cholera no :) jak widac, nie powyzej, a na poprzedniej stronie. czy to powiedzial ktorys z friendsow? czy pelne zdanie brzmialo " that was my first mistake"? cos mi dzwoni, ale nie mam pojecia, w ktorym kosciele na razie
Tak facet. "ooo my first mistake" (ja tak kojarze). Przeciez to oczywiste,
ze mistake to z bloopers <sciana>
To byl oczywista Mattchew (Metju Perry) i z tego co pamietam to siedzial przy stole w kuchni u Mon i to powiedzial:):)???
Skoro zgadłam...mam pytanie podobne jak poprzednio. Jakie dwie rozne osoby w dwoch roznych odcinkach krzycza dwa te same (zwroty badz krotkie zdanie) pod rzad...tzn. w jednym odcinku (1 -3)najpierw jedna osoba krzyczy te dwa takie sme zwroty pod rzad a potem w (5- 7)inna osoba krzyczy te samiuskie zwroty znowu pod rzad???? Zakrecone...of kors:):):)
ja tez wybywam na zielona łączkę :D moze mnie dzisiaj co olsni, choc watpie :)
oka dzieki, to juz cos mam :) ( tzn nie w glowie, ale cos na dobry poczatek :))))
strzele sobie: "I know I know!" - jedno monica na kursie, a drugie nie wiem i nawet nie wiem, czy sezon sie zgadza, ale nie zaszkodzi raz "szczelic" :P
A co tam!!! Przez wzgląd na Twe piękne imię...raz kobitka a raz panoczek, lecz kolejność też nie koiecznie prawidłowa:):)
Reasumujac: taki sam zwrot lub zdanie (1-3) pozniej (5-7), 5 liter w kazdym
wyrazie, raz facet, raz kobieta. Zgadza sie, czy cos przeoczylam?
No w koncu do jasnej anielki ktos sie odzywa!!!!!!!! Jak tam dlugi likend???? Mam nadzieje ze Wam wypalilo bo ja sie dosyc nudzilam:):) POWITAC chlebem i sola!!!!!:):) Nie 5 liter razem w kazdym zwrocie ale nie mowie jak sie podzielily:) A reszta sie zgadza:)
A likendzik super. Gdansk bardzo ladny, niewiele zwiedzilam, ale juz sie
zakochalam w tym miescie i na pewno tam wroce :)
Ale fajowskooooo ze Gdansk Ci sie spodobal!!!!!! A odpowiedz nie ta;):);) Ale dosyc blisko:)
Cos mi dzwoni, ale gdzies bardzo daleko. To podaj moze jakis zakres
odcinkow :P Tyle czasu pytanie lezalo, ze czas bujnac ten temat :P
No to taki zakres ze pomiedzy seria 1 a 2 jest pierwszy raz a gdzies pomiedzy 5 a 6 (juz nawet zmiejszylam o jedna serie) drugi raz:):)
Myszowata, czy Ty cos pisalas? Przez chwile widzialam chyba jakis post.
Znowu sie FW wiesza :/ P.S. Masz wiadomosc na prv.
Dzis juz nie strzelam. Lece na mecz puchar Wloch: Roma (blee) vs Inter :D
Jako podpowiedz podaj, ktory wyraz ma ile liter :)))
Moj blad!!!!!! Tam jest razem 6 liter wiec moze byc 3 na 3 lub 4 na 2 lub 2 na 4:):):) Wrednam wciaz!!!!!! No dobra w seriach wczesniejszych pierwszy jest facet a potem babka:)
myszowata, od tygodnia jest to pytanie, mysle, ze czas na podanie odpowiedzi.
Ale zauwazmy ze tak naprawde ktos byl aktywny dopiero od wczoraj!!!! Pytanie zadane 30.04 a dopiero 05.05 sie zjawilyscie...teraz mozna sprobowac!!!! Juz tak duzo podpowiedzialam:):) Ale dam jeszcze jedna wyklucze po jednym z Friendsow np. nie Mon i nie Joey:);)
myszowata przyznaj się z klasą do błędu i nie drąż, bo zaczyna mnie to *********
ps. wiem, ze napisalas " moj blad", ale nie o to mi chodzi. probowalysmy obie z merry odpowiedziec, nie udalo nam sie ( ciekawe czemu?), merry napisala "poddaje sie" a ja, zebys podala odpowiedz.
Fine by me:):):) "TOW The Butt" Chandler wbiega do lazienki i krzyczy "My Eyes, My eyes"...Seria 5 i "TOW Everyone Finds Out" Phoebe krzyczy "My eyes!! My eyes"...thats it!!:):)
W jakim miniserialu, o takim samym tytule jak ksiazka, ktora czytal jeden z
friends, zagrala postac drugoplanowa. Poprosze tytul tego serialu oraz imie
i nazwisko aktora. Jakby co sluze podpowiedziami :)
to formuluj prosze, myszowata powinna zadac, ale jej ni ma i nie lubi zadawac wiec chyba sie nie obrazi?