PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

O dziewczyny nie tylko Wy :P

Suzan_26

Jeszcze ja :P

użytkownik usunięty
ayramia128

i ja! ;p ;d.

ocenił(a) serial na 9

nasze grono się powiększa :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Też dołączam :)

ocenił(a) serial na 8
klaudia_915

Zaprasza zatem na mojego bloga o naszym klubie ;)

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Chętnie, dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

i ja ! ;D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Ja też:)
Fajnie wiedzieć że nie jestem sama:)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

To byłby bardzo wzruszający moment (na pewno bym się popłakała),
ale nie chcę, aby tak było, oby NIE!

ocenił(a) serial na 7
carolina8977

a jak sie dodaje avatary, bo bym sobie też jakiś z merlina walną

ocenił(a) serial na 8
Syrakuz

Wchodzisz w ustawienia w prawym górnym rogu pulpitu i edytujesz zdjęcie wybierając jakieś które masz na komputerze.
Nie wiem jak inaczej to wyjaśnić. :) Poklikaj sam dojdziesz.

Nimfadora_2

http:// sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302742_499480490071574_2135398512_n.jpg
Oficjalna Grafika do 4 odcinka :P

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Widziałam właśnie :P Ten środkowy wygląda obiecująco, ale pewnie to znowu tylko takie moje złudne nadzeje ;)

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

Niestety tylko nadzieję. :( Gdzieś czytałam, że w tym sezonie nie będzie "love interest" dla Merlina.

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

A dałabym se rękę uciąć, że ktoś tutaj pisał, że producent czy tam ktoś powiedział, że coś z tym będzie... Eh ;/

Lellandra

A szkoda :(

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Nie wiem na ile wiarygodne było to źródło, więc nie na 100%.
To było stąd : http ://www.youtube.com/watch?v=mGFV3PxIFek - 1:45 min.

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

O kur... Niektóre z nich się już sprawdziły, więc pewnie to też niestety prawda

rasp_filmweb

Mi tam do szczęścia wystarczy żeby Artur się dowiedział

ocenił(a) serial na 8
ayramia128

Mi też ;)

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Mi także :P

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

Mi też xD . ;d.

ocenił(a) serial na 10

Mi też, i żeby ich przyjaźń przetrwała (choć nie wątpię, że jeśli Artur by się dowiedział, to mogłoby być trudno utrzymać tę przyjaźń)

ayramia128

No to już prawie wszyscy merlinomaniacy z tego forum mają coś z serialu w avatarze ;p Już tylko trzy dni do czwartego odcinka. Tym razem najbardziej nie mogę się doczekać zwiastuna na koniec ;p

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Ja też, będzie się działo, coś czuję! ;)

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Chyba też se palnę kogoś z Merlina, przynajmniej na czas emisji i związanej z nią mojej euforii. xD

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Obowiazkowo ;) Coś musze przyznać, ze ziwasyun 4 odcinka mnie nie przekonał, ale zachęcająco brzmi tytuł 5 :) zobaczymy, jeszcze tylko 3 dni 15 min! :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Na zwiastunie 4 odcinka jak dla mnie się skwasili. Od razu pokazują ze ktos rzuci Morgane o ściane i wiadmo jak sie skończy dla niej ten odcinek ;p

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Biedna Mrogana, Nie jestem za tym, żeby wygrała całkowicie, no ale żeby 1, chociaż 1 odcinek był dla niej zwycięstwem to nie, zawsze ktoś ją zdradzi, rzuci o ścianę... Cóż :D

ocenił(a) serial na 6
Nimfadora_2

W sumie raz wygrała - pośrednio zabiła Uthera.

ocenił(a) serial na 10
elwiria

Ale i tak nikt nie obwinił wtedy jej, a Emrysa :P ale w sumie masz rację :)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Ja to lubię Morganę, jak sobie przypomnę te pierwsze odcinki jak była dobra i w ogóle, to aż się łezka w oku kręci ;)
Nawet teraz jak jest zła to ma moją sympatię. Ogólnie jest z niej troszkę świnia, ale lubię ją :P

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Jednego jej nie można odmówić- urody :) Szkoda, że nie jest już dobra- lubiłam jej kreacje i te włosy... :P Teraz wygląda też nieźle, ale wtedy :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Ja tam dalej nie rozumiem, jak można być jednocześnie rozczochranym i w ogóle, ale jednak cały czas być tak ładnym jak ona ;)
Nawiasem mówiąc to ja nawet nie wiedziałam, że ona jest naturalną blondynką ;)

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

No, z tą blondynką to ja też dowiedziałam się dopiero z pół roku temu. Chyba w ciemnych jej ładnie. A poza tym, że ona zawsze dobrze wygląd, to ostatnio, po drugim odcinku zaczęłam się zastanawiać dlaczego ona śpi nie przykrywając się, skoro ma twierdzę na środku lodowej pustyni. A poza tym mogliby zainwestować w uszycie jej jeszcze chociaż jednej sukienki, bo chyba ma tylko tą czarną o_O

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Nie wiem, nigdy jej nawet w jasnych nie widziałam :)
Właśnie ja się zastanawiałam, czy tak ogólnie nie jest jej zimno. Bo już tą czarną sukienkę ma od 4 sezonu? Ale i tak ma lepiej niż Merlin, który praktycznie cały czas od 1 sezonu hasa w tym samym xD

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

Tak, ale on przynajmniej czasami zmienia zestaw na czerwoną bluzkę i niebieską apaszkę, albo niebieską bluzkę, a apaszkę czerwoną. A jeśli chodzi o tą brązową kurtkę, to chyba pozostawię ją bez komentarza, bo od 1 sezonu w niej paraduje. Kurczę, niektóre z tych postaci są trochę jak bohaterowie Scooby-Doo - zmieniają ubrania tylko w specjalnych, konkretnych odcinkach ;D

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

No i Merlin raz porządnie zaszalał, bo miał niebieską apaszkę i niebieską bluzkę :D
I na koronacji Gwen miał inny strój. Ciekawe po co zmieniali mu strój na 1 scenę? Już chyba go w nim nie zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Kurde no to faktycznie prawdziwe szaleństwo :D Bo wiesz - koronacja to jednak koronacja i chociaż raz miał jakąś odmianę :D

użytkownik usunięty
agga_95

Miał kiedyś taką fajną fioletową bluzkę.. jeśli dobrze pamiętam :).

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Może nie jest taka zła, lecz nienawiść ją tak zaślepia...

ocenił(a) serial na 10
monika1144

wtedy byłaby dla niej nadzieja, że się zmieni....................................
...............

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Nie całkiem zła nie jest, a nawet patrząc z jej punktu widzenia ma trochę racji, ale cóż... ;)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Ja na jej miejscu spróbowałabym nakierować Artura, aby polubił ludzi z takimi zdolnościami - ona miała największe szanse na to. - moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Hahaha - 3 dni i 15 minut - jaka dokładność ;D

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Akurat była 21:10 :P (inaczej by nie chciało mi się liczyć :D)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Jak zbliż się odcinek i wszyscy odliczają, to ja też dodaję posty o godzinach z dokładnością do 5 minut, bo inaczej nie chce mi się liczyć, zawsze tak jest... :D

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Lenistwo. Wszędzie lenistwo :D

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Nieprawdaż, Milordzie? ;D