6 albo 9, bo Mona tam siedziała...ale nie wziął pod uwagę tego że trzyma kartę do góry nogami ;)
busty ladies? ( tzn co by bylo gdyby, to by go spotkala :)
kiedy chandler mowi o monice "but the hell with that bitch!" :D
Kiedy szefo go zabiera na strip join bo niby zerwal z Monika:):)
Jaki kolor butow miala Rachel (miala taki sam but jak Janice)????
burgundy?
jesli tak, to dlaczego mialo byc " no faces" w "bojce" R Ch i bullies?
jes. a ten trzeci zarzadzil, ze nie ponizej pasa, bo zona ma owulacje :)
dajesz
Dokladnie wlasnie sprawdzilam...to pytanko: Jaka piosenke spiewala M pod prysznicem kiedy "utknela":):)
Tag Jones
Co zrobila Phoebe kiedy sie dowiedziala ze "The Police" ma zaraz przyjechac:PPP:):)
no wlasnie :) ucieszyla sie, ze bedzie reunion
kogo chandler spotkal u kosmetyczki ( a nie chcial tych osob spotykac)?
Ich listonosza i Janice!!!
Co ciekawego zrobila raz Phoebe z jedna rzecza ze swojej garderoby???
hmmm chodzi o przerobienie buta, oddanie futra, a moze zrobienie na drutach ( tej odp braklo wtedy, zapomnialam napisac) psa trzymanego w torebce?
w jakim momencie nastapilo zacmienie/ awaria pradu/ zaciemnienie (?) blackout?
No więc - tedy Chandler utknął przy bankomacie z Jill Goodacre, Phoebe miała zacząć swój koncert w kawiarni, gdzie znajdowała się reszta przyjaciół. Pytanie:
Jak Ross przekonał Phoebe do jazdy na rowerku?
Ze jesli nie bedzie go "ujezdzala" to on umrze:)
Gdzie Ch pojechal z Rosem??????
A faktycznie ja myslalam o jakims dluzszym wypadzie (ktorego nawet nie bylo:PPPPPP)
Whole world:):):) Czyli kropke bo na wiecej nie dala rady:):)
A Ty masz jakis????;);)
Miała na lewej lub prawej kostce;d. Pytanie: na ile kategorii Monica dzieli ręcnziki (pytanie z quizu)?:)
Bo kaczka zwymiotowała na jego łózko i kanapę. Pytanie: jak nazywała się kobieta, której duch wstąpił w Phoebe?
Dobra, zostałam wyprzedzona. Phoebe miała sobie zrobic lilię, ale się przestraszyła i ma małą kropkę, która ma podobno symbolizowac to, co jej mama widzi po śmierci. Pytanie to samo, co zadałam wcześniej;d