A co jeśli będzie tak:
29.12.12
New York Times: "Ogólnoświatowe przeciążenie internetu!"
The Sun: "Majowie mylili się o tydzień: Koniec Internetu nadszedł"
Fakt: "Nie śpię, bo próbuję wejść na face'a"
30.12.12
New York Times: "Internet dalej jest w rozsypce, twierdzą specjaliści i prawdopodobnie szybko nie zostanie naprawiony. Na razie nie wiadomo, co blokuje przesyłanie danych, jednakże sprawia to, że wiele ważnych instytucji, a także codzienne życie obywateli zostało zakłócone.
<<Winnym nie ujdzie to na sucho>> zapowiada prezydent Obama.
Śledztwo jest w toku, choć jak na razie nie ma żadnych poszlak. Nie wiadomo jakie i jak wielkie było wydarzenie, które ten krach spowodowało..."
02.01.13
"Winni blokady internetu zidentyfikowani!
Po wielogodzinnych dyskusjach oraz analizie danych, przekazywanych w ostatnich chwilach działania internetu, twórcy ustatlili, że na forach związanych z brytyjskiem serialem BBC "Merlin" odnotowano prawdziwie rekordową aktywność. Zbiegło się to nie tylko z przeciążeniem internetu, ale także z premierą finałowego odcinka 5 sezonu tego serialu.
<<Bez Merlina nie da się żyć>> zdradza anonimowo fanka, w czerwonej chuście na szyi.
Nieoficjalnie twierdzi się, ze osią główną tej globalnej katastrofy była strona filmweb.pl na polskich serwerach. Nie wiadomo również co z tą sytuacją uczynic, gdyż nie sposób wykryć wszystkich winnych, ani tez ukarać ich za ten entuzjazm.
Nad odciążeniem internetu wciąż pracuje sztab specjalistów. Próbują walczyć z wciąż napływającymi komentarzami na temat serialu"
Jestem strasznie ciekawa co zadecyduje Artur!! I co takiego zrobi Merlin... Jaaaaa nie wytrzymam a jeszcze została GODZINA!!!!
Spokojnie wytrzymamy :)
Boję się raczej co będzie po odcinku, gdy coś pójdzie nie po naszej myśli
Albo gdy będziemy musieli czekać tydzień na następny odcinek po odkryciu magii :)
Nie było mnie godzinę i nie mogę nadążyć z czytaniem a tak co do poprzednich wypowiedzi to chyba jestem jedna z tych młodszych bo mam 16 lat XD
A ile masz lat? Bo ja chyba najmłodsza jestem bo 14 mam :)
No ale teraz przepraszam na moment, bo idę po popcorn ;)
Hahahaha! Mi też się zachciało jakichś ciasteczek przez Ciebie ;)
Ale za to ja mam jeszcze w pogotowiu zestaw do fondue z czekolady. Przepyszne rozwiązanie na wieczór ;)
O jak miło bo u mnie w klasie nikt o Merlinie nawet nie słyszał i nie ma z kim o tym pogadać :)
no u mnie też :( ino jedna koleżanka powiedziała że to jest głupie... Ale dla mnie Merlin jest świetny! Lubię filmy o magi itp ;p
A ja się cieszę, że mam tu chociaż z kim pogadać xD ogółem mam koleżankę, z którą mogę o tym pogadać, poopowiadać jej cosik itd. ale ona nie jest taką fajną jak my xD nie ogląda teraz Melina, tylko 3 sezon obejrzała, gdyż na polsacie w wakacje leciał :)
to ja się dowiedziałam o Merlinie od mojej siostry która w te wakacje odkryła Merlina przez przypadek w telewizji (23lata ;p). Więc mam z kim przeżywać odcinki :D i przynajmniej na najnowszy sezon musiałam ino czekać 2 miesiące :D
heh.. ja mam 16 lat i nie znam nikogo z mojego otoczenia szkolnego kto miałby manie na Merlina jak my... (Ustroń - woj. śląskie - kawałek od Bielska)
O matko, 6 kotów... Ja mam jednego, mojego kociana. I jeden wystarczy. Ale wszyscy w domu go uwielbiają. :)
Dobra, nie chce mi się wertować tych wszystkich stron, poeci ;D Opowie mi ktoś w skrócie czy wiadomo co wydarzy się w dzisiejszym odcinku?
Nie wiadomo czy Artur uratuje Mordreda, jakiś rycerz zostanie zabity przez magię, Merlin zrobi coś co nas wkurzy
To się wydaje tak długo a jak Merlin leci to 45 minut leci jak pół minuty co za niesprawiedliwość
No jak moja siostra będzie tak gadać przez tego skypa podczas Merlina to chyba ją zatłukę
Też mam takie przeczucie :D Z taką wielką niecierpliwością jak teraz to czekałam tylko na pierwszy odcinek tego sezonu :D
Ja tak samo :P Bo wiecie, gdy się zawiedziemy mamy jakby co te wszystkie widły i pochodnie przygotowane...
i koty! i... mogę wziąć kosiarkę!! nie wiem co to da, ale zawsze coś :D
Dobra, mi już totalnie odbiło.
Nastawili się chyba w tym odcinku na akcję, akcję i magię. Jestem ciekawa wyboru Artura. I oczywiście stanowiska Merlina!!!
Wrzuci ktoś linka do na żywo, bo gdzieś zgubiłam w odmętach historii, a oczywiście zapomniałam zrobić zakładkę. :P