PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
coconutP

Ja o 19.30 umówiłam się ze znajomymi ;)

Ja pewnie będę cos ogladać ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Wie ktoś czy jest coś dziś ck w TV > ? Muszę sprawdzić ...

użytkownik usunięty
coconutP

Ja niestety nie wiem ;P W ogóle pozdro dla mnie, nie spakowałam żadnych letnich ciuchów z myslą, że to już pażdziernik itd. a od tygodnia jest 25-27 stopni :)

Dokładnie, rano do szkoły ide w chustce, kurtce i zamarzam a wracam na krótkim rękawku obładowana tym wszystkim

ocenił(a) serial na 9

Z filmów to leci Garfield, Shrek 3, Słodka zemsta, Nigdy nie mówi nigdy i kilka innych ;p

Najpotworniejsze w tej pogodzie jest to, że rano jak się wychodzi z domu to jest zimnooo,a jak się wraca to jest gorąco ......
A nie lubię jak jest za ciepło, lubię raczej taką pogodę, gdzie muszę ubrać jakiś sweter ;p Czyli chyba najbardziej jesień ( taką typową ). Jak ktoś już wcześniej pisał, jesienne ubrania są śliczne ;)

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Ja już nadrobilam całe himym (swoją drogą genialne<3 chyba zaczne sobie niektóre odc. znowu oglądać, wielbię ich), the lying game, GG, 90210 i teraz widzę że jest 3 odc. TVD? Trzeba zaraz obejrzeć. : D

Moje plany na weekend. Jutro albo pojutrze spotkanie z przyjaciółką no i myślę żeby jutro w końcu wybrać się po te buty bo nie bylam dzisiaj jednak. Także moje plany nie są za ambitne, aczkolwiek w międzyczasie pewnie popiszę tutaj i pooglądam seriale. A jak Wasze plany? :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Cześć ;p

Ja jutro idę do szkoły :/ A raczej na taką jakby wycieczkę po ścieżce dydaktycznej. Będziemy łazić po krzakach i liczyć drzewa czy coś takiego :/ Czyli sobota zmarnowana :( A w niedzielę będę mulić przed komputerem i pewnie coś oglądać :)

użytkownik usunięty
coconutP

Ja się zmywam dziewuszki ;)

ocenił(a) serial na 9

Paapaa ;*

Ja też lecę ;P
Może będę potem :)

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Co to piątkowy wieczór i wszystkich wywiało ?
W takim razie ide oglądać VD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

A ja właśnie skończyłam i jestem zachwycona;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja obejrzałam 2 i jestem z deka przerażona, straszne to wszytko

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Straszne, ale GENIALNE!:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nom , bardzo poszli w mroczną stronę. Co słychać Karolina ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

No dosłownie nic ciekawego. Mam kupę pracy na weekend... Nauka na historię, dwa speeche na angielski, notatki z Przedwiośnia na polski, prezentacja na WOK + wiersz futurystyczny, sama już nie wiem, czy na WOK czy polski... Ale tak poza tym to w porządku, we wtorek mam pierwsze jazdy i potwornie się boję;/
A u ciebie?

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobry wieczór, a w zasadzie dobranoc. ;)
idę zaraz spać, ale weszlam, żeby się wytłumaczyć, jutro mnie nie będzie- jadę na mecz do częstochowy. Także.. Do niedzieli ;)

ocenił(a) serial na 7

Przyszła, poszła, patrzcie ją!
Baw się dobrze na meczu, dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A nawet wszystko ok :) Obejrzałam ten najnowszy odcinek i stwierdzam ze w tym sezonie tylko VD jakoś daje rade a reszta kiepściuchno..
Idę spać , czas odespać tydzień

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Widzę, że nikogo tu już nie ma, ja też schodzę. Dobranoc (rzuciła w pustą przestrzeń...);)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Nikogo ni ma ? Mnie nie będzie po południu , miałam taki piękny plan co by zostać w domku ale niestety przyjaciółka mnie wydziera z domu i niestety trzeba iść.. :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja jestem na chwilkę, nie wiedziałam jak wczoraj trafić do domu (nigdy więcej alkoholu xD) i zasnęłam u koleżanki podczas oglądania Trudnych Spraw.. xD A teraz tylko prysznic i lecę nad jeziorko, 27 stopni moje panie ;)

ocenił(a) serial na 9

Hej ;p

Ja jakąś 1h wróciłam z buszu . Dosłownie. Łaziliśmy po jakichś lasach i łąkach. Liczyliśmy roślinki i drzewa. Było megamegamagameganudno ! :/

Teraz lecę robić lekcje ;p

coconutP

Hello.
Kasia, czyżby fanka trudnych spraw <3 ?
Ja też powinnam robić lekcje ale jakoś tak ciągnie mnie do simsów ;P
I jest nowe SN - musze zobaczyć ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Trudne Sprawyyyyyyyyyyyyy <3

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej ;p

Co tu takie pustki ? ;*
Jest ktoś ? xD

użytkownik usunięty
coconutP

Ja jestem, zainspirowałaś mnie do zmiany awatara ;)

btw. dawno Uli nie widziałam ;c

ocenił(a) serial na 9

Stefan ♥

No właśnie ! Gdzie jest Ula ? ;p

Jak Ci weekend mija ? Co porabiasz ?

użytkownik usunięty
coconutP

Właśnie jem na obiad Mleczny Start XD wróciłam z nad jeziora dosyć szybko bo jestem straaasznie śpiąca ;p obejrzałabym coś, ale nie mam pomysłu..

ocenił(a) serial na 9

Mi się dzisiaj też straaasznie chce spać. Nie żebym się nie wyspała, ale chyba coś z ciśnieniem jest, albo jestem po prostu zmęczona. Właśnie się trudzę nad zad. z matmy ;p Dostaliśmy na weekend 20 zadań...

Może mało inteligentne pytanie, ale oświeć mnie. Co to jest ten 'Mleczny Start ' ? ;D

użytkownik usunięty
coconutP

Taka kaszka manna do zrobienia, coś typu Słodka Chwila czy inne ;p

Zadania z matmy.. fuuuuj :D

ocenił(a) serial na 9

Aha ;p Dobre to ?

Oj tam, oj tam. Nie jest źle ... wole to niż jakieś zad z polaka :)
Tylko żeby mi się chciało jeszcze to robić ...

coconutP

hej ;]

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Cześć Alu :*

Co tam u Cb ?

coconutP

Wszytko ok.
Oglądałam moje ulubione sceny z Pamiętników Wampirów ;P
I przez was musze zmienić Avater na Damona xDD

użytkownik usunięty
alkamb

haha też czasami tak robię :D
pusto mi samej jak nie ma mojej współlokatorki i nudzę się jak mops, a inni tylko mnie na imprezy ciągną.. jak na samą myśl mi niedobrze ;p

A właśnie jak tam ze studiami, mówiłaś ale zapomniałam xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Awatar zmieniony :)

coconutP

Taaak <3
Właśnie dzisiaj w Leroy Merlin [boże jak to sie odmienia xD ] widziałam olbrzymie plakaty z Damonem. Za 24 zł. Tak wiec na to przeznaczę moją 3 w totolotka ;DD

użytkownik usunięty
alkamb

Uuuuu hazardzistka widzę xD

Starałam sie o 50 milionów xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ooo ...strzeliłaś w totku 3 ? Gratulację :)
Ja widziałam takie plakaty w empiku i nanu nana ;p Nie pamiętam za ile, ale też jakoś tak.

coconutP

Dzięki ;*
Tylko nie wiem gdzie jeszcze mój plakacik powieszę ...

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja w sumie też sobie chyba jakiś plakacik, obrazek, naklejkę muszę sprawić ;p Mam jedną pustą ścianę, na której chwilowo wisi dart ...

coconutP

Ja właśnie mam już wszystko zajęte, z wyjątkiem ściany na której jest tapeta. Ale właśnie nie wiem czy na tapeta która miałam być elementem ozdobnym dobrze jest wieszać olbrzymi plakat ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Jeśli masz tylko jedną ścianę lub jej fragment w tapecie to nie wieszaj tam plakatu. Tapeta jest ozdobą sama w sobie, no chyba, że jest jednolita ...

coconutP

No właśnie, dlatego muszę intensywnie pomyśleć nad innym miejscem ;P

Co dziś robicie wieczorem?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Muszę posprzątać szafę, bo wygląda jakby przeszedł przez nią huragan ;p Potem może obejrzę sobie 'Mam talent', a potem Legalną blondynkę 2. Jak nie padnę będę kontynuować 'Supernatural' albo poczytam książkę.

A ty ?

coconutP

Ja chce zrobić nowy szablon na bloga, nie lubię mieć długo jednego ;] A potem tak jak ty Mam talent i Legalna Blondynkę 2.

ocenił(a) serial na 9
alkamb

A jaki szablon planujesz zrobić ? : *