Nie wiem, czy taki temat się przyda, ale go założyłam ;) Chodzi o to, że jak ktoś napisze
następny rozdział (odcinek, część, czy po protu nowe opko), może się tu pochwalić ;)
Tak się rozpisujecie (odpowiedź, na odpowiedzi ;)) że czasami trudno zauważyć ;)
Oczywiście nie mam wam tego za złe :D
Więc może ja zacznę: nn u mnie :)
www.mypom.bloog.pl
http://justine721.blog.onet.pl/ Założyłam dziś specjalnie xD
Tylko ja trochę odbiegnę od wszystkich i u mnie nie będzie opowiadań (ze względu na brak umiejętności pisania:P), ale ręcznie szyte postacie :)
JA CIĘ, JAKIE ZAJ*BISTE! Są świetne, wyglądają jak markowe pluszaki! Jak głosi pewien internetowy mem: "Shut up and take my money!". Najładniejszy Bulgot, ale Rico i Skipper też superowi! Szyj dalej, bo zdecydowanie masz talent :)
Jej, jeśli naprawdę sama to robiłaś (nie posądzam cię o oszustwo), to masz talent! Świetnie ci wyszły...
WOOOOOW! O.O
Ale zaje*iste! Masz talent dziewczyno! :D
Popieram Flutterlie... Jak markowe! :D
Wooow... :D
Ja cię!
Dziewczyno ty masz talent!!!!
Po prostu genialneeee!!!
Moje bazgroły to przy tym nic!
Wyślij to gdzieś gdziekolwiek...
Takie talenty trza pokazywać ;D
Choć może trudno w to uwierzyć, bo przez neta nie da się udowodnić (chyba bym musiała filmiki nagrywać jak robie krok po kroku, ale nie chcielibyście oglądać jak wpadam w szał jak nie wychodzi ;p), ale tak to prawda robie je sama.
I dziekuję wam za miłe słowa, wiele dla mnie znaczą :) Kiedy wpadłam na pomysł żeby spróbować coś uszyć, nawet sama się nie spodziewałam że może mi się udać i teraz w każdej wolnej chwili próbuje coś tworzyć. Ostatnio zaczęłam Juliana szyć ale zbyt szybko trace cierpliwość i odkładam na poźniej (za dużo on ma tych szczegółów xD), więc kolejne moje dzieło to myślę że to bedzie Kowalski :p
TAAAAAAAAAAAAAAK!
KOWALSKI ;D
Wszystko co związane z Kowalskim,jest dla mnie supeer!
Czekam z niecierpliwością na kolejne postacie ; )
:O
Niezłe!!
Pff... Co ja gadam?!
GENIALNE!
A nawet jeszcze lepiej!
I zgadzam się z innymi - Bulgot najlepszy :)
I czekam na uszytego Kowalskiego :)
Przełamałem się. Zrobiłem to. Jest. Nowa notka. No, ale w końcu oceny poprawione, no to jest i czas! :)