... i Dynia ;)
T:42 Poprzedni (41): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2404005
Mnie nawet ktoś kiedyś zabronił pograć, bo wiedział, że jak usiądę to zabiję na 100% albo przynajmniej te współczynniki wszystkie w dół polecą ;(
Mi się nigdy nie chciało bawić w chodzenie do toalety i spanie (strata czasu, phii xD) i używałam kodów :P
Zmieniła, ale nie chciałam pisać, bo myślałam że to już od dawna tylko ja jestem ślepa xD
Zatem to musiało nastąpić w przedziale tych 6 godzin ostatnich, bo o 14 jeszcze była "stara" ;)
Co chwila się coś zmienia, coraz bardziej na lepsze te zmiany im wychodzą. Zaczyna w końcu to jakoś grać ze sobą ;P
https://www.youtube.com/watch?v=aTbG1hG2AFA - paczcie to, Pattinson w reklamie Diora...
Ok, mówię to niechętnie, ale jestem w szoku. Naprawdę fajnie zrobione. I nawet Pattinson jakby..sexy?!
Bójcie się Boga, co to się nie dzieje na tym świecieXD
Zdecydowanie to jego najlepsza rola i nie robię sobie jaj. Może w takich króciutkich reklamówkach by się spełnił twórczoXD
http://www.billboard.com/articles/columns/pop-shop/5944875/hot-100-march-madness -2014-vote-now-in-the-finals?utm_source=twitter
"Just Give Me a Reason" kocham tę piosenkę, mam nadzieję że wygra ;)
Na którą głosowałaś, tak z ciekawości?;)
"Just give me a reason" dla mnie jest jedną ze słabszych piosenek Pink... Dlatego "Wrecking ball", nie żebym szalała na tej piosence, ale jakoś nawet podoba mi się i w tym pojedynku w sumie nawet się nie zastanawiałam... :D
Żartujesz sobie, tak? XD
Ja oczywiście zagłosowałam na "Just give me a reason" :D
Nie, absolutnie nie miało na to wpływu to, że ma być w Glee jako duet Quick.. :P
Wut? No tutaj zagłosowałam http://www.billboard.com/articles/columns/pop-shop/5944875/hot-100-march-madness -2014-vote-now-in-the-finals?utm_source=twitter xd Wprowadzasz mnie błąd czy to ja czegoś nie rozumiem? xD
Ania chyba pyta do czego odnosiło się Twoje pytanie czy ona sobie żartuje ;)
a) Czy żartem jest, że "JGMAR" jest jedną ze słabszych piosenek PINK
Czy
b) Głosowanie na "WB" to żart
Też mnie w sumie ciekawi Twoja odpowiedź ;)
Dokładnie o to mi chodziło :D
A ja znowu nie wiem o co chodziło rose... rose - wytłumacz swoje dwa posty :D
Czytaj niżej :D (piszę żeby Cię fw zawołał, skoro chcesz wiedzieć o co mi chodziło xD)
Żartem miało być to, że to jedna z najsłabszych piosenek PINK. Raczej jej nie słucham, ale to jest według mnie naprawdę dobre ;D
Poza tym to wykazałam się skrajnym debilizmem i zrozumiałam Twoją odpowiedź nie tak jak powinnam. Tzn. myślałam, ze czegoś nie doczytałam i tam się głosuje na gorszą piosenkę O.o XD
Ja też jej nie słucham, tak jak pisałam, tylko tle co w radiu/tv leci, czyli singlowo :p Wiem, że piosenka się podobała, 1 miejsca itp., często puszczali, troszkę tego nie rozumiałam, ale OK, lud chce to ma :) Dla mnie miała lepsze piosenki, dużo lepsze, ta jest ot jedną z wielu wg mnie u niej :)
Słyszałam może z cztery jej utwory, także nie mam porównania wielkiego. No a mimo, że Wrecking Ball jest dobre (wokalnie mam na myśli XD) to teledysk mi się tak wrył w pamięć, że chce mi się śmiać jak to słyszę :D Lizanie młotka i bujanie się nago na kuli to za dużo jednak :D
No ja znam, viva/4fun jednak dużo mi dało w gimnazjum/liceum :D
Raz widziałam może dlatego nie mam go dobrze przed oczami :D
Ja trochę sentymentalnie podchodzę do tej piosenki, ale to nie zmienia faktu że jest dla mnie lepsza. Poza tym uwielbiam Pink ;P Chociaż przyznam, że "Wrecking ball" jest chyba najlepszą piosenka Cyrus ;) Nie żebym jakoś bardzo śledziła jej karierę, ale coś tam liznęłam ;D
Pink to jedynie "singlowo" znam :D Miley nic innego nie przychodzi mi na myśl, no poza świątecznym coverem, który tutaj wklejałam a nie przypadł do gustu :D
No właśnie mi z twórczości Cyrus oprócz Wrecking, nic szczególnie w pamięci nie zapadło, widocznie nie miało co ;D I jakoś nie mam ochoty na "odświeżanie" ;P
Za to Pink każdą piosenkę znam prawie na pamięć. Szczególnie z początków kariery ;D
No te były najfajniejsze :D Family Portrait, Dear MrPresident (?), God is a DJ też lubiłam :p Sober też świetne :)
Żurawinowe bardzo chętnie, ale z tymi mózgami już nie bardzo ;D
Umarłam po ostatnim odcinku, mój avek dla zaznajomionych w temacie wiele powie, ale Tobie nie będę zdradzać szczegółów ;P
Pozytywnie oczywiście ;D
Hej ;*
Dzięki ;) Fajnie, przyda się przerwa, bo w środy mam jeszcze SPN i Glee.
Nie szwendam się, Suits oglądam z piątku, ale zaczęłam się zastanawiać czy jutro jest TO ;)
Z piątku?? :D No ale dobrze, oglądaj ;)
Ja zaraz uciekam myć się i czytać, dzisiaj nic nie oglądam :p