to nie jest pierwsza randka - moze to pomoze ? ps. nie podpowiadam do wieczora, moje pytanie nie jest az tak trudne ( tak mi sie wydaje) ? :)
To mnie tak wkurza bo jestem taka bezsilna!!! Probuje przeleciec jego wszystkie randki jakie pokazuja i nie wiem:):)
soryy myszkowata, ale troche mnie to cieszy, ze wreszcie zadalam pytanie, ktore kogos meczy :) wiesz ile razy ja nad waszymi puszczam pare nozdrzami? ;)
No ja az tak sie nawet nie wysilam bom w pracy...ale moze jakis przedzial na 1 - 5 i jest pokazana ta randka jasno i wyraznie prawda???
Nie - Ty tylko potwierdzilas moje przypuszczenia. Ale to chodzi o jego naukowe wynuzenia?????? Czy to bylo powiedziane wzgledem czegos (za bardzo nawet nie wiem czego:PPPP)????
chcialabym ci pomoc, ale slowo sie rzeklo :) nastepna podpowiedz po dwudziestej :P
oj myszko, jest w cudzyslowiu, zebym nie musiala podawac imienia :/
ich "date" moze znaczyc randka, lub osoba na randke, nasze polskie tylko to pierwsze, stad cudzyslow.
zero drugiego dna w tym pytaniu, chodzi o wolnosc stanow zjednoczonych :D
Oj ja juz sie doszukuje drugiego dna:):) Ale raczej nie mial za wiele randek od 1 - 5 to za chwile zasiade do kompa i poprzegladam...:)
Jeszcze tylko jedno:) Czy on byl wtedy tylko ze swoja date czy byli wszyscy plus ona??????
oki to ja bede tuz po 20 :) ale mam nadzieje, ze podp nie bedzie juz konieczna :D
najpierw tylko we dwoje, potem ktos sie pojawia. wypowiedz o wolnosci to reakcja na cos, co mowi dziewucha...
brawo ploteczki, zjawiasz sie jak duch przy trudnych pytaniach :)))
Emily: Well I mean, you’re American to start with. You don’t even have rugby here.
Ross: Well, we didn’t have freedom here until 1776, either so… ...
hmmm, mam problem - pod nimi mieszkala Mrs. Chatracus, czyli/ oraz ta ktora lubila glosny seks, nad mieszkaniem moniki i rachel mieszkal "mily" koles, w ktorym zadurzyla sie phoebe, a wszystko bylo slychac, naprzeciwko "morning's here", nie kojarze, kto nad joeym, jesli to nie uncut, to jakies naprowadzenie please?
To uncut, to może w międzyczasie łatwiejsze - w jakich okolicznościach Ross powiedział srom:)?
to dla innych niech bedzie:)
powiedzial to podczas randki, do ktorej przygotowywal go joey, zeby potrafil gadac sprosnosci, babka, ktorej marcel sie powiesil na wlosach, nie pamietam imienia
a kiedy joey powiedzial śluz?
tak, przy porodzie i faktycznie mowi ross ( sorka) ale joey robi bardzo zdegustowana mine i tak mi sie zapamietalo, jade z glowy bo teraz za bardzo nie mam jak sprawdzac wszystkiego
Tak do wiadomości to w necie są dostępne wszystkie odcinki uncut, masz opory przed "piractwem"?:)
Satie - czego dusza jeszcy?????? Co chcialas z tym L????? I'm intrigue??????:):):)
Wieczor Dzulia a co tak po nocach????? Teskno bylo do trzeciego Muszkietera:):):)
tu biuro antypiractwa, ploteczki, zostalas namierzona <buhahahahaha>
nie, ja po prostu jestem ortodoks i lubie "katy" :)
O kej Satinku, daj znac kiedy bedziesz gotowa:):):) A jakie mamy teraz pytanko??????
oki, na pewno macie racje, a ja mam swoja racje :P
widze, ze myszowata bedzie cie gnebic to co napisalam, a to bardziej priv wiec jak nie mozesz sie doczekac to satie333@o2.pl :)
Spoko jutro popiszemy
Ja mam pytanie gdzie ten goly Ross?????:):):) Trzeba zlukac prawda:DDDDDD
To do jutra na emailu Satie:) Bawcie sie ladnie dziewczynki:PPPPP Ja juz spadam! Pap
ło jejku a gdzie pytanie, kto w ogole mial zadawac, bo sie pogubilam, a sama tez niedlugo zlaze????
czy jest jakas liczba - mniej wiecej-owa?
nie wazne
jeremiah was a bull frog u mike'a w knajpie
ground control to major tower - na kasecie video ( jak joey mial grac w law & order)
first time I was afraid.. ( i will survive glosem "z balona)
to na poczatek, zeby nikt mnie nie uprzedzil, teraz drugi oddech... :D