Nie wiem, czy taki temat się przyda, ale go założyłam ;) Chodzi o to, że jak ktoś napisze
następny rozdział (odcinek, część, czy po protu nowe opko), może się tu pochwalić ;)
Tak się rozpisujecie (odpowiedź, na odpowiedzi ;)) że czasami trudno zauważyć ;)
Oczywiście nie mam wam tego za złe :D
Więc może ja zacznę: nn u mnie :)
www.mypom.bloog.pl
Poślij to A.Y.F.K.M, przyda ci się.
Jak nie jestem ostry dla siebie, to wychodzi mi to na złe. Ironia losu. Możesz powtórzyć to ze 400 razy, myślę, że nic to nie da. Ja już wiem, jaki ja naprawdę jestem.
A jeśli już chcesz, to dobra: jestem najlepszy, piszę lepiej od wszystkich i w ogóle wy przy mnie to nic!
Oczywiście nie na serio, ale czy to chciałaś zobaczyć?
Hehe,niezłe.
Ja ci Marcin powiem,że też mam problem z samooceną.
Niby wiem,że względnie piszę,ale...
Wiadomo,zawsze jest jakieś 'ale'.
Na pewno są osoby,które piszą lepiej.Poza tym czasami miewam kłopoty z interpunkcja.
A co do opowiadań Marcina.
Nie bd ci na siłę wmawiać,że są super,bo to nic nie da.
Jednak możesz przyjąć do wiadomości,że bardzo mi się podobają i lubię w nich to,iż trzymają w napięciu ;D
Jeśli teraz trzymają w napięciu, to nie wiem, jak powiesz pod koniec...
Ale to nie zmienia faktu, że moje opka nie są takie jak wasze: są o wiele gorsze.
Ech... Dobra, jestem uparta i mogłabym pisać z tobą długo długo, ale widzę, że ty też jesteś uparty i moje kazania raczej nic nie dadzą ;)
Więc napiszę ci tylko - dla mnie piszesz świetnie, to jedna z moich ulubionych lektur i zawsze z niecierpliwością czekam na twoje nn. I nic, kompletnie nic tego nie zmieni :)
Dokładnie.
Twoje opowiadania są superaśne ;D
Ja także z niecierpliwością na nie czekam ; )
A więc tak...
Nie wiem jak moje opowiadanie się przyjmie (i czy w ogóle), ale postanowiłam jednak po dość długiej przerwie w pisaniu powrócić do tego. Ostatnio zafascynowały mnie Pingwiny, więc stwierdziłam, że byłby to najlepszy wybór na fanfic. Tak też, jeśli ktoś chciałby przeczytać moje wypociny, pierwsze wypociny po bardzo długim w czasie, to zapraszam na mojego filmwebowego bloga :P
chętnie zajrzę ^ ^
a tak ogólnie to zauważyłam że coraz więcej osób angażuje się w pisanie FF o PzM ;D
i bardzo mnie to cieszy ; )
Mnie też! :D
PSChNW :D (Przeczytałam, Skomentowałam, Chcę Natychmiast Więcej ;) )
I witam nową fankę w naszych skromnych progach! :D
Mm... Nieśmiało macham płetwą na przywitanie i cieszę się, że się podobało :)
napisałem nowe opowiadanie.
A na tych co nie wiedieli że pisze macie link www.kroljulianopowiada.bloog.pl
Mówiąc szczerze, piszesz trochę niegramatycznie. No i rozdziały są dość krótkie, choć to raczej mniejszy problem, bo twoje opko w porównaniu do opka dawidakinga są wypracowaniami na 10 stron... Plus do tego, strasznie często powtarzasz słowo "powiedział". Ja rozumiem, że czasem tego nie da się ominąć, ale mógłbyś czasem zastąpić to np. słowem "rzekł", "odrzekł", "stwierdził", "przytaknął" itp. A jeśli nie umiesz tego zrobić, to pisz w formie scenariusza. Aha, i kończ słowa tak, jak polakowi przystało, czyli w przypadku twojego opowiadania: "wezmę" zamiast "wezme" czy "kamizelkę" zamiast "kamizelke". A Kowalski nie przeklina, chciałbym rzec...
Błędów ortograficznych raczej nie znalazłem, poza literówkami ("trymaj"). Pomysł jest... no, nawet spoko.
muszę się z tobą zgodzić. Trochę w twoim opowiadaniu można się pogubić (lisek). I raczej bez przekleństw by się obeszło ;0 i faktycznie trochę źle się czyta, bo się można łatwo pogubić. Ale.... :) nabierzesz wprawy w końcu, i tak ci wyjdzie. Ogólnie pomysł spoko. ;D
U mnie nowa notka, już kolejna. Teraz się uzależniłam od pisania Pingwinów :P codziennie piszę, piszę i piszę. :) ale się wciągnęłam.
U mnie nowa notka. Postanowiłam sobie że będę codzienie dodawać nowe notki. Bo nie mam nic innego do roboty :) niż pisanie. Także wpadajcie na mojego filmwebowego bloga codziennie, bo możliwe że natkniecie się na nową notkę.
nowa notezja u mnie :D wiem długo czekaliście (5 dni) ale udało mi się coś wymyśleć. A dalej to będę na bierząco.