w wielkim skrócie - Rachel obiecała Chandlerowi że zostanie miltonem berle naszych czasów jeśli da się znów przykuć do krzesła swojej szefowej.
Tak,a le dlaczego miał nim zostać? Nie to że ma się dać znowu przykuć tylko...;)
rachel szukała argumentu . najpierw obiecała że będzie mu sprzątać , później że kupi jego prezenty na gwiazdkę i je zapakuje , a na końcu wymyśliła że powie dziewczynom jaki to on był według jej szefowej wspaniały w łóżku i zrobi z niego legendę - miltona berle naszych czasów
No to inaczej, czemu został do Miltona porównany?:P Chodzi o konkret jeden wieli ;)
Nie myje, nie nosi bielizny, nie dzieli się jedzeniem...i tak myślę co jeszcze może być ;)
Dobra , to jeszcze raz ja : na przyjęciu z okazji rocznicy ślubu państwa Geller na czym poślizgnął się Joey i jak to określił ?
a znacie drugie imię Chandlera(Chandler M. Bing)??? i to jakim nazywał go kumpel w firmie?
Że niby tak;) Kyle się rozwodził, więc Pheobe pomyślała, że Ross może go
znać
Jak nazywala sie pani dzieki ktorej Ross i Chandler nie zamkneli swoich kont???????????????????????
Tak wlasnie tak zrobilas pomylilas Marie z silowni z dziewczyna... z banku...:):)
Znalazłem ;) Ms. Karen Lambert :)
Mam pytanie. Bo na youtubie jest taki oto krótki urywek ze sceną "rzucania" siłowni http://www.youtube.com/watch?v=C_ESeEZD_OY
Czy w waszych wersjach tego odcinka był też ten moment kiedy Ross jeździ na rowerku a Maria wyciera go ręcznikiem? Bo ja tego nie miałem, jestem więcej niż pewien. I w skrypcie, który znalazłem w internecie też nie ma tych linijek tekstu wypowiadanych przez pracownika siłowni i Chandlera (o tym, że nie chce pan chyba zeby pana kolega ćwiczył sam)
No niestety ale lekarz Rossa inaczej się nazywa ;)
No ja też u siebie tego nie mam z siłownią...
Chandler ma na drugie Muriel, a w pracy nazywają go Bob;)
a ja mam takie pytanie z innej beczki - czy ktoś z Was, fanów, ma może soundtrack z filmu "Numb" z Matthew Perry?
No wlasnie, ciekawa sprawa z tym kawałkiem w silowni. Ciekawe kiedy to dokręcili. Moze to bylo tylko w jakichs "speszyl edyszyn" dołączane? ;)
Jak by co to witam w ten piekny poniedzialkowy ranek wszystkich moich frendsowych przyjaciol:):)DDDDDD
A daj spokój, jaki on tam piękny? :) Cimno, szaro, mokro...I czy wspominałem już, że jest zimno? ;) ...
Cześć, cześc, friendsie ;)