Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
To byłby bardzo wzruszający moment (na pewno bym się popłakała),
ale nie chcę, aby tak było, oby NIE!
Wchodzisz w ustawienia w prawym górnym rogu pulpitu i edytujesz zdjęcie wybierając jakieś które masz na komputerze.
Nie wiem jak inaczej to wyjaśnić. :) Poklikaj sam dojdziesz.
http:// sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302742_499480490071574_2135398512_n.jpg
Oficjalna Grafika do 4 odcinka :P
Widziałam właśnie :P Ten środkowy wygląda obiecująco, ale pewnie to znowu tylko takie moje złudne nadzeje ;)
Niestety tylko nadzieję. :( Gdzieś czytałam, że w tym sezonie nie będzie "love interest" dla Merlina.
A dałabym se rękę uciąć, że ktoś tutaj pisał, że producent czy tam ktoś powiedział, że coś z tym będzie... Eh ;/
Nie wiem na ile wiarygodne było to źródło, więc nie na 100%.
To było stąd : http ://www.youtube.com/watch?v=mGFV3PxIFek - 1:45 min.
O kur... Niektóre z nich się już sprawdziły, więc pewnie to też niestety prawda
Mi też, i żeby ich przyjaźń przetrwała (choć nie wątpię, że jeśli Artur by się dowiedział, to mogłoby być trudno utrzymać tę przyjaźń)
No to już prawie wszyscy merlinomaniacy z tego forum mają coś z serialu w avatarze ;p Już tylko trzy dni do czwartego odcinka. Tym razem najbardziej nie mogę się doczekać zwiastuna na koniec ;p
Chyba też se palnę kogoś z Merlina, przynajmniej na czas emisji i związanej z nią mojej euforii. xD
Obowiazkowo ;) Coś musze przyznać, ze ziwasyun 4 odcinka mnie nie przekonał, ale zachęcająco brzmi tytuł 5 :) zobaczymy, jeszcze tylko 3 dni 15 min! :D
Na zwiastunie 4 odcinka jak dla mnie się skwasili. Od razu pokazują ze ktos rzuci Morgane o ściane i wiadmo jak sie skończy dla niej ten odcinek ;p
Biedna Mrogana, Nie jestem za tym, żeby wygrała całkowicie, no ale żeby 1, chociaż 1 odcinek był dla niej zwycięstwem to nie, zawsze ktoś ją zdradzi, rzuci o ścianę... Cóż :D
Ja to lubię Morganę, jak sobie przypomnę te pierwsze odcinki jak była dobra i w ogóle, to aż się łezka w oku kręci ;)
Nawet teraz jak jest zła to ma moją sympatię. Ogólnie jest z niej troszkę świnia, ale lubię ją :P
Jednego jej nie można odmówić- urody :) Szkoda, że nie jest już dobra- lubiłam jej kreacje i te włosy... :P Teraz wygląda też nieźle, ale wtedy :D
Ja tam dalej nie rozumiem, jak można być jednocześnie rozczochranym i w ogóle, ale jednak cały czas być tak ładnym jak ona ;)
Nawiasem mówiąc to ja nawet nie wiedziałam, że ona jest naturalną blondynką ;)
No, z tą blondynką to ja też dowiedziałam się dopiero z pół roku temu. Chyba w ciemnych jej ładnie. A poza tym, że ona zawsze dobrze wygląd, to ostatnio, po drugim odcinku zaczęłam się zastanawiać dlaczego ona śpi nie przykrywając się, skoro ma twierdzę na środku lodowej pustyni. A poza tym mogliby zainwestować w uszycie jej jeszcze chociaż jednej sukienki, bo chyba ma tylko tą czarną o_O
Nie wiem, nigdy jej nawet w jasnych nie widziałam :)
Właśnie ja się zastanawiałam, czy tak ogólnie nie jest jej zimno. Bo już tą czarną sukienkę ma od 4 sezonu? Ale i tak ma lepiej niż Merlin, który praktycznie cały czas od 1 sezonu hasa w tym samym xD
Tak, ale on przynajmniej czasami zmienia zestaw na czerwoną bluzkę i niebieską apaszkę, albo niebieską bluzkę, a apaszkę czerwoną. A jeśli chodzi o tą brązową kurtkę, to chyba pozostawię ją bez komentarza, bo od 1 sezonu w niej paraduje. Kurczę, niektóre z tych postaci są trochę jak bohaterowie Scooby-Doo - zmieniają ubrania tylko w specjalnych, konkretnych odcinkach ;D
No i Merlin raz porządnie zaszalał, bo miał niebieską apaszkę i niebieską bluzkę :D
I na koronacji Gwen miał inny strój. Ciekawe po co zmieniali mu strój na 1 scenę? Już chyba go w nim nie zobaczymy...
Kurde no to faktycznie prawdziwe szaleństwo :D Bo wiesz - koronacja to jednak koronacja i chociaż raz miał jakąś odmianę :D
wtedy byłaby dla niej nadzieja, że się zmieni....................................
...............
Nie całkiem zła nie jest, a nawet patrząc z jej punktu widzenia ma trochę racji, ale cóż... ;)
Ja na jej miejscu spróbowałabym nakierować Artura, aby polubił ludzi z takimi zdolnościami - ona miała największe szanse na to. - moim zdaniem.
Jak zbliż się odcinek i wszyscy odliczają, to ja też dodaję posty o godzinach z dokładnością do 5 minut, bo inaczej nie chce mi się liczyć, zawsze tak jest... :D