PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622113}

Podmiejski czyściec

Suburgatory
2011 - 2014
6,9 6,0 tys. ocen
6,9 10 1 5989
Podmiejski czyściec
powrót do forum serialu Podmiejski czyściec

Moim zdaniem,

ocenił(a) serial na 6

Glowna bohaterka tak bardzo probuje nasladowac ellen page w juno(nawet ton glosu!!), ze
az boli. poza tym sila sie na dowcip i slaba gra aktorska. mam nadzieje ze sie z czasem
podniosa, bo moze miec potencjal caly serial. i dali kawalek mojej kochanej lily allen :)

ocenił(a) serial na 7
enddi

moim zdaniem humor jest wspaniały, zupełnie niewymuszony i naturalny. a gra aktorska na pewno nie jest słaba! aktorki wcielające się w postaci Lisy, Dalii i Dallas są wspaniałe, i idealnie dobrane do swych ról.

użytkownik usunięty
enddi

Jak dla mnie kopiuje Emmę Stone w Easy A, z resztą jest do niej podobna.

To prawda jest podobna, ale tylko z wyglądu i nie wydaje mi się, żeby ją kopiowała. Humor w serialu jest genialny, sarkastyczny. To właśnie lubię.

ocenił(a) serial na 6

jest nienaturalna i wymuszona w kazdym razie.

enddi

a ja mam odmienne zdanie, mi się całkowicie podoba. Może na początku troszkę się musiałem wysilić, żeby się do niej przyzwyczaić, lecz w tej chwili jest super, z odcinka na odcinek. Napewno nie naśladuje Ellen Page z Juno, Ellen to było przegięcie na maxa, chodzący bunt przeciwko całemu światu, jej zachowanie było kompletnie inne od głównej bohaterki serialu Suburgatory. Ja podszedłem do tego serialu jak do czegoś całkowicie nowego, nie starałem się upodabniać bohaterów z innymi z filmów i efekt jest super. Naprawdę polecam, bardzo fajny serialik ;)) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
b4rt3k0pl0

nie chodziło mi o postać, tylko o naśladowanie stylu. Utrzymuję przy swoim, chociaz faktycznie serial polubiłam.

enddi

A mi się jej postać Tessy kojarzy z Jenną Hamilton z serialu "Awkward" emitowanego przez MTV. Nastolatka, świat przeciwko niej, chłopak w którym się kocha, psycholog doradca. Głos postaci oraz jej nastawienie do świata, z lekką nutką ironii - bardzo jak u Jenny.

madziarrka

Popieram, też skojarzyłam z Jenną- tylko, że Tessę bardzo polubiłam, a Jenny niestety nie bardzo. Wydaje mi się, że Tessa mimo wszystko jest bardziej dojrzała i zabawniejsza. Jednak tak jak 'Suburgatory' tak i 'Akward' bardzo lubię.