Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
Ojjjjjjjj sliczny (wogole wygladala cudownie) a to byla moze jakas odmiana lili????
Storczyk :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jak miała na imię psychopatyczna fanka Joeya?
Doszla do skrzynki na listy:):)
Pytanko: Podaj tytuly filmow w ktorych "grala" Phoebe????
Sex Toy Story 2, Lawrence of Alabia, Inspecther Gadget, Buffay: The Vampire Layer
Pyt: Jak nazwał Joey chłopaka Mioniki z którym by była gdyby Rachel wyszła za mąż zamiast uciec z przed ołtarza?
Czy chodzi o Dr Boring???????????????????? Tak uroczo opowiadal o orzechach ktore tak naprawde sa nasionami:):);)
Yes :)
a pytanie?
;ppppppppp
Jakie powitanie nagrał Ross na sekretarce jak mieszkał z Chandlerem i Joeyem?
We will, We will, call you back:):)
Pytanko: Jak nazwala Ross's macocha Emily?????????????
Dwuogniskowe...:)
Gdzie Friendsi zamierzali jechac w momencie kiedy Phoebe zaczela rodzic i dlaczego???????????
Atlantic City, poniewaz Phoebe nie mogla z nimi leciec do Londynu, a odrzuciła pierwsza propozycje wypadu do parku na piknik :)
Jak mieli na imie fikcyjna zona i dzieci Joeya?
No dziewczyny zacięta rywalizacja xD
Odp. Żona- Karen, Dzieci Ashley i chyba Britney. Myślą o 3 dziecku, a wiecie co? Już je mają :PP
Pyt. Jak miał na imie marynarz z którym Pheoby się spotykała?
Joey mial wymyslec pozytronowa destylacje wewnatrz atomowych czasteczek:):)
Pytanko: Jak Janice nazwala kobiete Jej bylego i rzekomo Ross tez mial taka znalesc i wogole predzej czy pozniej wszyscy faceci?????
Odp: Na imie miała Jen, i wsadził tą kartke do buzi ;]
Pyt: Ile razy we wszystkich sezonach serialu padło słowo Friend/Friends? ;]
To teraz trzeba ogladac wszystkie odcinki i liczyc hahah? to jest najlepsze pytanie jakie w zyciu slyszalam :D
niech ktos wrzuci inne pytanie bo ja weny nie mam a to obecne jest bezsensowne :/
Jezeli dobrze uslyszalam to Marcel byla dziewczynka i nazywala sie Katie albo cos bardzo podobnego. Prosze o potwierdzenie...:):) bom ciekawa!!!!
A tak. Masz rację! Zadaje pytanie, bo straszny zastój się zrobił.
Jaki tytuł miała książka, którą Chandler kupił Kathy?
Pati Kati brzmi podobnie:):):)
A Chandler kupil Kathy wczesne wydanie "The Velveteen Rabbit"...
Pytanie: Kto nawal kogo - dillhole...(slowami A.A. Milne)??????????:):)
z tego, co mi się wydaję, to Chandler do Whitfield'a wtedy na przyjęciu.
Pytanie oddaje
Blisko bo Chandler do Joey'a jak ten caly czas nie zlazil z fotela ( to bylo po tym jak Joey rzucil w Phoebe hummusem...:))
oddaje..........
Wdlug Michaela koty moga zyc moze 15, 16 lat.
Pytanko: Dlaczego doktor Franzblau nie umowil sie z Rachel????:):)
Może żeby odpowiedzieć na to pytanie przytoczę fragment dialogu (będzie prościej :)
[D]oktor Franzblau (ginekolog): Nie, ciężko mi znaleźć osobę, z którą mógłbym się umawiać.
[R]achel: Jasne. Słyszałam już to od słodkich lekarzy.
[D]: Nie, poważnie. Przypuszczam, że to dlatego, że spędzam dużo czasu, no wiesz... na tym co robię (...) Dla przykładu, czym ty się zajmujesz?
[R]: Jestem kelnerką.
[D]: Nie zdarza ci się wrócić do domu na koniec dnia i pomyśleć: "Jeśli zobaczę jeszcze jeden kubek kawy"...
Które miejsce i w jakim konkursie zajęli Ross i Monica?