ja pamietam jeszcze jak rachela zbila lampe u joeya i chandlera w mieszkaniu kiedy poszla zobacyc jak monica i chandler "to robia"
monica zbiła lampę rachel po mr. Hecklesie, jak rachel przyszła po lampę, żeby przyłapać monicę i chandlera ale jej nie zbiła
wszystko bardzo elegancko sie zgadza :) zostały jeszcze 2 akcje :) ( a wlasciwie to chyba nawet i 3?)
no nie no chyba 2 bo z tą lampą od Mr. Hecklesa zalicza się jako 1:) ja 2 pozostałych jakoś nie mogę sobie przypomnieć
zalicza się, oczywiście. po prostu przypomniał mi się czwarty ;)
ps. dawno tu nie wchodziłam, i widzę, ze pytania naprawdę są bardzo proste, dlatego wybaczcie takie troszkę wredne z mojej strony ;)
jak takie proste pytania to dlaczego zadajesz a sama nie odpowiadasz?
kojarzy mi się jeszcze zbita lampa piłką do siatkówki jak były 2 imprezy urodzinowe rachel
dokladnie, jak ross " lowil ryby" i jeszcze "chandler is a dropper" w odc "the ball"
ps. napisalam wczesniej, ze dawno tu nie zagladalam. przejrzalam ostatnie pytania i uwazam, ze byly bardzo latwe. nie odpowiedzialam na zadne, bo nikt akurat nie zadal, totez pozwolilam sobie ja zadac. z czajnikiem i rondlem sie spoznilam niestety odpowiadajac na twoj post. znow nie ma pytania, ale w takim razie poczekam, zeby nie bylo, ze tylko zadaje.
nie wiem czy odpowiedź jest zaliczona, jeżeli tak, to
w co byli "uzbrojeni" joey i chandler jak phoebe i monica depilowały nogi?:)
w czajnik i rondel:) tylko nie pamiętam który w co:D
Gdzie Rachel zgubiła swój zaręczynowy pierścionek od Barry'ego?
A ja pamiętam jeszcze taką, gdy Ross udawał, że łowi ryby i zamachnął się
za bardzo;)
nie pamiętam jak się nazywało, ale bez tłuszczu, bez cukru, bez mleka, bez smaku i prosił Monikę żeby wyrzuciła:D
no trzeba ale pomysłów brakuje:D
Gdzie Rachel zgubiła pierścionek zaręczynowy od Barry'ego?
The way we were.
Jaką fantazję miał Ross? Chodzi o fantazję erotyczną oczywiście:D
odc: chandler in the box; kawalek biletu z kina, skorupki z jajka- sniadanie w lozku i kawalek dinozura z muzeum- ich pierwszy raz)
ile musiala zaplacic monica za plany budynku? ( w celu zlokalizowania wylacznika, ktory niewiadomo co robi)
bilet po pierwszym wyjsciu do kina, skorupka z pierwszego jajka w lozku i jakas kosc z pierwszej wizyty w muzeum ;)
Monika zaplacila za plany do budynku $25
Jak Rachel pasowala do Joshuy???????????
"emocjonalnie, umysłowo i fizycznie" i "działają jak w zegarku"
jeżeli to dobra odp, to
jak nazywała się "całuśna" ciocia monici i ross'a?:)
Ta wersja friendsów "uncut" jest zajebista :) Tylko w pierwszym sezonie było już kilka świetnych dodatkowych scen :)
Tak więc oglądam po raz 4-ty ;)
:D wiem, albo jakby powiedziała monica "I know!" jak zobaczyłam odcinek 5x14, 17 minuta to spadłam z fotela:) jeżeli ktoś ma coś extra niech zamieści link PLIIIIIIIIIIZZZZZZ
ja ostatnio dotarłam do tego
http://isohunt.com/torrents/?ihq=friends+never+seen
ściągam i czekam jak dziecko na gwiazdkę:)
Wczoraj zobaczylam w sklepie platynowy zestaw Friendsow w 15 rocznice ze wszystkim co wyszlo i chyba pozwole sobie na odrobine luksusu:)!
szczegółowe informacje, co zawiera jubileuszowa kolekcja Przyjaciół są tu
http://www.galapagos.com.pl/przyjaciele/
Myszowata, jak kupisz to zrobisz nam kopie? :P Oczywiscie za plyty i przesylke zaplace :) A nawet dorzuce cos ekstra za fatyge ;)
Dosyć tanio biorąc pod uwagę, że u nas to wydanie kosztuje 900zł...Niby to nie dużo za tyle płyt DVD + jakies dodatki.
Ano wlasnie, 35 funciaków za sezon czy kolekcję? :) Bo jak za kolekcję to tanio jak barszcz. Mogłabyś kupić w UK i sprzedawać na allegro z zyskiem :)
ooo żeby naprowadzić temat na odpowiednie tory - jak miał na imię przyjaciel Rossa, który uratował Marcela?
chodzi o phoebe, która przyjęła strzałkę ze środkiem usypiającym na swój pośladek?:)
a co z pytaniem o całuśną ciocię monici i ross'a?
Nieee,nie o Phoebe :) Chodzi o kolegę Rossa. A odpowiedz na Twoje pytanie jest - ciocia Millie, ta co zawsze całowała w usta.
I zdaje mi sie ze Marcela z laboratorium uratowala dziewczyna Bethan albo cos podobnego
35 funtów za tą kolekcję?!? No to bierz bez zastanowienia bo to zajebista cena. Mówie Ci - na allegro to wystaw :)
PS.Nie, nie dziewczyna i nie Bethan, ale jesteś blisko ;)
http://cgi.ebay.co.uk/FRIENDS-Complete-15th-Anniversary-collection-40-DVDs_W0QQi temZ120487708022QQcmdZViewItemQQptZUK_CDsDVDs_DVDs_DVDs_GL?hash=item1c0da08576
To link na ebay z ta kolekcja (co zawiera) ale poczekam chwilke i moze kupie taniej na nim:):)
Nikt nie zauważył że się temat kończy :P Więc...:
http://www.filmweb.pl/topic/1237913/Zabawa+cz+5+D.html
A co do boxa friendsów...ja też "chcemmm" :D I taniutko...tylko że licytacja to za 12h nie wiadomo czy 40 nie będzie...
Tak ale na standardzie i tak to kosztuje te £35 ale mozna wyrwac taniej - juz nawet licytuje!!!!!
Wiecie co, czegoś nie rozumiem.
Pamiętacie na pewno odcinek, w którym przyjaciołom nie wypaliły plany na święto dziękczynienia i zostali w NY. Wtedy nie mogli wejść do domu bo drzwi się zatrzasnęły w wyniku czego całe jedzenie się zepsuło, spaliło etc.
A teraz przypomnijcie sobie odcinek kiedy Ross rozmawia z Rachel po tym jak już odnaleźli Marcel'a i na samym końcu do domu wparowuje Barry żeby powiedzieć Rachel, że ją kocha. Co jest kurna?!?! Przecież drzwi też były zamknięte?!? :)
PS.Jak drogiego mopa kupiła sobie Monica? ;)