PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
agga_95

Ja też chcę z wami oglądać :) Tylko kurczę trochę daleko mam... Ale jestem za jakimś polskim zjazdem fanów :)
Miałam taki pomysł by nie oglądać na żywo dwóch odcinków finałowych, tylko poczekać na polskie napisy, spotkać się grupą i razem obejrzeć finał. Ale chyba nie mam takiej cierpliwości ani silnej woli :)

ocenił(a) serial na 9
Lady_MM

Nikt chyba nie ma aż takiej cierpliwości :D
A z tym zlotem, to trzeba by jakieś miejsce znaleźć...

swannn12

OO ja też :)

ocenił(a) serial na 8
maryLin

No fakt większość nas z południa. :)

ocenił(a) serial na 7
Lellandra

czuję się inna, ja jestem z Warszawy... :)

PozdrawiamWas

Ja spod Warszawy :D nareszcie jakaś pokrewna dusza ! :)

ocenił(a) serial na 7
martyna111b

Coś mało tych merlinomaniaków w Warszawie i okolicach, jestem rozczarowana... No chyba, że się jeszcze nie ujawnili... :D

PozdrawiamWas

Mam nadzieję, że się ujawnią xD bo jak na razie, to większość z okolic Krakowa jest :)

PozdrawiamWas

A co ja mam powiedzieć :D Nie ma tu chyba nikogo z Torunia.. Może ktoś chociaż z kujawsko-pomorskiego? Kurczę albo nie oglądają albo się nie ujawniają... Dobrze że chociaż przyjaciółka ma taką samą obsesje, szkoda tylko że studiuje gdzie indziej.

Lady_MM

Ja jestem z Bydgoszczy! :D

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Okolice Opola to też zaliczymy do południa?;)

Roksolana_13

Oooo, nareszcie ktoś trochę bliżej mnie!:) Jest tu może ktoś z DOLNEGO ŚLĄSKA?

użytkownik usunięty
karmelka_

Ja z Opola :D

agga_95

wszystkie emocje zawarte w jednej minucie... http :// www.youtube. com /watch?v=-eH9JMfpbrw&list=UUNC7WzqYSRKwTJY2O0Bah_g&index=1&feature=plcp [uwaga na spacje]

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

Fajnie zrobiony filmik. Jak patrzę na Merlina w tym krytycznym momencie to aż mi się chce płakać :(

agga_95

Mi też, nadal mi go żal.. teraz ciekawi mnie co zrobi, jak dalej potoczy się to wszystko

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

Ale powiem wam, że udał się twórcom ten odcinek. Dodał dramaturgii do historii, no i teraz wszyscy są mega ciekawi jak to się dalej potoczy!

ocenił(a) serial na 6
karmelka_

Ta scena przy ognisku ciągle wyciska mi łzy z oczu :( Świetny filmik. Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Jesteście dobrzy :) wchodzę forum a tu mam 5 stron do nadrobienia :D
Filmik świetny ale jak go oglądam jest mi tak żal Merlina że aż mi w oku łza się kręci.. :(

asia199m

6 odcinek : The Season of the Witch
7 odcinek : Curse of the Sorceress
8 odcinek : The Judgement of the Worlds

ocenił(a) serial na 8
martyna111b

Powiem wam, że ten sezon jak żaden inny do tej pory zmierza do ujawnienia magii Merlina. Jeszcze nigdy nie było tyle do tego nawiązań.
Czuje, że to będzie ten sezon! Szkoda tylko, że pewnie w przedostatnim odcinku najprawdopodobniej...

Lellandra

Dokładnie.. ale musimy czekać cierpliwie :)
My tak narzekamy i narzekamy, ale czy tak, czy tak, obejrzymy następny odcinek. Nie da się nie obejrzeć, ciekawość nas zżera :p

ocenił(a) serial na 8
martyna111b

Z całą pewnością. Oglądam wiele seriali, ale tylko na każdy odcinek Merlina czekam jak na święto. xD

Lellandra

Haha, ja też. xD tylko, że ja w ogóle innych seriali nie oglądam, znaczy jakiś tam raz na jakiś czas obejrzę, ale nie za często :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Ale wiecie co? Mnie się tak właśnie wydawało, jakby wtedy co Mordred rzucił się przed Artura i tą włócznią dostał, to Merlin zrobił taką minę, jakby już chciał użyć magii, ,a tu znowu mu przeszkodzono.

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

Oczywiście, że mu przeszkodzono, ja już się nawet nie dziwie xD Gorzej jak taka tendencja utrzyma się do końca sezonu. Widły pójdą w ruch. :P

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Ja już trenuję mojego kota :D. Jakby ktoś chciał to ma 2 pary wideł i tasak kuchenny :D

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

Muszę sobie ściągnąć 5 odcinek i jeszcze raz oglądnąć. Wczoraj bez możliwości zapauzowania pewnie kilka rzeczy mi umknęło. :P

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

6 odcinek będzie miał tytuł: The Dark Tower

agga_95

Co chwila zmieniają te tytuły...a te co widnieją na górze znalazłam na filmwebie.

martyna111b

Pewnie jak zwykle złe tytuły podali ;/

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Ciekawe czy Morgana zmusi Gwen z jakiś sposób do posłuszeństwa, bo coś o 7 odcinku było, że Morgana będzie mieć marionetkę z królowej...

ocenił(a) serial na 8
agga_95

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcwor91MZn1r12dymo1_500.jpg - myślicie, że może tak być? Jak dla mnie lekka załamka gdyby przyszły sezon miał tak wyglądać. Z całą moją miłością do Dragoona. xD

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Ja chcę oglądać młodego Colina!! Bo jest na co patrzeć :>

ocenił(a) serial na 9
agga_95

Cześć.Są juz może napisy do ostatniego odcinka?? :)

ocenił(a) serial na 10
ninamartin

chyba jeszcze nie ma ja też czekam na napisy :)

iwek33

jakoś tak o 14 lub 15 będą :)

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

szkoda że tak późno a skąd masz tą informację?

iwek33

Z własnego doświadczenia :) co niedzielę czekam na napisy i szperam po internecie w nadziei na nie i zawsze jakoś tak właśnie o ten porze na którejś stronie na 100 % musi być :)
Wyszukałam kilka stron i zawsze koło godziny 15 zaglądam na nie :)

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

ja zawsze już miałam o 11 z ch0mika cat84 ale dzisiaj jeszcze nie ma

iwek33

Znaczy ja nie ściągam, tylko oglądam online z napisami wtedy :)

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

aha tak też można ale mi się nie chce czekać :)

iwek33

Ja tam zawsze czekam :) nie mam wyboru ;p

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

Na koncie cat84 na chomik właśnie się pojawiły napisy!:)))

ocenił(a) serial na 8
ninamartin

Raczej nie ma. Ja zawsze z napi projekt pobieram. :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

na napi projekt też jeszcze nie ma bo sprawdzałam

ocenił(a) serial na 6
agga_95

Zgadzam się ;) Młody Merlin jest cudowny :)

Lellandra

Z całą pewnością byłoby to ciekawe, tyle że ja też lubię młodego Merlina :) Ale na jeden czy dwa odcinki nie ma sprawy :) Ale Artur miałby minę jakby się dowiedział :D Np. przyjmuję Dragoona do okrągłego stołu, słucha jego rad a tu się okazuje że to Merlin :)

Lady_MM

http://www. hityclub.cba.pl/1250-axn-hd-na-zywo-online.html ( 1 spacja )
o 13.20 będzie Merlin 10x03 xD

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

Witajcie w to piękne popołudnie, weszłam sobie na forum i tyle zaległości do nadrobienia, nowy temat i już ponad 80 wiadomości... To się nazywa żyć intensywnie!:D Niedługo Wam jeden dzień wystarczy na dyskusję na 1000 postów!:) A co do przyszłego odcinka-wreszcie akcja z Gwen, może jakiś ciekawy zwrot akcji, zmanipulowanie królowej... Domysły domysłami, a co nam podadzą na tacy-okaże się dopiero za tydzień!!! :(