Kiedy przechodzil faze pierwsza z Kathy:):) Would you give me one minute!! Please.
Co Chandler chcial zrobic z waza od wujka i cioci??????
o- znowu nie zauwazylam, ze nowa strona :/ oczywiscie dobra odp
a z waza.. cos zlego, ale poki co nie pamietam...
Też nie Ross, to tak zajebiście charakterystyczna scena :)
Wczoraj miałam pompę, jak Joey nauczył tańczyć grupę do musicalu hehehe
Wracając do Eddiego, genialna jest ta scena, this is unbelievable i i ten
gest :):)
1982 Sergio Valente :D
Kto i jak zrobił zdjęcie bez aparatu?
Ale ogolnie to juz byl zolw ten co gonilby Joeya na Barbados (to chyba ten sam gatunek):PPPPP:)
Napewno bije Chandlera kiedy dowiedziala sie ze Ross jest w Vermont z Emily a Rossa to nie wiem????
Się filmweb wiesza. Jak się pojawi to zada. Ja mam proste, 2 sytuacje kiedy
Chandler mówi "Those are for you"?
jedno to jak robil samodzielnie walentynke dla moniki i cwiczyl przemowe, a drugie mam na koncu jezyka :P
aha! juz wiem ( i to ta scena mi lazila po glowie od poczatku) - jak palil fajki w tulsa i monika go obszukala i znalazla paczke
Gdzie wisial taki wielki plakat z napisem 3 muszkieterow po francusku i bodajze niemiecku?????
kurde nie wiem, kojarze batonika 3 musketeers, ale plakatu nie. strzele central perk ( a co mi szkodzi:P)
wiesz myszowatku, ze nie przegladne teraz calej serii. poczekamy az ktos inny sprobuje/ podp/ strzały ;) strzelalam raz, zostaly mi dwa, wiec na razie nie strzelam :)
Daje podpowiedz: Seria od 7 - 10 mieszkanie osoby drugoplanowe:):) Teraz latwiej bedzie strzelac co??/:)
nie wiem, moje typu okazaly sie nietrafione :/
zadaje swoje zalegle pytanie: podczas ktorej randki ross mowi o wolnosci?
Ja sie zegnam juz i do jutra!!!!! A dodam ze to jeden z chlopakow jednej Friendsowy:):):
hej
strzelam eric (sean penn)?
wolnosci w sensie niepodleglosci, ale uzywa slowa na f :P
i o to chodzi :D:D:D
a serio to podczas randki, mowi o wolnosci w sensie niepodleglosci, ale uzywa slowa freedom
Ale czego to dotyczy???? Szczerze to wogole nie kumam takiego watku i wogole nie kumam pytania (cos dzisiaj ze mna nie tak)...ale na poczatek strzelam dziewczyna z ultrafioletami na sciane???
niestety nie i na razie wiecej nie moge podpowiedziec, bo byloby za latwe. chodzi o wolnosc w znaczeniu niepodleglosc, a nie np wolnosc w zwiazku. moze zatrybi za jakis czas :)
good luck :)
cicho wszedzie, glucho wszedzie, wiec malutka podp - ross ma na mysli wolnosc ( niepodleglosc) USA