Ale widzisz, to jest z ankata :):)
No tak mówi coś takiego <sciana>
No idea, ja jeszcze nie dokonałam zakupu, kiedyś w necie trafiłam na ankaty
i tylko takie mam póki co. Może kiedyś na wcześniejsze rocznice wydawane
były jakieś odcinki z dodatkami.
Ja też mam uncuta z sieci i tam Ross siedzi goły z grubasem i mówi "spróbuj jagodowej":)
No przeciesz zaznaczylam ze z uncuta bo po chwili sie skapowalam!!!! Juz teraz mi sie wszystko miesza!!!! A tego golego Rossa nigdy nie widzialam:):)
Cytuje Marry: Goły Ross w everybody finds out - gdzie?????? Chyba w jakims innym uncucie bo ja nic takiego nie mam:):)
Dobra my tu gadu gadu, a pytanie Satie i moje leży :):)
Ploteczki może Ty wpadniesz na moje, jak nie to daje odpowiedź.
ha! widzicie, same klopoty z tymi ankatami :P:P:P moj trzeci "fort" to scena z richardem ( gary oldman), grubo naciagana ;)
myszowek odpowiedziala na wszystkie, wiec chyba zadaje teraz?
Nie po prostu se kupie!!!!!! Nie lubie piratow...no chyba ze Jack Sparrow:):):P
Najgorsze ze nie przegladnelam Waszych odpowiedzi i byloby mi trudno napisac cos nowego czego jeszcze nie bylo:):)
zaraz zaraz. pytanie o spiewajacym joey'm zadawala ploteczki, tak? i padly wszystkie odpowiedzi przewidziane przez autora, tak?
ja juz nie kumam o co chodzi
Było już: Frued, przesłuchanie do sztuki, w której miał tańczyć, fragment solo smelly cat, fragment solo in the jungle, w taxi z vegas, s sąsiadem morning's here, w głowie, Oh mommie oh daddie, o bliźniaczych dłoniach, happy birthday dziewczynom w CP
wetne sie po chamsku, moge? bo im dluzej mysle o spiewaniu joey'ego, tym wiecej popisow rossa mi sie nasuwa. sprobujecie?
Ja ściągam z hotfile, ok. 15-30 min. się ściąga jeden odcinek
http://wiaderko.net/download-seriale-tv-shows/5717-friends-p...
s01.html
http://endow.pl/serials-and-tv-shows-f22/103680-przyjaciele-...
1-10-a.html
Satie a na Twoje wcześniejsze pytanie już padła odpowiedź? zgubiłam się :/
Ja tam o Joeyu nic nie mam!!!!! A Ross to rapowal o tylku Emmie i kiedy skonczyli razem nucic w CP on zaczal nucic jakis sweet song sam ale nie dopuscili jego...i coz ja moge nowego powiedziec...nic juz nie mam!!!:):)
tak, sama napisalam, bo byla b naciagana i pozaprogramowa ( sceny z richardem)
zgadza sie, brawo :) mnie zostaly jeszcze 3 ( czyli pewnie jest conajmniej 5) jak juz nie macie pomyslow to zadawajcie, moze sie przypomni pozniej, jak nie to podam :)
I z Monika w CP odnosnie jakiego szol w telewizji (spiewali role mesko - damskie)
pomagał R śpiewać Copa Cabana i nucił motyw z GW jak R przebrała się za księżniczkę Leię
Tatuaż miałam w dzieciństwie, ale się zmył :PPPPPPP
Jaki ten sam obraz wisiał u Moniki, J i u Rossa? (jeśli nie identyczny to
bardzo podobny).
Ojj ja wizualnych ni w pien!!! A moja pamiec juz szwankuje. Ja z tym odpadam...strzele tylko takie zagraniczne jakby starch filmow??????
To moze jakies slynne dziecko lubkwiaty w konewce:PPPPPP (wiem ze nie ale coz)
To będzie czekało na później. Mogę tylko powiedzieć, że na nim widnieje
napis.
Na moje poprzednie (ze słuchu) Donnie Mas.... coś tam. (No one's ready)
Tak i pisałam, że to chyba z ankata
Nie wiem czy to było, ale Ch jeszcze śpiewał: "who's the bitterest man in
the living room"
Wiem ale pytanie bylo o spiewanie Rossa czy Chandlera???? Bo juz sie pogubilam:PPP