PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355746
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa część 4 :D

ocenił(a) serial na 10

No to czyja kolej zadać pytanie?? ;)

Mcin

Też powinnam się już położyć . To jak ? Poddajesz się ?

AdrienneAlice

odpowiedzialem, ale musialas miec otwarte okno z pisaniem posta i nie zauwazylas -

zaczęło się od łyżeczki :) później mydło, tynki w mieszkaniu kolegi z pracy Joeya i skończyło się na tym, że Joey "nie potrzebuje współlokatora". ok?:)

Mcin

zaczęło się od łyżeczki :) później mydło, tynki w mieszkaniu kolegi z pracy Joeya i skończyło się na tym, że Joey "nie potrzebuje współlokatora". ok?:)

Mcin

Przepraszam . Najwyraźniej o tej godzinie system też jest już zmęczony bo posty są pomieszane . Oczywiście odpowiedź jest dobra :) Dobra lecę. Dobranoc wszystkim

ocenił(a) serial na 10
AdrienneAlice

No ładnie ładnie ;) Więc, tak chodziło o kolesia w vanie :D

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

OOOOooo mamo!!! Tyle ludzikow dolaczylo ze zaraz znowu bedzie 10000 postow:):):)
No to moze ja: Z czym lub kim zegnali sie jednoczesnie Frendsi na Barbadosie:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

W sumie nie tyle ludzi dołączyło co 2 stale pisały :D

Ze ścianą/ hotelem ;) A Ross dziękował za Charlie;)

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Masz racje i jesli masz na mysli 2 Mysze to jak to Charli powiedziala do Moniki "You Go Girl"!!!!!!:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Hehe :D No to pytanko, trochę łatwe;) Co/kto to jest Jethro Tull??

mycha213

ja nie wiem, nie kojarzę tego

mycha213

Zespol muzyczny. Phoebe miala ich numery telefonow w notesie, ktory oddala Rachel przed swoim slubem, poniewaz Rachel byla jej ostatnia kolezanka-singielka i na pewno by sie jej przydal;)

erborinato

aaaaaaa faktycznie. Rachel sie spytała czy Jethro Tull to nie jest zespół, a Phoepe odpowiedziała "Ooo tak!" :) czy cos w tym stylu ;)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

Dokładnie:D No to czekamy na pytanie;)

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Ja tam nie czekam na pytanie bo to trwa wieki:):):)
Jakie Ross wypowiedzial zdanie do pana Zelnera (bardzo smieszne i strasznie niewlasciwe dotyczace Jego syna) kiedy chcial zeby Rachel wrocila do Ralpha L???????????????:):)

myszowatek81

Jak wszyscy wyjda, ja i Ron zostaniemy sami i bedzie mogl dotykac wszystkiego, czego bedzie chcial.

Za ile $ Joey wylicytowal jacht?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Chyba $20.000

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Co wyscie sie tak uparli na tego Rona?????(juz drugi raz ktos to pisze) on sie nazywa ROSS:);) - widocznie wszystkie Ross'y interesuja sie dinozaurami:DDDDD ....."Is this your son? Yeah, his name is Ross..."

myszowatek81

dobra odpowiedz:D

a teraz pytanie.
Chandler kiedy przez przypadek zobaczyl Rachel naga. Kto kogo pozniej podgladal?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Najpierw Rachel chce odwetu na Chandlerze ale w lazience byl Joey, potem Joey wpada do dziewczyn lazienki a tam Monika w reczniku a na koniec Monika chcac podgladnac Joey'a wpada na Mr Tribbiani'ego:):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

I dawac nastepne pytanie bo nie mam weny do wymyslania:):)

myszowatek81

Czym zajmowala sie kochanka ojca Joey'ego?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

To juz bylo ale odpowiem na to: pracowala w "domu pogrzebowym dla zwierzat" np; wypychali zwierzeta w danych pozycjach:):):)

myszowatek81

sorry, jestem tu nowa:P

jak mial na imie pies, ktorego Phoebe przyprowadzila do Joey'ego, zeby sie nie smucil?

erborinato

Klunkers . Co Phoebe dała swojemu ojcu w spadku po babci ?

AdrienneAlice

Szminke.

Joey nie pamietal potem imienia psa, wiec jak go nazywal?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Joey nazwal psa Mozarella a Clunkers to byl pies ktorego Phoebe trzymala u Bing'ow i Chandler sie Jej strasznie bal!!!!:):)

myszowatek81

AAAA... racja:)

Ile $ wygrala Rachel w pokera?

erborinato

Nie jestem do końca pewna ale wydaje mi się że wygrała coś około 150 $

AdrienneAlice

67, jesli dobrze kiedys policzylam;)

za krotki za krotki

myszowatek81

przepraszam , mój błąd . Gdzie mieszkała biologiczna mama Phoebe ?

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

Biologiczna mama Phoebe mieszkala w Montauk.

myszowatek81

dobra , kto wymyśla następne pytanie ? :)

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

Co Rachel trzymala w reku i co powiedziala do faceta ktory montowal u Joey'a i Rachel zabezpieczenia na lodowke i szafki (dla bezpieczenstwa Emmy)????:):):)

myszowatek81

Powiedziała mniej więcej : nie wiem kogo chciałam oszukać , ledwie używam pałeczek . ( I don't know who I was kidding. I can barely use chopsticks.)

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

Nie to nie tak Ona trzymala w reku poziomice i powiedziala do faceta zeby nie zapomnial swojej gry:):):)

myszowatek81

pod gradobiciem pytań ;) wracam do gry :)

PS.Pytanie - spotkanie fanów FRIENDS z Łodzi i okolic, kto chętny? :P

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

Nie o to mi chodzilo:) Ona trzymala w reku poziomice i powiedziala do faceta zeby nie zapomnial swojej 'gry':):);)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Ja tam chetnie bym nawet wpadla do Was do Lodzi z Gdanska ale niestety mnie tam nie ma!:(:(:(

myszowatek81

Czym/jak/dlaczego Monika rozebrała na części pierwsze stół piłkarski chłopaków żeby wydobyć z niego Chick'a i Duck'a? :)

Mcin

chyba siekiera, ale potem zrobila to golymi rekami, bo tak bylo szybciej

erborinato

ile razy Monica została porażona prądem kiedy starała się ustalić od czego jest włącznik w mieszkaniu chłopaków ?

AdrienneAlice

7 razy :D świetny był ten odcinek ;) zwłaszcza jak przez dziurę w podłodze zaglądała do sąsiadki na dół.
pytanie - jak się nazywała ta sąsiadka? :D

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Mrs. Chatracus

myszowatek81

good ;) zadajesz!

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Jaka jedyna kobieta byla ladniejsza od Phoebe wedlug Davida??????? (zdanie bez skladu i ladu...za duzo pracy:):););)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

deryl hannah?? dobrze kojarzę?

ile będzie miał lat Joey, gdy zacznie myśleć o ustatkowaniu się?

maly_glod

kurde, ubiegłeś mnie :)

A Joey? Chyba 50 :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

No dobra to jakiego porownania wiekowego uzyl Joey gdy probowali wypersfadowac Frankowi Jr. malzenstwo????? lol

ocenił(a) serial na 10
mycha213

taaak :) dokładnie 52 :)

dlatego chciał nagrać "How you doin" dla osiemnastoletnich koleżanek Emmy :)

ocenił(a) serial na 10
maly_glod

z typową dla Joeya logiką ;D że skoro on ma teraz 18, a ona 44, to jak on będzie miał 36, to ona 88

gdzie Chandler ukrywał coś, czego się wstydził (zgaduję, że może jakieś sex zabawki ;P)