Dzisiaj szaleństwo sięga zenitu :D Ciekawe czy osiągniemy rekord i po odcinku będziemy gadać do północy... :D
Na stronie gdzie oglądam na żywo obok jest chat i tam też wszyscy o Merlinie gadają tylko że po angielsku XD
też jestem na tej stronie :D ale że moja znajomość angielskiego jest znikoma na czacie się nie udzielam ;P
Ja też z angielskiego orłem nie jestem, ale takie oglądanie filmów po angielsku ćwiczy wymowę i ogólnie podnosi poziom języka, więc jak najbardziej - Więcej Merlina!
No fakt mi już dosyć siostra zagłusza jak nie przestanie to jej chyba laptop wyłączę
W domach Merlinomaniaków w całej Polsce na drzwiach do pokoju zawisły kartki z napisem: MERLIN - NIE WCHODZIĆ!!! U mnie np wisi ;p
Ja mam taką z napisem przerysowanym jak ten tytułowy "Merlin" i z karykaturą Merlina pod spodem . Niestety najlepiej nie wyszło, ale wszyscy wiedzą o co chodzi ;)
Ja mam dziś fajnie, bo tylko tata w domu, ale on aktualnie śpi, więc do no cy mogę siedzieć i nikt mi przeszkadzać nie będzie xD
To ja się podłącze do odliczania bo jak do tej pory to forum tylko obserwowałam :D
8 minut :D