Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
Oj kochana , uszy do gory !!! Znajdziesz sobie jakieś ciacho w swoim wieku na pewno !!!!! A co do tego ze niby sie sobie nie podobasz .. to nie widziałam cie ale zakladam ze na pewno wygladasz dobrze i nie ma sie czym martwić , a mówie ci to dlatego ze nikt nie jest zadowolony z wlasnego ciala , a skoro bliscy mowią ci ze jest dobrze to ich posluchaj a nie jak znam zycie katuj sie dietami !!! Swiat oszalał na punkcie diet i odchudzania a my razem z nim :) Buuziaki , jutro będzie lepiej . Kiedy wyjeżdżasz do Turkow ?
kilmenyy co Ty się przejmujesz :P Na pewno nie jest źle. Uwierz mi, że nikt nie zwróci na Ciebie uwagi ;) Chyba, że miałby Cię ktoś poderwać :D
ten tekst o nie zwróceniu uwagi na pewno nie pomoże BAS :P A tak w ogole kimenyy chciałabym zobaczyć twoje pasemka , ja mam naturale włosy ale tez myslalam o zrobieniu jednego kolorowego pasemka:)
Miałam na myśli to, że nikt się nie będzie krzywo patrzał. Przecież napisałam na końcu, że albo ktoś będzie chciał ją poderwać :P
Kochane jesteście, dziękuję za podniesienie mnie na duchu. :*
Co do ciacha- już znalazłam haha, poznalyśmy go z przyjaciołką w necie i od tamtej pory pisze do mnie na facebooku, okazało się że ma domek letni w miejscu do ktorego pojedziemy więc pewnie się zobaczymy, ale nie wiem co to będzie,on nie jest w moim wieku tylko ma z 22 albo 23 lata chyba xD Jest przystojny, ale czasami wydaje mi się że zbyt pewny siebie, na początku ciągle niby pisał "och, aniele" itp. teksty, a później oznajmil że będziemy w związku, jest przekonany że on mi się podoba itd.. Ok, może to prawda, ale wkurzają mnie lekko faceci z wygórowanym ego.. Ok, Chuck Bass to wyjątek, on jest inny haha, a co do tego.. No nie wiem, zobaczymy, przyjaciolka mowi że jak bedzie nachalny toona mnie ruatuje mówiąc mu że jestem mężczyzną xDDDD Hahaha. Ale mam nadzieję że w realu będzie fajny. ;d
Wiem, ja chyba nigdy nie zaakceptuję siebie, i tak jest lepiej niż kilka lat temu aczkolwiek zawsze będę miala jakieś ale, walczę o większy dystans do siebie, ale czasami zlapię jakiegoś dola i nie umiem na siebie patrzeć po prostu. No cóż, wybitnie próżna ze mnie nastolatka niestety. :P
Hmm, mam zdjęcie zrobione z tyłu jak mam naturalne włosy, może jutro postaram się o podobne w nowym wydaniu i mogę dać Ci porównanie. :D
Ja osobiście jeszcze się nie przyzwyczailam, pierwszy raz mam zrobione włosy farbą, kiedyś wieki temu zrobilam szamponem koloryzującym, ale odcień był może jedynie ton czy dwa ciemniejszy więc dużej zmiany nie było. Nie planowałam na te wakacje nic zmieniac, od kiedy uslyszalam w Grecji od kogoś że takie jakie mam mu się podobają sama zaczęłam je lubić i nie chcialam zmiany. ;d A dziś to byl spontan totalny, dlugo mialam dylemat ale kuzynka miała wizję, więc nie dała za wygrana i w końcu mnie rpzekonala. :D
W końcu to tylko pasemka, a czasami mała zmiana może wpłynąć na korzyść, pewnie za kilka dni się już przyzwyczaję. :P
Oj to dobrze ze masz jakieś tam ciacho w zanadrzu . Ja chwilowo straciłam i powiem szczerze ze marne uczucie.. ale co trzeba iśc co przodu. Dobrze ze sie na blond nie pofarbowałaś bo by cie za wielbłąda sprzedali , choć nie wiem czy juz w Turcji są :)
Dopiero co gadałyśmy o włosach w innym temacie ;P Też jestem ciekawa jak wyglądają ;P Jak ja rozjaśniałam moje włosy z ciemnego blond na blond to poszłam zmywać farbę z włosów, wycieram ręcznikiem i patrze w lustro - Jestem Ruda ?! Ale na szczęście po wysuszeniu było normalnie ;) Też się na poczatku nie mogłam przyzwyczaić.
Co do kompleksów, ja się swoich wyzbyłam ;P Nie w całości ale jakoś mam wylane na to jak ludzie mnie skomentują jeśli chodzi o wygląd, tylko niech sobie robią to na tle prywatnym a nie mi prosto w twarz bo wtedy mogę się zdenerwować ;P
A właśnie przypomniałaś mi o ciachu które widziałam, przez tego ochroniarza, siedział przede mną na meczu USA-KUBA... Taki krótko ścięty blondyn i dobrze ubrany ;D ale kibicował Kubie, no trudno jakoś mu to wybaczę :P
Haha, ja ostatnio mało siedzę w domu i siedzę tylko w tym temacie, muszę ogarnąć te zaległe gdzie tak namiętnie konwersowalyśmy, tylko boje się ile będę miala do nadrobienia. :D
Narazie lekko nieogarnięta jestem bo wstałam niedawno, ale jak już rozczeszę te włosy itd to powiem młodszemu bratu żeby mi cyknął fotę to Wam pokażę moje dwa wydania włósów. ;D
fusiatko44, nie przejmuj się, wiem jakie to uczucie, ale młoooda jesteś i jeszcze zakochasz się w jakimś wartościowym i przystojnym Chuck'u ;D. Glowa do góry!
Haha, cała się na blond nie zafarbowałam, ale pasma blond mam, mama mi mówi że sie boi mnie puścić. xDD Wgl ludzie mnie straszą z tą Turcją, kolega ciągle pisze ze sie o mnie boi bo nie chce żeby mnie doharemu wywieźli, albo żeby mi któryś z Turków("bo ja wiem angela że tacy grecy, turcy iwgl to w twoim guscie kurde są") mi płoda nie podrzucił. xDD Koleżanka z zeszlej kolonii opowiadała iż jej kumpela niby chwali sobie kolonię w turcji azkolwiek każe uważać, bo ją chcieli wykupić.. Pozniej babcia dzwonila i mowila ze corka jej znajomej zostala porwana, poszla z kolezankami do sklepu, jedna z nich poszla do przymiezalni i nie wrocila, iepostrzezenie ja porwano i reszta kolezanek nawet nie zdażyla zauwazyc. Dodatkowo jeszcze filmik z uwagi ktory podeslal mi kolega, studentka z gliwic zakochala sie w nigeryjczyku, poznali sie przez neta i ona przyleciala do niego do turscji. podrzucil jej do walizki narkotyki, i ja aresztowali, zadne dzialania nie pomogly, przesiedzi 8 lat w tureckim wiezieniu za nic.. sporo tych historii, ale ja mysle ze nie bedzie zle, ominęla mnie plaga świńskiej grypy w hiszpanii, nie dotknęły mnie zamieszki w grecji to i z turkami se poradzę! Mam taka nadzieje . :D
Alkamb, i super, że masz takie podejście, sa takie dni kiedyi ja się nie przejmuję opinią ludzi bo wiem że nikt idealny nie jest, potrafię spojrzeć w lustro i nie widzieć potwora, ale bywaja tez takie kiedy znowu wszystko do mnie wraca i mam ochotę się zapaść pod ziemie i ludziom nie pokazywać. xD
Mmmm, a brunet, blondyn? ;>
Bo ja preferuje brunetow, aczkolwiek u tgo ochroniarza widzialam troche blond wlosow.. Cudowny, naprawde, mama mówiła że zbzikowałam bo jej ciagle szeptalam aby tata nie słyszał iż sie zakochalam, z emocji podziurawiłam całą jednorrazówke. :D Ide tam dziś, namowie przyjaciolke a jak nie to jestem gotowa isc nawet sama, chociaz znajac moje szczescie pewnie bedzie na innej zmianie i go nie zobaczę.. ;d
kilmenyy, przestań się tak przejmować swoim wyglądem. :) Też mam takie dni, że wolę nie wstawać z łóżka i nie patrzeć w lustro. Ale wtedy idę szybko do łazienki, podkład, eyeliner, tusz, blyszczyk, Ubieram obcasy i idę do zwykłego spożywczaka za rogiem. i od razu mi się poprawia humor jak przypadkowy gościu obraca się za mną ;p
Mój typ to brunet. W sumie nieważne jakie oczy. Ale ważne, żeby kochał sport. I najlepiej, żeby coś trenował. No chyba, ze to Chuck Bass to przeżyję jego wygląd w stroju do gry w kosza (pamiętacie??xD)
Alkamb, mam pytanie, mówiłaś, że zdobyłaś autograf od siatkarza. możesz mi powiedzieć jak tego dokonałaś?;p
Hahah, pamiętam oczywiście. :D Dla mnie też może być wysportowany a dodatkowo jeszcze gdyby grał na gitarze.. :D Mmmm.<3
Haha, ja też czesto do spożywczaka za blokiem idę na obcasach i w sukience. :D
Ok, obiecałam pokazać pasemka, oto wlosy naturalne:
http://imageshack.us/photo/my-images/11/1003199g.jpg/
A tutaj już po przemianie :D :
http://imageshack.us/photo/my-images/801/1003691.jpg/
Ide dziś do auchana, z kimś lub sama, muszę go odnaleźć!!! :D
Co do włosów super wyglądają!! Ale masz je długie.. wspominałaś już ale i tak myślałam że krótsze są ;P
MotherChucker stanęła w dzikim tłumie przy bandzie po meczu i niektórzy podchodzili, udało mi się podeptać wszystkich i dotrzeć do siatkarza xD Najśmieszniej było jak ten Anderson sobie poszedł a ja zaczęłam krzyczeć "Come Back!! Please!! I Beg YOU!! " Po czym taka dziewczyna obok mnie zaczęła "I Beg you too" Myślałam że padnę ze śmiechu ;P
Czasami we mnie taka szajba wstępuje że siebie nie poznaje ;P
Rozumiecie że w Gdańsku w porcie stoi Czarna Perła z "Piratów z Karaibów" !! A ja nie mam jak pojechać bo będę mieć gości ;/
kilmenyy, też myślałam, że masz krótsze! boskie masz te włosy!:) Ja takich nawet do komuni nie miałam ;p
Ostatnio też się farbnęłam. Na skutek ostatniego farbowania miałam jakieś rudawe włosy. Kupiłam farbę na ciemny brąz. Wyszedł czarny! Ale na szczęscie farba trochę zeszła i teraz mam idealny ciemny braz ;p
Ja za rok muszę jechać znów do Spodka na Ligę i złapać mojego Bartmana xD
alkamb, współczuję. A nie mozesz się wqyrwać?
Haha, miałam dłuższe w zerówce, za tyłek. xD Jakoś się już tak przyzwyczailam do dlugaśnych że nie mam serca ich ściąć. Dziękuję;)
Haha, mi rudawe wyszły ale nie pod wpływem farby tylko ogolnie na słońcu mi bardzo zjaśniały i w ogóle. także w świetle wyglądały jak rudy, miedziany, taki jeden wielki misz-masz na łbie, a teraz to jeszcze większy. ;D
MotherChucker,t o ja za rok jadę z Tobą! :D Jak takie ciacho, to nie może mnie tam zabraknąć! :D
Kurcze, fajnei tak miec urodziny w wakacje w sumie..
Zależy og gustu czy fajne ciacho ;p. Ja tam kocham Bartmana, inne laski Kurka wolą. ale prosze cię, przyjedź za rok do Katowic to się spotkamy i pojedziemy na mecz. Ile jedzie się z Żor do Kato?:)
Dziękuję bardzo :D
Hahaha, jaki polew. :D Ojj, nie tylko w Ciebie szajba wstępuje, Tyś mnie nie widziała podczas napadów głupawki, zachowuję sie wtedy jak jakieś dziecko specjalnej troski, chociaż w sumie ja się zawsze głupio zachowuję.. :D ;p
Jeju, jak ja Ci zazdroszczę że masz tak szybki dostęp do morza i w ogóle :(
Nom , morza też zazdroszczę :) A co do głupawki to chyba każdy ją ma xD ...
klimenyy super masz włosy !!!
Aż chyba sama sie odważę na jakieś zmiany. Mam wlosy podobnej długości :)
Dziękuję bardzo i zachęcam, tym bardziej że mamy wakacje to mozna poszaleć. :D
Jak się na coś zdecydujesz to daj znać! :D
Ja o mojej głupawce to już w ogóle wole nie wspominać xD Siedzę i śmieje się ze wszystkiego, czasem sama do siebie xDD
Morze to super sprawa ale zawsze jest pełno turystów, to największy minus..
Minus? Ja bym sobie chętnie pooglądała takich turystów, mm.. ;> :D
Haha ja to samo, a czasami tak się zaczynam śmiać jak jakaś wiedźma, raz kolega sie pytał czy ja serio sie tak śmieje czy udaje, po czym przyjaciołka: "to jest specjalny przypadek, ona jak ma wybitna glupawke to zawsze tak ma" :D
Kilmenyy piekne wlosy! Nie masz sie czym przejmowac na prawde! I tylko Ci dobrze radze nie dawac sie Turkom, bo oni sa strasznymi podrywaczami. Ogolnie oni wszyscy przewaznie tacy sa, czyli Hindusi i Arabowie. Chca tylko wykorzystac dziewczyne, bo uwazaja, ze jak jestesmy biale, to jestesmy bardzo latwe. Moj profesor mowil mi, ze jak bedziemy sie tam wybierac, to lepiej z jakims chlopakiem w grupie, chociaz i wtedy potrafia sie dobierac. Ale ponoc jezeli pokazesz im zdjecie dziecka (twojego, albo niby twojego), to od razu sie odczepia, bo maja straszny szacunek do matek ;)
Jest na co popatrzeć, nie ukrywam ;D Ale turyści szczególnie w mojej okolicy strasznie się puszą.. Może to moje wrażenie bo jestem miejscowa ale czasem zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy ;P
Mój znajomy pojechał kiedyś na wymianę do Rumuni. On jest takim jasnym blondynem, jak go te baby dopadły tam xD Głaskały go po włosach xD Jak króla go traktowały, bez przerwy się pytały czy jest głodny i czegoś mu nie potrzeba ;P
a ja tak wypadnę poza tematem .. Alkamb zmienilaś obrazek , a ja juz sie przyzwyczaiłam do tamtego i cie po nim rozpoznawałam :P
Noo turystow bym pooglądała xD
Moja mama pracuje w Grecji, ale mam pecha, w tym roku do niej nie jadę, bo akurat wraca... A Grecy są... :DD
Ja też tak mam ;P Przyzwyczaję się i potem mi dziwnie ;)
Ale ostatnio mam Deano fobię i kocham to zdjęcie ;P
Oczywiście Chucka wciąż mam w sercu ;D Ale ostatnio w kółko oglądam Supernatural bo chce być raz na bieżąco ;P I doszłam do wniosku ze muszę od poczatku obejrzeć bo pierwszego sezonu już dokładnie nie pamiętam ;P
O czym ogólnie jest Supernatural ? Muszę coś obejrzeć w końcu.. Są jakieś fajne wątki , typu jakichś ciekawych par ? xD
Supernatural jest ogólnie o dwóch braciach którzy walczą z demonami, duchami i całym tym ustrojstwem ;P
Par jako takich tam nie ma. Ale Dean jest zajebisty, śmieszny i przystojny więc warto!! ;D To zupełnie inna bajka niż Plotkara, w każdym odcinku jest jakaś inna, jak to oni mówią "sprawa". Ale są też wątki główne które ciągną się cały sezon i na końcu mają rozwiązanie by znów potem coś zaplątało sprawę :P W pierwszym sezonie, mogę powiedzieć, szukają swojego ojca, to jest ten główny wątek a oprócz tego są inne mniejsze.
Ale naprawdę warto ;D
MotherChucker, a powiedz mi ile bilet kosztuje? Bo zapomnialam :D Jak uzbieram to byloby super przyjechac i się spotkać, łaj not. :D
Z Żor do Kato.. Busikiem to jakoś pół godziny chyba, czy do 40 min jakoś, myślę że nie dlużej, także bez problemu, tylko musialabyś wyjść po mnie bo ja aż tak dobrze Kato nie znam. xDD Jak coś to do Żor też zapraszam! :D
Lena, dziękuję Ci bardzo:)
No ja wlaśnie wiem, że trzeba być ostrożną, Turcy z tego co się dowiedziałam są zupelnie inni niz Grecy a wcześniej myślalam że tacy sami.. W sensie Grecy niby podrywacze,ale nie są wybitnie nachalni, po prostu umieją lepiej podrywac niż Polacy.. :D Natomiast Turcy to podobno są nachalni itd.. Może nie wszyscy, nie wiem.. Znam dwóch którzy najprawdopodbniej zjawią się w Ayvaliku, no chyba że zrezygnują.. Jeden bardzo sympatyczny i taki inteligentny, jezeli prawil jakiś komplement to tak subtelnie, więc jego się nie obawiam, ale ten drugi.. Ten to znowóz wybitnie przystojny(mogę podzielić się zdjęciem ;D), studiuje w Austrii i wgl, na zdjęciach steż się wydaje ok, ale po pstatnich wiadomościach.. On mi mówi że w związku będziemy, kiedyś rpawil bardziej subtelne komplementy, a teraz krude coś w stylu "you have a very sexy boobs" itp kurde :/ i wgl jak zobacze jaki on tam będzie bo jeżeli nachalny i myśli sobie że jakaś łatwa będe to się grubo myli. Ale mam nadzieję, że będzie wobec mnie w porządku.
Oj widzę ze klimenyy bardzo poważnie myśli do podrózy nad morze więc Alkamb szykuj sie na gości . Ja mam jeszcze dalej i pewnie w najbliższym czasie sie nie wybiorę :(
Nie nie, ja mówiłam z MotherChucker o spotkaniu, nad poslkie morze to ja nie wiem kiedy sie wybiore. :D Mam koleżankę z innego forum z ktora dlugi czas kontakt utrzymuje, mieszka w Grzybowie i caly czas mnie zaprasza bo maja kilka pokoi do wynajęcia i miałabym tanio, ale nie bede miala i tak kasy pewnie..
Haha, a z z Argentyny to jakieś ciacha były? ;> Kurcze ja mam słabość to zagranicznych facetów;D
TAK! W Argentynie gra Conte http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27156/facundo_conte_470.jpeg
Napalałam się na niego przez cały mecz xD
Ja jednak i tak wolę naszych siatkarzy ;p Więc kilmenyy, widzimy się za rok ;)
Mm, fajny nawet :D A ja dzis w auchanie nie byłam, może jutro.. Musze go odnależźć przed wyjazdem! Chce go zobaczyc z bliska.. :D
Haha, jaka obsesja ;p ale spoko, rozumiem, teraz żyję tylko siatkówką i jednym zawodnikiem xD
Ceny biletów różne były w tym roku- 50zł, 60, 80, 100 i 120. Tak mi się wydaje. Najlepiej byłoby mieć te za 120 ;p. Ale te za 60 nie były aż tak złe.
MAMY MEDAL! POLSKA WYGRAŁA Z ARGENTYNĄ!!aa.
soryy, jaram sie jeszcze ;p
Zapraszam, zapraszam nad polskie morze ;D
Moja przyjaciółka pewnie by z chęcią pojechała na mecze, pewnie wtedy bym się z nią zabrała ;)
fusiatko44 - musisz mi przypomnieć swoje imię ;D A gdzie mieszkasz, ze masz dalej jeszcze niż zza Katowic?
Kasia , mieszkam niedaleko Rzeszowa , jak tak określam lokalizalizację to wszyscy myślą ze to w Bieszczadach , a to jeszcze daleko :) Byłam kiedyś nad morzem i strasznie długo jechalam , ale wiem ze Trójmiasto piękne jest:)
Jak można pomyśleć, że Rzeszów jest w Bieszczadach? To miasto jest chyba na śląsku,nie?;p
Ja tam się w tych meczach nie orientuje za bardzo ;P
W Rzeszowie i okolicach nigdy nie byłam, Sandomierz to chyba najdalej jak dotarłam w tamtą stronę ;P
Rzeszów to Podkarpacie :D
Matko ale beke mam, gadam z kolesiemz Tunezji, chyba Wam nawet zdjęcie wysyłałm, dla mnie kopia Pattinsona tylko że w ciemnejw ersji. :D No, w każdym razie u niegok uzyn się żeni i mają rodzinną tradycję, dziś wielka impreza będzie tak więc przedstawil mi już swoją mamę która stwierdzila że ejst mną zauroczona i czym prędzej mam odwiedzić tunezję, później jednego kuzynaa, drugiego ktory twierdzi iz "u r wonderful", jego kuzynke, siostre i wgl po kolei mi swoja rodzine przedstawia, dom ma świetny a przynajmniej ten pokój ktory mi pokazał na kamerze, wgl zaraz jak zalaczy znowu kompa to będe oglądać ich zabawe przedślubną, czy tam zaręczyny, nie rozumialam go do konca, bo za wielki hałas jest. w każdym razie rozmowa z jego mama wyglada tak:"- when u will come to tunisia?
- i dont know, i really want, maybe once, dont know yet
- ok, u are soo sweet i like you, u have to look at our celebrate
-ok, i will!
-nice to meet you angelika
-nice to meet you too!
-Allah is with you
-yy, but im christian
-aa, i forgot. we have one God. He's name is Allah
- i know, we have one God too, Jesus
-okkk, realy nice to meet you i have to go byee"
hahaha, nie moge tu :D :D :D
tu jeszcze większy śmiech z siebie wydobylam xD Allah jest z Tobą , jaaaa !!! To było piękne!!! A co ty z nim na skypie gadałaś ?
Jejku cały dzień mnie nie było dziś na komputerze i tyle mam nadrabiania :D Hahaha. Ale przeczytałam już wszystko!
Angelika masz cuuuudowne włosy, zawsze chciałam mieć takie długie, ale nie potrafię zapuścić. Za każdym razem mam moment kryzysowy kiedy obcinam. Podobają mi się w każdym wydaniu.
Ja mam włosy naturalne blond, po paru eksperymentach z farbami (też blond) mam rudawe odcienie pod słońce. Ostatnio chciałam zobaczyć jak mi jest w brązowych. Kupiłam sobie szamponetkę "Orzechowy brąz" i jak zobaczyłam efekt to chciało mi się ryczeć. Utwierdziłam się w fakcie, że lepiej mi w blondzie.
Popiszę się, że oglądałam ostatni set Polska-Argentyna.
Sandomierz jest jakieś pół godzinki drogi od Stalowej Woli! ;))
Angelika, ale masz znajomości. Śmieszna ta rozmowa.