Zdaje sie ze na 6 bo Ch byl na 11 i mowil ze tu prawie podwojnie trudniej...zgadza sie???
łapa niedźwiedzia , noga indyka , staruszka , góra lodowa
pytanie: gdzie zamieszkała by Phoeby w domu Joeya w kształcie dłoni??
Ar ju siur??????? To chyba bedzie duzo...ale umowmy sie tylko tych ktorych bylo widac...namacalnie:):)????? OK?????
Milczenie oznacza zgode wiec:
Roger, Ryan, Jason, Vince, Rob, Gary, Duncan, zagraniczny polityk ktorego imie mi wylecialo, Mike...
czy "fartuchowa" wystarczy? :)
jesli tak, to co Phoebe zaproponowala Joemu jako prezent dla Emmy?
Zeby wbil sobie widelec w jablko:):)
Kto na chwile "przerwal" palenie Chandlera????
z chlopakow Ph jeszcze ten "bez majtek", nie pamietam imienia i nie wiem, czy wymieniony, chris isaack, sean penn ( eric), ten, ktory lazil za ursula, wlasciciel kmorki znalezionej w CP, w jakims stopniu maz gej, i pewnie ktos jeszcze
czy chodzi o ta sytuacje w biurze, jak chowa fajke zapalona do szuflady? to chyba szef, ale nie jestem pewna
wiedzialam, ze cos nie tak, gadka byla o szefie, a przerwala mu pani tedlock ( czy jakos tak) ( o ile w ogole chodzi ci o ta sytuacje myszow.)
jakie literki polknal marcel?
k, m, a
pyt: Kim był ojciec dzieci Monici i Chandlera które urodziła Erica ??
Chodzi mi o to kto przerwal lecz nie fizyczne palenie...ze przestal na jakis czas...
A ojcem dziecka byl sportowiec (kapitan druzyny) a nie Jo Lopata:):):)
w ang wersji to k i o, ale wiadomo, ze chodzilo o ulozenie wyrazu malpka
( monkey)
okazal sie nim nie byc shovely-joe :), tylko ten kapitan druzyny futbolowej
co robi krowa na łące?
nie wiem, tasma hipnotyzujaca? monica? czy ktos w dziecinstwie? naprawde nie kojarze......
Na tym ze jak komus sie wogole nie podobasz to nie masz co sobie wogole zawracac glowy ta osoba. Jest jak opinia krowy...niewazna...its moo
roślinożerną i drapieżną
czyje fotki chciał zobaczyć Chandler jak skasował referat Rossa na Barbados
Nagiej Anny K.:):):)
O czym Monika nigdy nie zapomniala????:)(jest to konkretna odpowiedz)
albo barka lounger, ale nie pamietam kontekstu, zeby mowila, ze nigdy nie zapomniala.
Yhy yhy!!!!! Zgadza sie:);)
Chandler: Is that what you’re thinking about right now?
Monica: I never stop thinking about it.
aaa - never stop thinking, ja szukalam w glowie never forget :)
czemu rachel rozsypala platki sniadaniowe?
bo nie chciała iść do okulisty
co było pod siedzeniem w taksówce babci Phoeby ??
Babcia P, bo lubi jeździć swoją taksówka i zwiedza świat tym sposobem nawet po śmierci ;)
Oddaje ;)
to ja zadam
co Phoeby dała Joeyowi żeby zniechęcić Rachel do dalszego mieszkania z Joeyem ??
Perkusje(tequila :D ), tarantule, a wystarczyło dać rybkę :D I motyw jak Joey wychodzi z pokoju w stroju Supermena...<hahaha> :D
Pyt. Co Joey robi w wolnych chwilach??
Pewnie chodzi o to wiec dawaj pytanko bo wszedzie jakies zastoje dzisiaj!!!:):)
!!!
o jakim prezencie dla Franka i Alice myślała Phoeby zanim dowiedziała się że chcą by im urodziła dziecko
Gravy boat lub po normalnemu sosjerka:):):)
Jak sie nazwywal taksowkarz w Londynie?????????????????????????