Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
Kurna, Merlin ujawnia swą Moc, a Artur znowu nieprzytomny... przechodzony schemat.
aaaaa MATKO!! Uther już mówił Merlin has... ZAMORDUJE Artura za to że nie poczekał z dmuchaniem w ten róg kilku sekund!!!!!!!!!!!!!!!
no! jak tak Artur się pyta "Merlin czy to ty?" i ten duch za nim przeszedł to mi normalnie serce do gardła podeszło ;p
O nie! O nie! On mu już miał powiedzieć! Nieeee! Dlaczego to musiał być Uther a nie Gwen!
Ale to była kolejna szansa. Jestem pewien, że na końcu sezonu Artur się dowie...
czy mi się zdawało, czy Morgana zastosowała starą sztuczkę Merlina z "eliksirem postarzającym" ?
Mnie cały odcinek trzymał w napięciu... no i mieliśmy małą próbkę tego, jak Merlin przyznaje się do swoich zdolności - ale niestety Artur nic z tego nie usłyszał (jak zwykle...) nie mogę się doczekać kiedy się dowie o magii Merlina!
ja nie moge! jak na razie mogę tylko powiedzieć, że było dużo scen Merlin-Artur <3 i scena jak Merlin pokazał Utherowi, że ma magie... cudo! i najważniejsze! gdy Artur zadął w róg, a Uther mówił "Merlin has..." to mnie po prostu rozwaliło!!!
Miałam ochotę krzyczeć; poczekaj z tym trąbieniem. Ojciec do ciebie mowi!!! Co za brak szacunku nie tylko do starszych co i do umarłych.
OMG to dobrze powiedziane czy tylko ja to widziałam że Uter się dowiedział że Merlin jest czarodziejem!
Hahaha, ja w ogóle tego nie dosłyszałam. Moja myśl jak Uther to mówił to - "co on tam mamrocze?" xD
Ktoś miał się dowiedzieć i dowiedział się (spojler!) Uther... no tak, zapomniałam wspomnieć w życzeniu o tym, żeby to była osoba zyjąca ;/ Twórcy, niech was ;P
Dokładnie, jak tylko Gwen zemdlała to wiedziałam, że to nie będzie ona. :( No i co nam z tego Uthera jak wrócił do umarlaków.
No dokładnie. Żeby chociaż zdążył to komuś powiedzieć, czy coś - a tu nie. Chyba się przejdę do tych twórców. Już mnie ręka świerzbi. XD
No i oczywiście momenty Artur/Merlin boskie :D Kilka razy miałam powód do śmiechu oglądając ten odcinek :)
heh fajny odcinek.Kocham ten serial.Kocham Colina<3.Oby się Artur dowiedział.chciałabym zobaczyc jego minę:).Słodcy.
WOW! Świetny odcinek. Trzyma w napięciu przez cały czas. Ale Uther już miał Arturowi powiedzieć i nie zdążył :(
Ale kilka śmiesznych scen było. To z łyżką, a potem cienie - super scenki. Ale końcówka rozwaliła system, jak Merlin rąbnął Artura rękawiczką. Masakra! Prawie spadłam z krzesła XD