A witam :D
Właśnie tak myślałam, że będę najmłodsza :P Całe szczęście , że nie jest to wielka różnica wieku bo czułabym się dziwnie :D
Ja ogółem na początku myślałam, że piszący tu będą właśnie w większości starsi, a tu proszę :) Dobrze, że zadałam to pytanie xD
Chcociaż nie... wyżej było, że przyszły wrzesień mam wolny... Ech, sama się zdradziłam.
Ja natomiast mam 18 i jestem z Warszawy, a siedzenie na tym forum jest doskonałym pretekstem żeby nie uczyć się do matury :P
to chyba juz mój ostatni komentarz, ale co tam. Nie przejmujcie się, matura to bzdura i tyle. Po tym jak ją napiszecie sami bedziecie sie dziwic, jak mozna bylo się tym przejmować:) do jutra merlinomaniacy (a przynajmniej do północy:D )!
No, jak odcinek będzie super, w co nie wątpię, to dyskusja może trwać nawet do północy :D
ja powinnam się za naukę wziąć lecz tak jak Ty wybrałam forum i Merlina :P haha, w końcu egzamin gimnazjalny mnie czeka, makabra xP
Ja tak samo, ale teraz pruje w konkursach wojewódzkich :P
Ale jakoś szybko się uczę więc mam czas na siedzenie na forach i czytanie książek ^^
eee to proste jest :> Ja się na egzamin uczyłam i w ogóle mi się to nie przydało :D Były tylko te rzeczy, których się nie pouczyłam, a i tak wynik był wysoki.
Mam nadzieję, że mój także będzie wysoki :P muszę się wziąć za naukę, ale jest tak że jak wracam ze szkoły, to na komputer i od razu forum , czytanie naszych komentarzy i dzielenie się swoimi zamysłami :P długo schodzi się z tym wszystkim, gdyż zawsze ktoś na forum jest, jakaś pojedyncza osoba :)
22 xD Chyba jestem najstarsza. Ale powiem wam, że jakbyśmy się wybrały na tę wyprawę to bym się nie wyróżniała, bo ludzie często myślą, że jestem nieletnia. xD Kiedyś na zakupach babka się mnie pyta czemu nie jestem z mamą. xD
Czyli przedział wiekowy od 14 do 22, a łączy nas jedno: wielka miłość do Merlina i spółki XD
ooo tak <3 ta Nasza miłość.. :D haha,
no chyba, że jeszcze ktoś młodszy, bądź starszy się ujawni, a pewnie i tacy są :P
ja mam 16 więc mieszczę się w przedział :D Ustroń (kawałek od Bielska-Białej )
przez miesiąc jest 6 komentarzy na dzień. Potem przez kolejne dwa miesiące się chyba to podwaja.
Przekichane mają.
Ale reżim... Jak można wytrzymać z limitem 6 komentarzy? Ja przez ostatnie 5 minut napisałam już z 7 :D
Jezu 6 komentarzy... Wyobraźcie sobie jak wolno puchły, by nam tematy, gdybyśmy mieli wszyscy do dyspozycji tylko 6 komentarzy...
A ja zmieniłam avka, porywając się fali fanostwa, i czuję się z tym dziwnie. Ot.
Ale w sumie ten mi się podoba. Nie jest stricte Merlinowski, więc pasuje na dłuższy okres.