Hehe szybko poszło :D
Ja też chcę z wami oglądać :) Tylko kurczę trochę daleko mam... Ale jestem za jakimś polskim zjazdem fanów :)
Miałam taki pomysł by nie oglądać na żywo dwóch odcinków finałowych, tylko poczekać na polskie napisy, spotkać się grupą i razem obejrzeć finał. Ale chyba nie mam takiej cierpliwości ani silnej woli :)
Nikt chyba nie ma aż takiej cierpliwości :D
A z tym zlotem, to trzeba by jakieś miejsce znaleźć...
Coś mało tych merlinomaniaków w Warszawie i okolicach, jestem rozczarowana... No chyba, że się jeszcze nie ujawnili... :D
A co ja mam powiedzieć :D Nie ma tu chyba nikogo z Torunia.. Może ktoś chociaż z kujawsko-pomorskiego? Kurczę albo nie oglądają albo się nie ujawniają... Dobrze że chociaż przyjaciółka ma taką samą obsesje, szkoda tylko że studiuje gdzie indziej.
wszystkie emocje zawarte w jednej minucie... http :// www.youtube. com /watch?v=-eH9JMfpbrw&list=UUNC7WzqYSRKwTJY2O0Bah_g&index=1&feature=plcp [uwaga na spacje]
Fajnie zrobiony filmik. Jak patrzę na Merlina w tym krytycznym momencie to aż mi się chce płakać :(
Ale powiem wam, że udał się twórcom ten odcinek. Dodał dramaturgii do historii, no i teraz wszyscy są mega ciekawi jak to się dalej potoczy!
Ta scena przy ognisku ciągle wyciska mi łzy z oczu :( Świetny filmik. Dzięki :)
Jesteście dobrzy :) wchodzę forum a tu mam 5 stron do nadrobienia :D
Filmik świetny ale jak go oglądam jest mi tak żal Merlina że aż mi w oku łza się kręci.. :(
6 odcinek : The Season of the Witch
7 odcinek : Curse of the Sorceress
8 odcinek : The Judgement of the Worlds
Powiem wam, że ten sezon jak żaden inny do tej pory zmierza do ujawnienia magii Merlina. Jeszcze nigdy nie było tyle do tego nawiązań.
Czuje, że to będzie ten sezon! Szkoda tylko, że pewnie w przedostatnim odcinku najprawdopodobniej...
Dokładnie.. ale musimy czekać cierpliwie :)
My tak narzekamy i narzekamy, ale czy tak, czy tak, obejrzymy następny odcinek. Nie da się nie obejrzeć, ciekawość nas zżera :p
Z całą pewnością. Oglądam wiele seriali, ale tylko na każdy odcinek Merlina czekam jak na święto. xD
Haha, ja też. xD tylko, że ja w ogóle innych seriali nie oglądam, znaczy jakiś tam raz na jakiś czas obejrzę, ale nie za często :)
Ale wiecie co? Mnie się tak właśnie wydawało, jakby wtedy co Mordred rzucił się przed Artura i tą włócznią dostał, to Merlin zrobił taką minę, jakby już chciał użyć magii, ,a tu znowu mu przeszkodzono.
Oczywiście, że mu przeszkodzono, ja już się nawet nie dziwie xD Gorzej jak taka tendencja utrzyma się do końca sezonu. Widły pójdą w ruch. :P
Ja już trenuję mojego kota :D. Jakby ktoś chciał to ma 2 pary wideł i tasak kuchenny :D
Muszę sobie ściągnąć 5 odcinek i jeszcze raz oglądnąć. Wczoraj bez możliwości zapauzowania pewnie kilka rzeczy mi umknęło. :P
Ciekawe czy Morgana zmusi Gwen z jakiś sposób do posłuszeństwa, bo coś o 7 odcinku było, że Morgana będzie mieć marionetkę z królowej...
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcwor91MZn1r12dymo1_500.jpg - myślicie, że może tak być? Jak dla mnie lekka załamka gdyby przyszły sezon miał tak wyglądać. Z całą moją miłością do Dragoona. xD
Z własnego doświadczenia :) co niedzielę czekam na napisy i szperam po internecie w nadziei na nie i zawsze jakoś tak właśnie o ten porze na którejś stronie na 100 % musi być :)
Wyszukałam kilka stron i zawsze koło godziny 15 zaglądam na nie :)
Z całą pewnością byłoby to ciekawe, tyle że ja też lubię młodego Merlina :) Ale na jeden czy dwa odcinki nie ma sprawy :) Ale Artur miałby minę jakby się dowiedział :D Np. przyjmuję Dragoona do okrągłego stołu, słucha jego rad a tu się okazuje że to Merlin :)
http://www. hityclub.cba.pl/1250-axn-hd-na-zywo-online.html ( 1 spacja )
o 13.20 będzie Merlin 10x03 xD
Witajcie w to piękne popołudnie, weszłam sobie na forum i tyle zaległości do nadrobienia, nowy temat i już ponad 80 wiadomości... To się nazywa żyć intensywnie!:D Niedługo Wam jeden dzień wystarczy na dyskusję na 1000 postów!:) A co do przyszłego odcinka-wreszcie akcja z Gwen, może jakiś ciekawy zwrot akcji, zmanipulowanie królowej... Domysły domysłami, a co nam podadzą na tacy-okaże się dopiero za tydzień!!! :(