3 razy byli razem, bo tyle razy z nią zerwał (1 na imprezie u Mon, 2 Phoebee zerwała za niego i 3 to z torbą...;) Chyba że coś mi z głowy uciekło ;)
Co to jest "DOUL"?
Tzn DOOL;)
A i nie trzeba pisać za krótki, wystarczy wcisnąć X razy spację ;)
Dlaczego Pheobe myślała, że spodnie świętego Mikołaja są spodniami
ciążowymi?
Ja pamiętam tylko sukienkę Emily , suknię z jej własnego ślubu i jak Rachel wspominała że kiedyś monica przebrała się za pannę młodą na haloween a ona była wonder woman . A , no i jeszcze sukienka którą zabrała jej ta blondynka ze sklepu .
Mówić , jeżeli o którejś zapomniałam :)
Dobra , to teraz powiedzcie z którą siostrą Joeya przespał się Chandler ?
ja jeszcze dodalam, ze suknie, o ktora walczyla z blondyna mozna liczyc jako dwie, bo najpierw przymierzala jeden egzemplarzw drogim salonie sukien a o drugi bila sie z ta blondyna na wyprzedazy
i jeszcze mi sie kojarzy, ze chyba kiedys zalozyla suknie rachel
Pamietam ze podnosila bluzke do gory i rozpraszala chlopakow ale tez raz przywalila Chandlerowi:):)
Spoko...Monika w mlodosci mogla sie jedynie patrzec na domek dla lalek swojej cioci a co w tym czasie mala Phoebe????
wybaczam :) zrzućmy to na karb uzależnienia od Friendsów i chęci odpowiedzenia na kolejne pytania ;)
Nie mogę z tego kawałka o sernikach, świetny jest. A reakcja Chandlera jak Rachel upuściła swój kawałek, jest jedną z lepszych jego min i dźwięków w całej serii :)