Najgorsze jest to ze niekoniecznie pamietam jaka to sfera odcinkowa:):):) Ale mysle...
No dobra. W pewnym odcinku sluchalismy "wewnetrznych glosow" Friendsow - co kazdy z nich powiedzial?????????????????
wiem że Joey nucił a Poebe zastanawiała się kto tu śpiewa. Rachel myślała o tym jaki ross jest mądry, Gunthe o tym Co Rachel w nim widzi, Monica chyba coś że "znowu te dinozauy" jakos tak :D
Tak Gunther mowil zeby Rachel zostala jego zona a Chandler mowil ze moglby byc superbohaterem co lata i jest niewidzialny;):):DDDD
A czy Carl to nie byl przypadkiem ten Jej kolega co chcial napasc Ja i Ross'a?????
O cholera, nie wiem :) Dobra, widzę, że moje pytanie wzbudza zbyt wiele kontrowersji więc podpowiem, że chodzi mi Carla z 1-szego odcinka :)
Tez o to zapytalam 2 posty wyzej ale potem doszlam do wniosku ze on sie nazywal Earl:):)
Bo myślał, że będzie hostem programu i założył smoking.
Jakie przysłowie zacytował Chandler kiedy Rachel powiedziała "Myślę, że skoro potrafię zrobić kawę, to nie ma żadnej rzeczy, której nie mogłabym zrobić." ?
"Mysle,z jak potrafie "najechac" na Polske to nie ma zadnej rzeczy ktorej nie moglbym zrobic":):)
Wydaje mi się, że zgadłem więc zadam pytanie. To będzie niezłe (mam nadzieję :D )
Ile piosenek przez wszystkie sezony zaśpiewała/wymyśliła Phoebe?
podobno 25, oczywiście tez wyszukane w necie, bo nie byłabym w stanie sobie tego przypomnieć :P
np. w kasynie
a tu odpowiedz ile piosenek:
http://www.friendsworld.dbv.pl/readarticle.php?article_id=18
Jako Regina przedstawia sie tez na probie w teatrze gdzie Joey mial "francuskie" przesluchanie, ale wtedy brzmialo to z francuska (Reż in Filanż:):) i kiedy przesluchiwala Chandlera przed Jego rozmowa w sprawie pracy i kiedy cwiczyla uscisk dloni z Rachel w Central Perk
jak w ostatnim odcinku chciala powstrzymac lot Rachel to też chyba przez telefon przedstawila sie jako regina ale pewnosci nie mam :)
Ken Adams?
To nie było w ostatnim odcinku tylko w odcinku jak Rachel chciala poleciec do Londynu zeby wyznac Rossowi milosc. Wtedy tez sie przedstawiala jako jego lekarka "od glowy" Regina Finalgie ;)
Albo przedstawial sie jako Chandler jak chcial zrobic cos "wstydliwego" np. wydepliwoac sobie brwii :)