Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
No to ja skorzystam ;)
Pyt. Wymień przynajmniej 5 zawodów męskich jakie się pojawiły + imię. Ale oczywiście bez przyjaciół:P
1.Ryan - marynarz
2.Vince - strazak
3.Jason - nauczyciel
4.David - naukowiec
5.Richard - okulista
6.Paul - prawnik
7.Gary - policjant
8.Danny - alpinista, wyczynowiec:):)
9.Ralph - kreator mody
10.Kenny - kserokopiarz
11.Isaak - kserokopiarz
12.Russ - dentysta
13.Barry - protetyk
14.Mr Tregger - ciec:):):)
15.Eric - fotograf...i moja wena sie urwala:):)
Chodzi o to jak sie pogodzili Ross z Susan w schowku w szpitalu a Phoebe zalozyla ubranie robocze jakiegos Bena zeby ich z tamtad wydostac? :D ?
Bo wcześniej Pheobe założyła ubranie szatniarza z idetyfikatorem na którym było napisane Ben, a Rossowi wbiło się to w pamięć i szybko zaproponował imię Ben
Kogo Monica chciała zaprosić na przyjęcie urodzinowe Rachel?
Rachel Karen Green, Joseph Francis Tribbiani, Phoebe Buffay pozdrawiam "nowego":):):)
Chciałabym stwierdzic ze olaliscie pytanie kolegi :) wiec je przeklejam :)
"Bo wcześniej Pheobe założyła ubranie szatniarza z idetyfikatorem na którym było napisane Ben, a Rossowi wbiło się to w pamięć i szybko zaproponował imię Ben
Kogo Monica chciała zaprosić na przyjęcie urodzinowe Rachel?"
Bardzo przepraszam kolege za olanie:):):):)!!!!!!!
A jedyna odpowiedz jaka nasuwa mi sie to.....gosci?????? Chociasz nie sadze by to bylo korekt:PPPPPPP pozdro
No ja tez nie wiem jaka jest odpowiedz. A teraz inne pytanie;) jak miał na imie pies na ktorym monica jezdziła jak była mała i musiał miec operacje kolana?, :)
Wendy zakosila szyne z przyjecia firmy ubezpieczeniowej:):):)
Pytanko: Jakiego koloru podloge Joey polozyl Monice w lazience????:D
Aaaa do Pana co napisał, że Jay Leno nie wystepowal gościnnie w Friendsach: Sezaon 1 odcinek 11 około 3-5 minuty :)
Autobus mial z 200 lat :) i oooo upsss kurczak narobil jej na kolana :)
Z jakiej pizzeri Friendsi jadali pizze?
No ale wystepowal w tej samej roli co zawsze tj. w telewizji w swoim show - to sie nie liczy:PPPPP (nie no spoko byl to byl - zaliczone)Pozdro
Te moje wywody wyzej to do Orchidea_wroc na temat Jay'a Leno jakby ktos myslal co ja u diabla tu pisze:):):):):)
W którym odcinku? Bo np. w "The One Where Ross Can't Flirt" na pudełkach jest: PIZZA PIZZA PIZZA... Więc teoretycznie to też mogłaby być odpowiedź na Twoje pytanie, choć domyśliłam się, że nie o to Ci chodziło.
A kto powiedział, że będzie łatwo? ;DDDDDD Large pizza miała rozmiar 18 cali (8 kawałków - to też pisało ;P)
Spoko to moze jakies pytanie w koncu:P
Pytanko: Co wedlug Joey'a moglo byc rowniez znane - jak dziecko na obrazie - w Jego salonie???????????:):):)
Odpowiedz: Dostala polkaratowy diament z szafirem z 1920 roku!!!:):)
oddaje..................
Odpowiedz: Eric Carmen "All by myself" z 1975 potem przerobke zrobila Celina:):)
Pytanko: Jak na imie mial wymyslony przyjaciel Moniki z dziecinstwa????
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale kiedyś było coś o wymyślonym chłopaku Moniki, na imię miał chyba Jared. Jeśli ok, to zadaje pytanie: jak miała na imię najstarsza kobieta Rossa?
Ta-Taka-Ki-Kek.
Co zrobiła dziewczyna z liceum Moniki i Rachel, żeby upodobnić się do tej ostatniej?
Jak nazywały się mapety czy jak to sie zwie (te miśki co sie zakłada na ręke) Sandy'ego, opiekuna Emmy? ;D
Co się stało kiedy Ross próbował powiedzieć Reachel, że chce się z nią umówić(to było w odcinku w którym nie było prądu)??
pojawił się kotek i zaatakował Rossa haha a pozniej pojawił się Paulo od kotka :D \
jak mieli na imie faceci z ktorymi na raz spotykala sie Phoebe?
Odpowiedz: Vince - strazak, Jason - nauczyciel.
Co Monika ukradla z saloniku pierwszej klasy????????????
pomarancze ;)
z czyjej skarpety byl krolik zrobiony przez phoebe ?? (ten ktorego monica DALA w prezencie chandlerowi ;))