PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108163
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.

ocenił(a) serial na 9

Ja ogladałam cały mecz :) ale doszłam do wniosku ze jest to dla mnie szkodliwe . Straciłam prawie paznokcie u rąk z nerwów !!! Mecze siatkówki są bardzo stresujące

Podczas ogladania meczu ucierpiał jeden paznokieć ( jak z reklamy , nie ucierpialo żadne zwierze );)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja mam to samo! Czasem też rzucam telefonem w łózko ;p

ocenił(a) serial na 9

Dobrze ze w łóżko , to przynajmniej ma miękkie lądowanie :)

ocenił(a) serial na 8

Hahah, też nie mogłam jak to usłyszalam, ale swoją drogą bardzo sympatyczna kobitka!! :D Taak, na skype, na fejsie mówi żebym otworzyła skype a tu taka niespodzianka, rodzinkę mi przedstawił. :D Wszyscy mnie polubili, o dziwo! :D I rozkazują odwiedzić Tunezję, oni chcą mnie przyjąć do swojej rodziny hahaha. :D

Dziękuję Ci bardzo, miło to czytać:). Mnie rosną jak szalone więc nawet gdybym ścięła to pewnie w niedługim czasie znowu byłyby długie, ale nie mam serca ich ścinać po prostu, czułabym się łyso. :D
To ja mam ciemny blond zresztą jak widziałyście na zdjęciu, ale coraz bardziej mi się jasny lond podoba jak sie rpzzwyczaję to może się cała na blond rpzerobię haha. : D

Haha, ja też nie mogę z tej konwersacji. ;D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Z tym One God, to oni tak uwazaja, ze my mamy trzech. Wiadomo, w Chrzescijanstwie mamy jednego Boga w Trzech osobach, a oni uwazaja, ze to trzech bogow ;)

kilmenyy

Aj, kochane zmuszona jestem się z wami pożegnać na tydzień, bo dwie i pół godziny wyjeżdżam. Więc do zobaczenia/do napisania za tydzień. ;* A ile będę mieć nadrabiania :P Ale to nic, piszcie sobie i brońcie Chucka.

Niech Chuck będzie z Wami !

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Niech Chuck będzie z Tobą :* Będziemy bardzoo , bardzoo tęsknić . Baw się dobrze . Poderwij ciacho , no chyba ze juz masz :P . Pozwiedzaj i po odpoczywaj ale do nas wróć cała i zdrowa z siłą do nowych dyskusji i walki o wielkiego C . BUUUZiaki

fusiatko44

Trzymaj się i udanego wyjazdu ;*

Angela [pozwól że powiem po imieniu bo nicku nie pamiętam dokładnie ;P ] z tym Allahem i jednym bogiem to mnie zabiłaś, jeszcze się siedzę śmieje ;D
Obczaj czy ten twój to jakiś kasiasty i porządny, jak cię jego matka lubi to nic tylko się brać za niego. Mojej przyjaciółki cioci znajoma [xD] wyszła za mąż za Turka z jakiejś ichniej dobrej rodziny i jego matka miała tylko 3 synów żadnej córki była tak nią zauroczona że ja rozpieszczała na zakupy brała... więc wiesz ;D Może ci się skarb trafił xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hahahah, tylko wiesz, to muzułmanin jest a juz tyle sie nasluchalam jak oni traktuja kobiery ze masakra.. :D
Ale on slodki jest, nie wiem czy na skype mozna filmiki nakręcać, w sensie wiecie nie z komorki tylko jakis program na kompie to bylaby lepsza jakosc i moze jakby mi pokazywal swoja rodzine znowu to bym Wam nagrala i pokazala. :D :D
Nie no on jest cudny, twierdzi ze mnie kocha i nazywa mnie swoja wife, kochanie itd. xDD
On ma siostre ponad 20 lat, ale widze ze ona serio mnie polubila, przeciez jakja rzekomo odwiedze Tunezje to dostane od niej wisiorek, on ma dla nas nawet takie pierscionki, ja mam miec z jego imieniem a on z moim. :D Achh, romantyk.
Studiowal we Włoszech, w sierpniu jedzie do Francji aby kontynuowac, mowi perfekcyjnie po francusku i twierdzi ze ten ejzyk jest latwiejszy niz wloski oO. pierwszy raz sie spotykam z taka opinia no ale ok :D :D
jejuuu, czemu religia ans dzieli i kraj? :D to jest nie fair :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Magoria,udanego wyjazdu gdziekolwiek wyruszasz:*

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Klimenyy nie przerażaj mnie bo sie martwić o Ciebie zaczynam. Ty tam na nich uważaj bo cie jeszcze zAllahują i porwą . Pierścionka nie bierz bo jeszcze to moze byc jakies małżeństwo a języka nie znasz tureckiego . Więc wiesz jak tam bedziesz i internet złapiesz to sie melduj ze wszystko ok . Magoria ty tez !!! Za duzo filmów ...

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Hahaha, bez obaw, on jest z Tunezji, a ja do Turcji jadę. :D
Turek mi nic takiego nie obiecywal, dlatego ubolewam że nie lecę do Tunezji chociaż może to i dobrze bo jeszcze bym się mega zakochała i na co mi to.. Widze że już nie ogarniasz ich hahaha, z przyjaciołka sie kiedyś wciągnelyśmy w czat miedzynarodowy a z niektorymi tak sie fajnie gadało że do tej pory mamy kontakt. :D A jakie fajne uczucie jak z kims gadam na skype, widze przez kamere arabska rodzine, slysza jak mowia i wgl, dla mnie to jest niesamowite. :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Ok mama chce kompa to ja zmykam do łózka ze swoimi ogromnymi sluchawkami na uszach. :D 3majcie sie i do jutra :*

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Dobranoc:) Ktoś jeszcze został tu ze mną ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dopiero przyszłam, nadrobiłam, a już wszyscy śpią :D

ocenił(a) serial na 9

Ja nie śpię !!! I czekam az ktoś sie objawi :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Objawiać się ktokolwiek nie śpi!! :D

ocenił(a) serial na 9

Oj tylko my jesteśmy ... Mozesz mi opowiedzieć co dziś robiłas :) Ja jak pewnie zauważyłaś , większość dnia przesiedziałam przy LOCku

użytkownik usunięty
fusiatko44

Jeszcze tak dużo nie piszemy jak nasze inspiratorki z LODu xD daje rade nadrabiać :D wpadam dopiero o 23 bo wcześniej pracuję, tak jak i dzisiaj :P Poza tym to wstyd, ale nie byłam jeszcze na plaży chociaż mieszkam nad morzem ;(

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/133776-chuck-bass.gif <3

ocenił(a) serial na 9

Jak pewnie zauważyłaś , rozmawialyśmy dziś o morzu :) U ciebie tez da sie spotkac jakies przyjezdne ciacha ?xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

TAK! Ja pracuję w sklepie zabawkowym i ostatnio jak trochę padało to wpadło mi takich dwóch przystojniaków, opaleni, bruneci, meega wysocy :D i gadka do mnie, że 'no gdyby nie padało to byśmy nie wpadli ale tak to sobie zostaniemy' i siedzieli z godzinę nawijając o studiach, imprezach i lego technic xDD uśmiałam się nieźle, później chcieli kupić pistolety na kulki żeby się pobawić w CS'a na korytarzach w ośrodku gdzie się zatrzymali, ale akurat się sprzedały to teraz co dzień przychodzą sprawdzać czy są już, a ja się bardzo cieszę xD :D

ocenił(a) serial na 9

Ojej , ale Ci fajnie . W pracy ci sie nie nudzi no i jeszcze sobie pogadasz z rożnymi takimi :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

No narzekać nie mogę :D ale to są rzadkie przypadki, zwykle wpadają rozwrzeszczane dzieciaki i jeszcze gorsze mamusie :P

ocenił(a) serial na 9

A to jeszcze ciekawsze . To sie nasłuchasz różnego rodzaju rozmów :) jak to jest mieszkać nad morzem? Całoroczne wakacje i romantyczne spacery po plaży jak na filmach ? Wiem to zbyt dziecinne wyobrażenie..

użytkownik usunięty
fusiatko44

haha no całoroczne wakacje to nie są bo to miasto (Świnoujście) żyje tylko wtedy kiedy jest sezon, a i tak jakoś niemrawo, sami starzy ludzie albo starzy niemcy się szlajają xD ale romantyczne spacery po plaży, o taak, piękna o każdej porze roku ;) a taki zachód albo wschód słońca to normalnie bajka jest, nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś gdzie nie ma morza, a już dziś o 14 się okaże gdzie na studia, brr, boję się :D

ocenił(a) serial na 9

Trzymam kciuki mocno !! Na co składałaś ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć! :D na prawo i administrację w Poznaniu na UAM i na uniwersytet Wrocławski :P

ocenił(a) serial na 9

Wow prawo:) Chcialam cos z prawem no ale sie troche wyleczyłam... Ja dopiero zaczynam 3 letnią drogę do matury i juz się boje , jak jeszcze mama mi zaczyna gadać o tym , ze juz 3 dziecka piszącego matury nie przeżyje...

użytkownik usunięty
fusiatko44

A na jakim profilu jesteś i masz już jakieś plany z czego maturę?:D no dla rodzica to też przeżycie straszne :D moja mama wydzwaniała cały czas do mnie, nawet jak telefon musiałam zostawić w szafce xD A prawno wybrałam bo po klasie polski-historia-wos-francuski nie wiele można robić, żeby jakąś kasę z tego mieć :D no i kocham historię :P

ocenił(a) serial na 9

No ja wybralam biolchem , no i niby medycyna albo farmacja ale coraz bardziej zaczynam się bać

użytkownik usunięty
fusiatko44

No to ciężki profil i kierunki też :D moja przyjaciółka z bio-chemu złożyła właśnie na farmację i weterynarię, też się dziś okaże co to będzie :P Biologia to przyjemność, ale chemia i fizyka, masakra dla mnie :P Ale bać się nie ma o co na zapas, ja się zaczęłam uczyć dopiero w 3 klasie i chociaż tego nie polecam to dałam sobie radę bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem sama coś trzeba wybrać . Wszyscy namawiają mnie też zebym moze coś z językami spróbowala .No zoabczę jeszcze jakie bedą pierwsze wrazenia po biolchemie

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Lecę kochana , bo nie zauwazylam ze juz tak późno . Ty tez idz spać bo późno juz . Daj znać jutro jak wyniki !! Koniecznie !!! Dobranoc :) Myśl o przystojnych brunetach

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wiesz, jak się przyłożysz przez 3 lata na tym bio-chemie to później będziesz miała przyszłość z górki :D ok, też zmykam, będę o nich śnić! dobranoc :)))

Widzę że była rozmowa a ja miałam zminimalizowane bo oglądałam Supernatural :P
Mój brat się zbuntował i powiedział: Dosyć na dzisiaj, Idziemy spać!!
To co miałam zrobić, wszyscy się czepiają że z a późno chodzę spać ;P

Moja mama wymyśliła że będę lekarzem. może i to nie byłoby takie złe ale ja jakoś Chemii nie lubię, w gimnazjum to byłam najlepsza z klasy a teraz... szkoda gadać ;/ Biologia to tam luz, nawet lubię bo mam fajną nauczycielkę co spoko tłumaczy.

Wypowiedziałam się, przymuszona idę spać ;P
Dobranoc ;*

użytkownik usunięty

Już jest po 14. I jak tam?:)

ocenił(a) serial na 7

U mnie prawie 9 rano ;) Ogolnie uwazam, ze to niesprawiedliwe, ze mnie wszystko omija przez odmiennosc czasu :P

użytkownik usunięty
LeNa__

Zabrakło mi 3 pkt na UAM, może się dostane z rezerwowej, a do Wrocławia się dostałam ;p

ocenił(a) serial na 8

Gratulacje! :* Mnie to się Wrocław marzy albo gdzies za granicą.. :D
Wgl to na 15:30 się umówiłam z kosmetyczką na regulacje brwi+ henna, bo raz jak sobie sama regulowałam to za mocno i teraz mam krótkie. Oczywiście musze zaznaczyć że henna ma nie być czarna żeby za bardzo to nie kontrastowało z moimi jasnymi włosami teraz xD.
A Wy kiedyś robilyście brwi henną? :D Ja dwa razy ale już mi dawno zeszła, swoją droga polecam, podczas regulacji nic nie boli bo robią to delikatnie, + malowanie henną, smarowanie kremem itd. achh fajny relaks. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Nigdy nie robiłam henną... Mam czarne brwi naturalne ;p Nie chcialabym chyba ich zmieniać.
blair__waldorf gratulacje :*

użytkownik usunięty

Ja robię zawsze henną bo moja mama jest kosmetyczką :P A że włosy tez przyciemniam to wtedy pasuje dobrze :P

Mi się średnio Wrocław marzy ale nie narzekam :D
I dziękuję:D

Ja henną nigdy nie robiłam, muszę się właśnie do kosmetyczki zapisać na regulacje brwi.

blair__waldorf - gratuluję!!
Co do Wrocławia to osobiście nie lubię tego miasta, choć moja wiedza ogranicza sie do Dworca na którym byłam kilak razy i kilku ulic w centrum więc jakoś za bardzo wypowiadać się nie mogę :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

To mnie się nie chce kredką bawić. :D Tzn. ja mam naturalne ciemne brwi, więc w zasadzie ta henna nie jest tak konieczna, aczkolwiek kiedyś jak sama sobie wyrywałam to wyrwalam ich trochę za dużo po bokach i henną mi ladnie je wydłuża. :D I poza tym podoba mi się tam w salonie, wygodnie sobie leżę, a ta tak delikatnie wyrywa i szybko że nie czuję nic, a pod koniec po hennie jeszcze mi tak masuje opuszkami palców, żyć nie umierać. :D

ocenił(a) serial na 9

No to super że Wrocław !! Podobno piękne miasto . Ale skoro Tobie nie bardzo leży bo troche daleko do domu to sie nie martw , jeszcze są te kolejne rekrutacje więc wszytko moze sie jeszcze wydarzyć :)
Pozdrawiam nową Chuckerkę :)

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

WCHODZĘ W TO :)

Chuck Bass rlz ! <3

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ja tam wole kredke do brwi od henny :P

użytkownik usunięty
LeNa__

Ja właśnie używam czasem kredki, np. jak wyrwę za dużo włosków i są jakieś luki ;p. We wrocławiu byłam raz, podobało mi się nawet. Fajnie byłoby tam studiować. Na pwno lepiej niż w Krakowie- po prostu hnie znoszę tego miasta ;p
Witamy nową członkinię LOC :)
Oglądałam dzisiaj Plotkarę w tv i zwróciłam uwagę na coś, czego wcześniej nie zauważyłam! Chuck stracił dziewictwo w 6 klasie z Georginą.. xD

ocenił(a) serial na 8

Ja tam lubie Krk. :D Ale studiowac moglabym we Wrocławiu, Ogród Japoński jest piękny, i starówka. ^^
Haha, ale to jest Chuck Bass także można mu to wybaczyć xDDD

użytkownik usunięty
kilmenyy

Wiem, wiem, przecież się nie czepiam, ;p Ale po prostu byłam w szoku. Nie chodzi mi o jego wiek (spodziewałam się tego), ale o Georginę! Nie wiedziałam, że łączyły ich bardziej zażyłe stosunki. Choć pewnie tylko na jedną noc, znając C.xD

Akurat pamiętałam ten fakt xD
Coś ostatnio mało o Chucku gadamy xD W ogóle jest już 400 wypowiedzi ;D
Ja mam teraz tak ja już mówiłam Deano-fazę ;D Jak ktoś jeszcze nie wiem Dean z Supernatural ;D Zostały mi 4 odcinki 6 sezonu i muszę obejrzeć od poczatku bo są rzeczy których nie pamiętam a pierwszy i 2 sezon to widziałam ostatnio 3 lata temu ;P