Byl niedoszlym partnerem Rachel na Gale u RL (trees or disease - Ralf mummbles a lot:):):)
Dlaczego lubili Monike w pabie jak spiewala???:):)
ugly naked guy'a, ta lasencje, ktora podgladala ich ( mowila, ze monice ladnie w zielonej sukience), joey podejrzal niechcacy hot girl z budynku rossa, troche sie podgladali ( j i r) z facetem od morning's here, rachel podgladala z dachu, czy widac budynek taga, ross lukal w okna moniki i vice versa, duzo osob nawzajem "podgladnelo" sie pod prysznicem ( nie bede wymieniac, joey rzekomo mial dziurke, przez ktora wszystkich podgladal jedzac kurczaka i bedac w posiadaniu zdjec nago, monika podgladala przez wizjer emily, a ross czy rachel juz wrocila z randki, ... styknie?
w ktorym odcinku chlopaki nalozyli sobie maseczke na twarz?
W odcinku kiedy Ross i Joey umowili sie na randki z Kirsten (juz nie pamietam tytulu) czyzby????
Czy my przejelysmy juz wszystkie fora????:):)
Gdzie Rachel miala jechac z Paolo???
jeśli nie ma pytania, to ja zadam :D
Jaki tytuł nosi piosenka (i kto jest jej wykonawcą), która leci w pierwszym odcinku pierwszego sezonu podczas kiedy Rachel i Ross wyglądają ze smutkiem przez okno (każde osobno)?
ja kojarzę tylko swin kings (jak krytykowała ten zespół żeby Chandler z niego zrezygnował )
pamietam ze na weselu na barbre sterisand phobe powiedziala z taką pogardą "some singer", jak sie dowiedziała ze rzeczywiscie james brolin jest jej męzem. xd ale chyba nie o to chodzilo.xd
może krytykowała swoją byłą partnerkę, Leslie? Choć nie wiem czy o to chodzi, w kazdym razie nie darzyła jej sympatią ;p Niiiiic mi do głowy nie przychodzi
Krytykowała znanych wykonawców m.in. Chris Issack,, że śpiewa kobiecym
głosem i Chrissie Hynde (obydwa dotyczyły "Smelly Cat") :D
dokladnie :) chris isaac, chrissie hynde, ex partnerka, babeczka murzynka od smelly cat ( co ph byla w teledysku), ross <lol> - o te mi chodzilo, ale oczywiscie wiadomo, ze odp jest wiecej. to zadawajcie :)
Satie, to było pytanie prawie jak na hardcore :D
Pytanie świąteczne, podaj sytuację z jajkiem, świeżym jajkiem :D
nie mialam takiego zamiaru, sorka :)
Ty i te twoje jajka ;)))
czy chodzi o jajko w kieszeni rossa jako pretekst do podrywu w CP?
jesli tak to- kto powiedzial rach gdzie znalezc monike na samym poczatku?
Tatowie sa the best :)))
ale co z odp, znowu za trudne zadalam? :( no bez jaj! <lol>
Natomiast kojarzę, że mogła być to jedna z początkowych scen w serialu i
chyba nawet w pierwszym odcinku :)
guy with a big hammer xD
Wymień postaci które były w serialu grane przed dwie różne aktorki/aktorów.
tak jest, czyli w domysle treager ;)
a ile tych postaci? na pewno carol, ben, trojaczki, nie jestem pewna emmy i nie pamietam kto jeszcze?
pamietam ze - wtedy jeszcze nie wiedzielismy - brat phoebe wrzucil kondoma jak grala za pieniadze pod cetral perk. xd
nie, nie. chodzi o postać graną przez dwóch aktorów, a nie aktora grającego dwie postaci :) Ej, to łatwe!
Zgadza się :) Najpierw przez Jennifer Grey a potem przez Janę Marie Hupp ;p zadajesz ;)
Gina, Dina, Mary Angela, Mary Therese, Veronica, Cookie, Tina xD
Dokończcie "Princess Consuela Bananahammock, dla przyjaciół..." xD
Crapbag
(pyt o siostry J juz chyba 4 raz jest ;)
co joey przyniosl na randke z rachel?
ciastko chyba, ale dostała tylko opakowanie bo po drodze zgłodniał.
to o to chodzi? :P
I lilie:):)...
Co zadecydowało o tym że Ross pojechał z Chandlerem do Vermont???:);)
bo Monica nie mogła a Chandler nie chciał, zeby wyjazd przepadł. szczegółów nie pamiętam, więc nie wiem czy uznasz :)
Monika musiała zostać w pracy, a wycofać "zapisu" w hotelu nei można było, i było tab drogo. i szkoda było zmarnować .
to o to chodzi? :P
z pamieci pisze. :PPP
jeśli tak, za co Ross był na czarnej liście Pheobe?
to było wtedy jak ją strasznie wkurzał ale nie pamiętała czemu. i czarna lista P wyglądała tak: kartka papieru z dużym napisem Ross :D
tak?