Jak Rachel i Ross nazwali policjantow ktorzy ich zatrzymali podczas przejazdzki "Bad Bojem" czyli porshe:):)????
Zjada wzystkie dania ze stolu po "szybkim zakonczeniu" urodzin Phoebe:):) To moja luzna wersja!! O to chodzi?????
Trochę skomplikowałem i nie dokłądnie sprecyzowałem pytanie. Chodziło mi o rozmowę na początku odcinka, a mianowicie reakcję Joeya na czwartkowe przyjęcie Pheoebe.
P: Moje przyjęcie urodzinowe musimy zorganizować w czwartek
J: Ale wtedy jest Halloween
M: co z tego?
J: ??? ( to właśnie robi Joey w halloweenowy czwartek)
o ile Phoeby założyła się z Rachel że Monica nie wytrzyma w związku z Chandlerem ???
O 20$ ?
Jaką "zdolność" odkrył w sobie Chandler podczas gdy Ross opowiadał mu o fascynującej książce na temat komputerów wykonujących tyle samo operacji na sekundę co ludzki mózg? (genialny moment :D)
że potrafi spać z otwartymi oczami
jak się nazywa dziewczyną którą musiał zwolnić Chandler pierwszy raz jako szefo ;) ??
Nina
Jak sie nazywal facet z silowni Phoebe ktoremu Joey poszedl dokopac...ze niby zaplodnil Phoebe????:):)
jeśli dobrze oto moje pytanie
jak nazywa się kino do którego uczęszczają przyjaciele
Scena z Phoebe: To Angelica go, go, go i Rachel pojehcala:):):) Angelica kino
Co chcial pozyczyc ojciec Chandlera od Moniki????:):)
Zapewne to urocze futro z norek:):):) A i jeszcze mozna byloby podciagnac szminke ktora dala swojemu ojcu (ze niby spadek)
Jezeli dobrze to jak nazywali Rachel u Chandlera w szkole????:):):)
hermaphrodite cheerleader from Long Island
po babci phoebe dostala jeszcze taksowke
ile joey rzadal za zepsucie lodowki?
ile rzadal od roznych osob ( nie 800)
a aktorka oczywiscie isabella rosselini
tak jest :)
tylko kto teraz zadaje? chyba ty, bo twoja odp padla jako ostatnia ;)
Jak mial na imie kelner w restauracji Moniki ktory polecil jej "a hooker"?/:):)
stu
kto powiedzial " I can do this all dayyy" majac mine jakby mial zrobic dwojke?
Hahaha, bo jego tyłek za dobrze grał ;) Wersja Joeya była zbyt spięta, zdesperowana po przeżyciach...
Oddaje ;)
był odcinek jak Chandler stał tyłem do drzwi, z których wyszedł Joey i go przytulił. jaki to sezon i odcinek?
2 sezon 16 odcinek
jak nie ma pytania to ja zadam
jak według Rossa pachną włosy Rachel ??
Coconutty czyli kokosowo:):)
Gdzie Ross mial nadzieje znalezc grzebien na ziemi??????:)
Wosk do depilacji nóg :D
Żeby nie było że znowu nie zadaję to...coś łatwego ;) Wymieńcie jak najwięcej facetów Mon ;)
wosk waxine. na druga klotnie joey przygotowal batoniki :D
kiedy ross i monica sa razem pod prysznicem?
OMG!!!!:):)
Paul the Wine Guy, Alan, Richard, The Winner, Hulio, Chandler, Dr Richard Burke Junior, Chip...a reszte Wy moze:PPP
Ale co ze sie razem kompia???:PPP Czy moze kiedy ona sie prysznicowala a Ross wjechal z plonacym domkiem dla lalek????:)