś da :P Póki co do końca wakacji, od października zobaczymy, bo wolałabym do kancelarii jakiejś znowu ale też ciągle takim biedakiem być to mnie załamuje trochę :D
Tak, zootechnik a liceum angielski-historia rozszerzona :D psikus :D
Kręcą film z M.Boczarska, niemiecki, na podstawie książki, polki sprzatajacej w niemieckich domach :-)
A kiedy koniec studiów?
A Ty teraz gdzie pracujesz? :D Są jakieś zwierzaki? :D
O, to ciekawe :D O tym to można książkę napisać :D
Jak dobrze pójdzie to w marcu, jak pójdzie źle to później, zależy kiedy się obronię :P
Naprawiam telefony komórkowe :D Huawei :-) Więc niestety bez zwierząt.
No już jest :D Ale to był taki bardziej anonim, zawsze możesz napisać też kolejny :D
Pójdzie dobrze. Na prawie chyba nie ma takiego slizgania i sciemniania, co? :p
O rany, dla mnie elektronika to czarna magia :D Komputery to jeszcze, ale telefony czy tablety to dramat :D
A kojarzysz tytuł? Przeczytałabym chętnie :D
No nie ma, nie wypada nawet.
I już u Niemców :P Jeszcze mi U9 nie jechało i musiałam z buta iść z pociągu w deszczu :(
Wbrew pozorom jest proste, wszystko na srubeczki, zatrzaski, my robimy tylko Huawei, ale jest też team od Samsunga. Kiedyś była jeszcze Nokia i Sony Ericsson, ale zaprzestali :p nie ma możliwości podczas wymiany części podłączyć coś nie tu gdzie potrzeba :D Całkiem fajna praca, czas szybko leci. Zresztą póki co jeszcze nie umiem wszystkich modeli :p
Teraz z marszu nie pamiętam, ale jutro wyślę Ci linka z LC.
Więc będzie dobrze, na tym etapie sama śmietanka została :-)
U mnie też pogoda taka sobie. Jutro do pracy od razu?
Z Twoją dokładnością na pewno idzie dobrze :D
Oki to czekam na info :D
Tak, byłam dzisiaj w pracy ale na 10 i całkiem blisko także nie tak źle :)
Póki co, oby tak dalej :-)
Pamiętam ciągle, ale musisz poczekać do jutra... :/ z laptopa wyślę linka :D
To fajnie. A jak długo i jak często będziesz?
Dziękuję za link :D Okazało się, że moja mama ma to po niemiecku :P
Póki co do końca września mam powpisywanych ludzi, później chciałabym przyjeżdżać na 3 dni w tygodniu.
Tak, mówi, że śmieszna :)
Ja i tak studiuję zaocznie więc wszystko jedno, ale chciałabym się zakręcić w jakiejś kancelarii trochę, na pól etatu jakby dało radę.
http://farm4.static.flickr.com/3248/3064596012_29bcd062f9.jpg Polecam, w Netto :D
A są jakieś kierunki, których nie ma zaocznie? :D
Dzięki ;))
Medycyna w sumie to inna para kaloszy :D Ale chyba jest jakaś wieczorowa tak kojarzę :P
W sumie to co na bieżąco ze Slutty piszę. Maxi King, Toblerone, Choco Fresh, Hipcio, Chocnut, K.Country z Ferrero. Ciągle poluje na te 3 czekoladki...
Ritter Sport espresso ostatnio jadłam, dobra :-)
Jak będę wolniejsza to chcę wrócić do pieczenia :D
Ja kupowałam w Marktkauf, ale wydaje mi się, że Netto, Kaufland czy K+K też powinni mieć...
W Rossmanie też widziałam Chocnut.
Kupiłam Balee żel "wata cukrowa" :D
Zdenerwowalam też się, bo chyba wycofali moją markę - p2 ... jest zapowiedź nowej - NYC. Póki co regał jest jeszcze zasloniety i zamknięty, więc produktów nie widać. Mam nadzieję, że będzie dobra minimum tak samo jak p2, bo serio się wkurze...
W tym tygodniu chyba nie będę miała czasu ale w następnym zaliczę i Rossman i DM, ja mam teraz z Balei kokos coś tam, ale zostawiłam w Polsce :P
W internecie jest więc rób zapasy :D
I jak ten kokos?
Mój drugie opakowanie na dniach będzie zaczynał męskiej Balei. Ich jest chyba ze 4-5 zapachów tylko, ale fajne :-)
Gdzie, jak? Sprawdzę na Ebay :D
Wpisałam p2 i wyskoczyło mi od razu kilka sklepów internetowych :D W Polsce w ogóle chyba w Hebe nawet,
Nie wiem właśnie jeszcze bo zostawiłam, ale jutro użyję i sprawdzę dokładnie co tam jest bo pamiętam, że tak fajnie budyniowo pachniało :D
Poszukam :-)
Nie znam takiego sklepu :D
Poluje na bazę pod makijaż z Essence. Wyczytałam z Wizażu, że jest rewelacyjna jak za taką cenę. Ale nigdzie nie ma, pokonczone, wisi kartka z promocją. 3,45 na 0,95... Nie dziwię się :D
Ale kupię nawet po normalnej cenie... :D
Żel mam wanilia kokos i jest świetny jeżeli lubisz takie mdłe słodkości do mycia :D
O, zaraz jesień to baza się przyda, poszukam też xD
Lubię takie :D <3
Ja dopiero od 2 tygodni używam bazy pod cienie i rewelacja! Dlatego chcę też wypróbować na twarz :p
Cieni używam tylko jak gdzieś wychodzę, a ostatnio ze mnie taka nornica, że ciągle w domu xD
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/137329/pod-niemieckimi-lozkami-zapiski-polskiej-s przataczki
Ja bede czytac, ale czekam az na filmwebie dodadza film :D To zaznacze i tu i tu :PP
Nie ma w tym nic dziwnego chyba :D Ja wchodzę często na profile znajomych znajomych znajomych nawet, mam kilka takich upatrzonych osób, które lubię sprawdzać :)
No i zawsze jest PM :D
Tak, już wiem. Brzydki avatar :D
No właśnie sprawdziłam przed chwilą, że słabo :D
Tzn sam w sobie fajny, ale ten ryjek taki :D jak się nie powiększy to tak strasznie jakby wygląda, bo nie wiadomo co to :D