mowilam, ze prymityw :PPP
to teraz ty i jakies trudne, a ja sobie musze przygotowac jakies na przyszlosc, zeby uniknac takiej zenady :D
Szczerze to juz moje trudne mi sie skonczyly:):) Moze cos wymysle jak zajde do domku wiec do wieczorka prosze czekac:):)
A teraz na nude...kto i co powiedzial po raz pierwszy o Ugly naked man:):) (to juz kiedys bylo:PPP)
dobre, dobre, ten kawal tez znalam :) Kojarze z pierwszych odc. "Ugly Naked
Guy has Ugly Naked Gal". To mialas na mysli, czy jest cos jeszcze
wczesniej?
Ach Ploteczki, Ty czasem powinnaś mieć nick Fakty bo często - gęsto trafiasz w sedno:):) Tak dokładnie..."Cute naked guy is really starting to put on weight" nie cierpie polskiego tłumaczenia...
Znowuuuuuu????? A co z Merylkiem ja nie wiem co ja teraz zrobie chyba jakis stryczek!!!!!:):)
Satinku to do Ciebie. Czy były juz tchórzofredki i jeszcze mam dużego Pingwina?????????????????????:):) No wiesz to małe zboczonko ze zwierzaczkami:);)
Bo mój oryginaly powinień brzmieć amysz a nie myszowatości jakies (co prawda to daleko nie odbiega od siebie):):):) I tak wszystko się kręci wokół gryzonia jednego:):)
To może - który odcinek Przyjaciół był najdłuższy? Trochę dziwne ale nie mam pomysłów
To jakiś taki zbiorczy kiedy było 2 w 1 np "TOW Rachel has a Baby" ale nie jestem pewna:)
A ja ten mam w 2 czesciach, w ogole wszystki polaczone mam w 2 czesciach :)
Amysz brzmi jak amisz :P albo jak a kysz (zart) :D
Może dlatego zmieniłam amisza na mayszowatą:):);) Też mi się kojarzyło z amiszem ale moja oryginalna ksywka to myszka a to "A" było od Asia:);) Ale wole myszolka mojego:)
No ale to chyba będzie jakoś tak sekundowo co????? Lub lekko minutowo??? Bo ja zawsze myślałam zeby zadać pytanie w którym odcinku jest najdłuższy wstęp bo niektóre mają po dziesiąt sekun a niektóre po prawie 2 min. ale uznałam że nikt sie nie bedzie w to bawił:):):
Nie trzeba podawać minut i sekund, wystarczy tytuł:) Parę było naprawdę długich a najdłuższy...
To mi przykro na takie pytanie ale odpadam bo to trzeba oblukać - czasu brak:):)
Nie, jak już mówiłam nie liczą się odcinki dwuczęściowe, podp. końcowe sezony
Wyjatkowo dluga jest "Moda na sukce"
Angaz do "Mody na sukces" = dozywotnia praca.
Ploteczki, ja pisalam, ze pierwszy.
A ja poprosze o podpowiedz, np. o serie. Prosbe moja motywuje faktem,
iz nie kazdy posiada wszystkie odcinki w wersji UNCUT :)
No tak ale jak już wspomniałam to są różne uncuty (a ja ma bez gołego Rossa akurat) nie bez Kozery sptrzedają w różnych opakowaniach:):) Ale nie widziec gołegto Rossa - żal:):):)
E tam to gdzie on goły - tylko owłosiony tors!!!!! Ja myślałam że jakos tak ostro:):) Np jak Joey w samych bokserkach i ze zdieciem Davida na małym:):)
Na przedstawieniu Joeya w teatrze - chciala je sklecic w jedno:):):) Pytanie oddaje:PPP
ja mialam jedno zalegle pytanie ( tzn nie mialam wtedy pomyslu i zadalam prymityw), wiec pozwole sobie...
wymien jak najwiecej scen, gdzie friendsi "mysla na glos" ( usta sie nie ruszaja, sa miny i wewnetrzny glos, wiecie, o co mi chodzi :)
aha, myszowata, odnosnie twojego pytania o tchorzofretki, wydaje mi sie, ze nie byly wymienione, wiec niezly bonus for U :)
Spoko wiemy, wiemy:):)
- scena kiedy siedza w CP i kazdy mysli (tylko Joey sobie cos nuci tam, taram, tam, ta,tam, tam, tara...)
- scena kiedy wszyscy pojechali do Vegas ooprocz Rachel i Rossa. Ross siedzial w oknie i ogladal ksiazke z obrazami i mowil do siebie o nagiej Rachel ktora sobie tanczyla...Love to love you baby OH:);)
- no i scena kiedy Rachel gada do siebie sama w tym czasie
- Chandler lezaczy z Janice w lozku i myslacy ile to ona ma miejsca i ze tam jeszcze zmiescilby sie giant pingwin:):)
- Joey siedzial na przesluchaniu i rozmyslal gdzie by mogl "zalatwic sobie" brata blizniaka (i najazd na tych wszystkich gosci w czarnych skorach)
- kiedy Joey i Phoebe wracaja taxowka z Vegas Joey sobie mysli czy ma zamkniete oczy podczas prowadzenia:):):)...narazie mam tyle:)