PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
ocenił(a) serial na 10
agga_95

A co jeśli będzie tak:

29.12.12
New York Times: "Ogólnoświatowe przeciążenie internetu!"
The Sun: "Majowie mylili się o tydzień: Koniec Internetu nadszedł"
Fakt: "Nie śpię, bo próbuję wejść na face'a"
30.12.12
New York Times: "Internet dalej jest w rozsypce, twierdzą specjaliści i prawdopodobnie szybko nie zostanie naprawiony. Na razie nie wiadomo, co blokuje przesyłanie danych, jednakże sprawia to, że wiele ważnych instytucji, a także codzienne życie obywateli zostało zakłócone.
<<Winnym nie ujdzie to na sucho>> zapowiada prezydent Obama.
Śledztwo jest w toku, choć jak na razie nie ma żadnych poszlak. Nie wiadomo jakie i jak wielkie było wydarzenie, które ten krach spowodowało..."
02.01.13
"Winni blokady internetu zidentyfikowani!
Po wielogodzinnych dyskusjach oraz analizie danych, przekazywanych w ostatnich chwilach działania internetu, twórcy ustatlili, że na forach związanych z brytyjskiem serialem BBC "Merlin" odnotowano prawdziwie rekordową aktywność. Zbiegło się to nie tylko z przeciążeniem internetu, ale także z premierą finałowego odcinka 5 sezonu tego serialu.
<<Bez Merlina nie da się żyć>> zdradza anonimowo fanka, w czerwonej chuście na szyi.
Nieoficjalnie twierdzi się, ze osią główną tej globalnej katastrofy była strona filmweb.pl na polskich serwerach. Nie wiadomo również co z tą sytuacją uczynic, gdyż nie sposób wykryć wszystkich winnych, ani tez ukarać ich za ten entuzjazm.

Nad odciążeniem internetu wciąż pracuje sztab specjalistów. Próbują walczyć z wciąż napływającymi komentarzami na temat serialu"

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Tego wyżej być nie powinno. Źle wkleiłam.

agga_95

O matko! Ja też :P
(Pragnę zauważyć że to jedna z pierwszych rzeczowych informacji :P)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

Jestem strasznie ciekawa co zadecyduje Artur!! I co takiego zrobi Merlin... Jaaaaa nie wytrzymam a jeszcze została GODZINA!!!!

agga_95

Spokojnie wytrzymamy :)
Boję się raczej co będzie po odcinku, gdy coś pójdzie nie po naszej myśli
Albo gdy będziemy musieli czekać tydzień na następny odcinek po odkryciu magii :)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

Chyba oszalejemy do następnej soboty :D

martyna111b

Widzę, że od wczoraj przybyło tu trochę osób :) Tak na marginesie - masz świetny avatar :D

maryLin

hehe :) Wielkie dzięki xD przykuł moją uwagę, gdy przeglądałam zdjęcia Colina w google :P

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

Nie było mnie godzinę i nie mogę nadążyć z czytaniem a tak co do poprzednich wypowiedzi to chyba jestem jedna z tych młodszych bo mam 16 lat XD

ocenił(a) serial na 10
iwek33

Niewiele więcej ja bo 17 xD

ocenił(a) serial na 9
Rosso17

Jeee jest tu ktoś w moim wieku :P

ocenił(a) serial na 8
agga_95

A ile masz lat? Bo ja chyba najmłodsza jestem bo 14 mam :)
No ale teraz przepraszam na moment, bo idę po popcorn ;)

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

17 :) Ja piekę sobie ciasteczka :D

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Hahahaha! Mi też się zachciało jakichś ciasteczek przez Ciebie ;)
Ale za to ja mam jeszcze w pogotowiu zestaw do fondue z czekolady. Przepyszne rozwiązanie na wieczór ;)

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

Jak ja ci zazdroszczę :>

Suzan_26

jeszcze GabaxM ma 14 lat :)

iwek33

ja 15, a najmłodszy członek naszej "zacnej ekipy" ma 14 xD ja też nie mogę nadążyć z czytaniem :D

ocenił(a) serial na 10
iwek33

ja też mam 16 :D

ocenił(a) serial na 10
swannn12

O jak miło bo u mnie w klasie nikt o Merlinie nawet nie słyszał i nie ma z kim o tym pogadać :)

ocenił(a) serial na 10
iwek33

no u mnie też :( ino jedna koleżanka powiedziała że to jest głupie... Ale dla mnie Merlin jest świetny! Lubię filmy o magi itp ;p

iwek33

A ja się cieszę, że mam tu chociaż z kim pogadać xD ogółem mam koleżankę, z którą mogę o tym pogadać, poopowiadać jej cosik itd. ale ona nie jest taką fajną jak my xD nie ogląda teraz Melina, tylko 3 sezon obejrzała, gdyż na polsacie w wakacje leciał :)

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

to ja się dowiedziałam o Merlinie od mojej siostry która w te wakacje odkryła Merlina przez przypadek w telewizji (23lata ;p). Więc mam z kim przeżywać odcinki :D i przynajmniej na najnowszy sezon musiałam ino czekać 2 miesiące :D

ocenił(a) serial na 7
swannn12

heh.. ja mam 16 lat i nie znam nikogo z mojego otoczenia szkolnego kto miałby manie na Merlina jak my... (Ustroń - woj. śląskie - kawałek od Bielska)

ocenił(a) serial na 8
storczyk1234567

O matko, 6 kotów... Ja mam jednego, mojego kociana. I jeden wystarczy. Ale wszyscy w domu go uwielbiają. :)

użytkownik usunięty
Zielonoo

Dobra, nie chce mi się wertować tych wszystkich stron, poeci ;D Opowie mi ktoś w skrócie czy wiadomo co wydarzy się w dzisiejszym odcinku?

ocenił(a) serial na 10

Też bym się chciała dowiedzieć

iwek33

http://cultfix.co.uk/merlin-505-the-disir-review-19610.htm
To streszcza nasz cały wywód

ayramia128

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hyF_GP5098s i to :)

ocenił(a) serial na 9

Nie wiadomo czy Artur uratuje Mordreda, jakiś rycerz zostanie zabity przez magię, Merlin zrobi coś co nas wkurzy

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Ciekawe co on może zrobić żeby nas wkurzyć już się nie mogę doczekać

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Właśnie! Ja już siedzę jak na szpilkach!! Jeszcze 45 minut!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
agga_95

To się wydaje tak długo a jak Merlin leci to 45 minut leci jak pół minuty co za niesprawiedliwość

ocenił(a) serial na 9
iwek33

No... Zawsze się dziwię jak lecą napisy końcowe, że to już minęło tyle czasu

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No jak moja siostra będzie tak gadać przez tego skypa podczas Merlina to chyba ją zatłukę

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Ahh, no czuję, że ten odcinek będzie zarąbisty. :D

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Też mam takie przeczucie :D Z taką wielką niecierpliwością jak teraz to czekałam tylko na pierwszy odcinek tego sezonu :D

agga_95

Ja tak samo :P Bo wiecie, gdy się zawiedziemy mamy jakby co te wszystkie widły i pochodnie przygotowane...

ocenił(a) serial na 8
ayramia128

I koty...
:)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

i koty! i... mogę wziąć kosiarkę!! nie wiem co to da, ale zawsze coś :D
Dobra, mi już totalnie odbiło.

ocenił(a) serial na 8
agga_95

O kurde o tym samym myślimy - KOTY!!

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

mi wszyscy powtarzają, że ja to mam kota, ale w głowie :D

agga_95

Mam nadzieję że to będzie coś efektownego :)

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Musi być bardzo ciekawie się zapowiada

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Nastawili się chyba w tym odcinku na akcję, akcję i magię. Jestem ciekawa wyboru Artura. I oczywiście stanowiska Merlina!!!

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

Wszyscy tak czekają a jeszcze 35 minut!!

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Wrzuci ktoś linka do na żywo, bo gdzieś zgubiłam w odmętach historii, a oczywiście zapomniałam zrobić zakładkę. :P

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#BBC-One

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

http://www.filmon.com/channel/bbc-one#BBC-One :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Ja oglądam tutaj http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=3

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

Dzięki wielkie. :)