"tam....tararamdamdam" co mialo byc marszem weselnym ( vegas) a bylo piesnia ukonczenia studiow
in the jungle the mighty jungle - ze wszystkimi
tematy telewizyjne( nucenie), tez ze wszystkimi, sama podawalam kiedys ich nazwy, ale teraz nie chce mi sie sprawdzac ( poczatek odcinka w CP)
nucili tez cos w pierwszych sezonach w innym odcinku, ale skoro chodzi o spiewanie, nie nucenie, to sobie odpuszcze szukanie ;)
nie pamietam czy to ch czy j z phoebe wył my endless love?
no juz widze, ale pisalam "niewidzac" :)
byl jakis motyw z musicalu kojarze costam lalala tomorrow i na koniec chandler "strasznym glosem" : "there'll be sun!"
to chyba z sountracku "amy". chwilowo sie zawiesilam, prosze o podpowiadanki :)
spiewal o kurczaczku i kaczce fragment old mcdonalds .. little chick here and a little chick there ..... costam costam chicken, ale chyba merry ma cos innego na mysli ?
Bla bla bla tomorrow to z musicalu "Annie" wujek google wie wszystko :D
Podpowiedź, śpiewają wszyscy, a Ch jeden fragment :):)
o wlasnie, aruba bahama... :) mysle, ze cos by sie jeszcze znalazlo, jakby pogrzebac :)
Tak, brawo Ploteczki :) (i ten tytuł też mi wyleciał z głowy)
Ta ostatnia to hit hitów i na pewno znacie bardzo dobrze i na pamięć tę
piosenkę :):):):):)
no brawo brawo dla wszystkich, ale mam nadzieje, ze ploteczki ma pytanie, bo jaa zero poki co :|
To może pozostając w temacie - sytuacjie, w których śpiewał Joey? i z uncutów:) jaką babeczkę polecał Ross grubasowi?
zaraz obczajam link - a ploteczki - najwyrazniej tobie pisane dzisiaj zadac pytanie, normalnie widze to w gwiazdach u siebie przez okno :PPP
po pierwsze - hahahahahahhhahahhahahahahahahaha!
po drugie, wpuscilam sie w jutjuba przez chwile, dowcip bardziej prymityw, wiec nie bede linkowac ( chociaz tez poprawia humor)
joey duzo spiewa
zaczne od tej samej piosenki co ch - ground control to major tower, i w tej samej taksowce "I wanna rock costam all night" ( soryy, lece z glowy)
spiewa w przedstawieniu ( gdzie mial potem tanczyc) " I'll take a bucket or twooo boyy take the bucket or twoooo" ( improwizuje)
cdn...
Ja póki co jestem na jutjubie
Satie to oblukaj, ja płakałam ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?
v=4g8w_rwOT0Q&feature=related
morning's here...
nucenie w glowie, kiedy phoebe pyta w mysli kto spiewa, smelly caty i inne grupowe w/w nucenia
w ogole pominelysmy wszystkie happy birthday :)
cdn...
twoj link nie hula merry :(
jak juz idziemy po bandzie to prosze: http://www.youtube.com/watch?v=ZD7o9IfOrMQ ( ale nie myslcie o mnie zle <rotfl>
piosenka o identycznych rekach..
( ploteczki jestes? kontrolujesz? ile jeszcze? podp?)
kurde myslalam o freudzie, a skojarzyla mi sie ta pioseneczka o wiadrach co pisalam wczesniej i o freudzie zapomnialam ehhh :P
Znam to co podesłaś wstyd jak ch** ;)
Mój link powinien działać, to wpisz sobie The Video Cannibal Corpse Didn't
Want You to See (teledysk z teletubisiami) :D
nie dziala, bo sie nie zmiescil w linijce i tylko pol adresu sie wyswietla, zaraz obczaje. wstyd jak hulajnoga, ale chlopaki spiewaja od serca <hahahahahaha>
nie no tubiny pod cannibal mnie rozwalily :) nie wysylaj juz tych linkow dzisiaj bo sa takie fajne, ze calkiem mnie od pytania odwiodly, musze chwile pomozdzyc :)
nie jest mi dane chyba dzisiaj http://www.joemonster.org/filmy/9499/Ernie_i_Bert_nie_szczypia_sie_w_kapeli
ale pozniej przyszedl do mon i r i podspiewyywal i podtancowywal. ale to nie to?