mnie sie tez mega chce spac i nic mi to nie mowi na teraz
to chyba idzmy i zostawmy na jutro, chyba, ze merry sie udzieli albo mnie trzasnie piorun i olsni :P
merry jestes okrutna z ta motywacja:P, ja naprawde nie wiem, a biedne ploteczki pewnie juz leza ( sorry za liczbe mnoga) na klawiaturze!! ;(
a teraz przez ciebie bedziemy siedziec i nic nie wiedziec ( ja) :|
o wlasnie, zostawmy to dla myszowatej, tym sposobem sprytnym unikniemy tez zadawania pytania <rotfl> sorki ploteczki, nie mam cwierci pomyslu :)
do jutra dziewczyny maliny :) merry jakas impreza, to milej zabawy, ja niestety jutro do pracy, wiec ide
Heloooo!!! Ale zescie pojechaly...cholera a ja spalam...jestem zazdrosna:):):)
za to masz szansę na moralne zwycięstwo:) myślcie, mi cały czas ten motyw chodzi po głowie:)
Kurde to takie oczywiste, jak "wtańcowuje się" do mieszkania M i R,
śpiewając "Oh mommy, oh daddy..." :D
A jaki byo konkretnie pytanie bo tyle tu nawalilyscie ze sie pogubilam!!!!???????
No ale juz chyba wybrnelyscie z tego to dawac pytanie ale takie raczej do szperania niz ogladania no bo praca...:)
Ja mam czasem wrazenie ze nie mam polowy odcinkow...ale jak tylko pojawia sie odpowiedz to zawsze jest to takie oczywiste:):)
Nie tylko Ty heh
Właśnie się spostrzegłam, że moja odp. może kryć się w ankatach.
Chcesz małe pytanie rozgrzewające?
Panu Geller!!!!:):)
Co smakowalo dziewczynce ktora Ross "przeniosl" do stolika nr 1????:)
dzien dobry!
oh mommy oh daddy mi sie przypomnialo jak jechalam do pracy, ale bylam pewna, ze juz zgadlyscie :)
za 15 min sie wlaczam na full, czytam pytanie itp :P
z uncutem odpadam ( w koncu sobie kiedys musze zmotac te uncuty, bo mnie to wkurza :))
a z dziewczynka- czy to jest powiedziane, czy tylko widac np, ze czyms sie zajada ze smakiem?
to moze ja- w koncu wczoraj costam odpowiedzialam :P
kategoria znow dziwna ( powiedzmy, ze wojskowa ;))
kiedy joey ma cos do czynienia/ mowi o forcie ? ( mam 2 ale chyba sa 3, jedno jeszcze musze sprawdzic... :D)
Jedno chyba kiedy przyszedl Chandler z pracy a Joey byl w okopach kartonowych a drugie kiedy byla mowa o "ochronie" kanapek:):)
nic mi nie wiadomo o kanapkach :) ( tzn jesli sie zgadza, to rzuc quote'a), pierwsze oczywiscie dobrze
kurde teraz mi sie przypomnialo, ze jak jechalam do pracy to mi sie przypomnialo, ze joey spiewal cos jeszcze... ( ale oczywiscie teraz sobie nie moge przypomniec, uh!)
I know where Joey would be. He would be down in the foxhole protecting all of us.
Chandler: Yes, if the foxhole was lined with sandwiches.
ok, zgoda ( nie kojarze cytatu, pewnie z unc)
to jeszcze jeden, gdzie wyraznie joey mowi o obronie fortu. w tym drugim nie ma mowy o forcie, ale o miejscu, ktore w sumie sluzy za fort, blizej nieokreslonym, z piwnica. ale zamotalam ;P
A to moje to nie z uncuta (bo teraz zanim cos napisze to najpierw upewniam sie i zerkam do skipta - no czasem sie moze myle:PPPP)
To z wesela M i Ch
Mona: No, I mean it. There are so few genuinely nice guys out there.
Joey: Tell me about it, I feel like I’m holding down the fort all by myself.
Hmmmmm...... Myszowata Twoje pytanie to z archiwum x. Obejrzałam cały
odcinek i nic nie znalazłam, przejrzałam skrypt i też nic nie znalazłam
(chyba, że szukam w złym odc.).
Kiedy Ross siada przy stoliku z dziecmi to po czasie Ben mowi do niego zeby wracal do swojego stolika a on na to ze Molli Gilbert (czy cos takiego) zasmakowalo cos "onkrut:PPP" (to moj francuski) i wsadzil sobie do buzi dziecinnego hod - doga (to z uncut) ale jak z tym nagim Rossem - chyba mamy do czynienia z roznymi uncutami bo po co by sprzedawali w roznych opalowaniach te kolekcje??:)