Matko kochana. Z przed komputera wyrzuciła mnie moja mama bo musiała coś do pracy zrobić i tak udało mi się ja przekupić kawałkiem ciasta żeby mi dała usiąść. Chyba półgodziny temu zaczęłam czytać co napisaliście i dopiero teraz dotarłam do końca ;p Jak tak dalej pójdzie jutro bedzię nowy temat ;p
To dołączam się do ujawniania - mam 23 lata ( znaczy skończę w grudniu więc można powiedzieć że jestem najstarsza ) i studiuję w Łodzi ;p
Po podliczeniu nowo ujawnionych Merlinomaniaków jest nas już 41 osób !!! Rośniemy w siłę
JESZCZE 35 MIN !!!
Ha, nie jestem najstarsza! :D Ucieszyłaś mnie. :) Wiem, ciężko jest nadrobić. Poszłam zrobić kolacje a tu dwie strony przybyły! xD
Livestream włączony a ja zamiast pisać prezentację na zajęcia myślę o Merlinie :P Nie mogę się skupić, jutro będę płakać i nie pójdę pewnie spać :P Ale co tam - Merlin najważniejszy :)
W takim tempie to:
29.12.12
New York Times: "Ogólnoświatowe przeciążenie internetu!"
The Sun: "Majowie mylili się o tydzień: Koniec Internetu nadszedł"
Fakt: "Nie śpię, bo próbuję wejść na face'a"
30.12.12
New York Times: "Internet dalej jest w rozsypce, twierdzą specjaliści i prawdopodobnie szybko nie zostanie naprawiony. Na razie nie wiadomo, co blokuje przesyłanie danych, jednakże sprawia to, że wiele ważnych instytucji, a także codzienne życie obywateli zostało zakłócone.
<<Winnym nie ujdzie to na sucho>> zapowiada prezydent Obama.
Śledztwo jest w toku, choć jak na razie nie ma żadnych poszlak. Nie wiadomo jakie i jak wielkie było wydarzenie, które ten krach spowodowało..."
02.01.13
"Winni blokady internetu zidentyfikowani!
Po wielogodzinnych dyskusjach oraz analizie danych, przekazywanych w ostatnich chwilach działania internetu, twórcy ustatlili, że na forach związanych z brytyjskiem serialem BBC "Merlin" odnotowano prawdziwie rekordową aktywność. Zbiegło się to nie tylko z przeciążeniem internetu, ale także z premierą finałowego odcinka 5 sezonu tego serialu.
<<Bez Merlina nie da się żyć>> zdradza anonimowo fanka, w czerwonej chuście na szyi.
Nieoficjalnie twierdzi się, ze osią główną tej globalnej katastrofy była strona filmweb.pl na polskich serwerach. Nie wiadomo również co z tą sytuacją uczynic, gdyż nie sposób wykryć wszystkich winnych, ani tez ukarać ich za ten entuzjazm.
Nad odciążeniem internetu wciąż pracuje sztab specjalistów. Próbują walczyć z wciąż napływającymi komentarzami na temat serialu"
I przez to zamieszanie, najlepiej by było, gdyby aktorzy skusili się do Nas, do Polski wparować :D no chyba, że darmową wycieczkę nam zafundują :D
Exis, widze, ze jestem juz na serio uzalezniona ;P
Swoja droga zazdroszcze, ze sobie obejrzysz na zywo :) Ja niestety musze kisic sie w pracy i zaraz mi sie przerwa konczy :(
Jestem i dostanę przez to po nosie w nadchodzącym tygodniu :/ Ale cóż :P
Szkoda, że siedzisz w pracy :((( Nie widziałaś pewnie fotek z panelu? :D
Kurczę, znowu zgubił mi się link do serialu. Chodzi o taki, co pod filmem jest pasek z napisem co będzie następne i opisana fabuła czy jakieś streszczenie... Pod mi ktoś? :)
ja w zeszłym tygodniu nie oglądałam w sobotę bo nie miałam dostępu do kompa myślałam że się popłaczę
Niczym Nowy Rok, tylko, że tutaj odliczamy już od kilku godzin, a przed Nowym Rokiem tylko 10 sekund ;)