PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)

Kto to byl Ken Adams???

ocenił(a) serial na 9
cell555

Odpowiedz: Joey gral faceta co mial naprawic ksero, ale para na nim byla wiec sie przygladal...:):):)
Pytanie: Podaj numer pinu karty kredytowej Joey'a???

myszowatek81

Odp: 5639 ;]

Pyt: Co powiedziała Rachel o Rossie dla sędzi kiedy próbowali wziąć unieważnienie ślubu? ;]

ocenił(a) serial na 9
cell555

Odpowiedz: Ross byl w skrocie "zachwialym" psychicznie, dozylnie uzaleznionym od heroiny i cracku gejem:):):):DD
Pytanko: Jaka piosenke spiewala MG-B kiedy FB i MH zauwazyli ze przeswituje Jej bluzka:):)

myszowatek81

Odpowiedź:Delta Down

Pytanie:Ile kosztował jacht który kupił Joey i na którym żeglować uczyła go Reachel?

myszowatek81

W tytule pomyliłam jedną literkę. Dawn, a nie Down. Sory za pomyłkę.

myszowatek81

20000$

oddaje .......................................................

Orchidea_wroc

Ja też chce!!

No to... czym zajął się stiptizer (i ile miał lat) z wieczoru panieńskiego Phoebe, bo rozmowie z dziewczynami i odradzeniu wykonywania tego zawodu.

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

Miał 50 lat, został nauczycielem męskiego striptizu.

Jaki był wynik ostaniego seta meczu ping-ponga między Monicą/Chandlerem i Mikiem? (sezon 9 odcinek 24)

Lord_Helmet

Wygrała Monica, a właściwie Chandler przez "nagłą śmierć" (tak był przetłumaczony ostatni, decydujący punkt).

Jak Monica znalazła przepis, który miał być jej prezentem zaręczynowym od Phoebe, na ciasteczka czekoladowe jej babci?

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

Phoebee powiedziała jak się nazywa jej babcia która ten przepis miała, Nesle Tulał...jakoś tak;) A Mon zapytała ją Nestel Tulhałs, a P na to...och wy amerykanie nie umiecie mówic z franc akcentem...Mon, wyciągnęła z szafki paczke ciastek...i to było to:) I Phoebee stwierdziła że za to babcia trafiła do piekła ;)
Oddaje:)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Jak ma na drugie imię Chandler?

ocenił(a) serial na 9
Grzegrzulka

Miuriel:):):):)DDDD
Pytanko: Kim byl - wedlug siebie - Joey dla dzieciakow:):):):)???

myszowatek81

Jedyne co mi przychodzi na myśl to odcinek kiedy ta Laura z opieki społecznej była u Chandlera i Moniki i tam padł tekst "It's good when little people know celebrities" Ale to on powiedział w stosunku do Chandlera i Moniki. Nic innego mi na myśl nie przychodzi, o to Ci chodziło? ;DD

ocenił(a) serial na 9
cell555

Kiedy Joey mial wywiad z ta babeczka w Central Perk powiedzial ze jest MENTOSEM (zamiast mentorem) dla dzieciakow:):):):) a Ona na to tak jak ten cukierek???? A Joey na to tak (a Chandlera juz sciskalo na kanapie zeby czegos glupiego nie powiedziec):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Raczej moglam napisac czym byl (za co sie uwazal) ale to taka zmylka:):);)DDD

myszowatek81

Jak Ross'owi udało się kupić mieszkanie Ohydnego Golasa? Chodzi mi o to, czym pokonał konkurentów.

ocenił(a) serial na 9
emilcia1705

Odpowiedz: Ross sam sie rozebral i siedzial z Grubasem na kanapie:):):):)
oddaje.........

myszowatek81

Na ile rodzajów Monica dzieli swoje ręczniki?

ocenił(a) serial na 9
emilcia1705

Na 11
oddaje......

użytkownik usunięty
myszowatek81

przyjaciele zadko korzystaja z komorek wiec wymien 5 sytuacji w ktorych uzywali tel komorkowych ;)

myszowatek81

hmmm... no to tak:
*Jak Phoebe i Rachel znalazły komórkę agenta jakiegoś faceta to z niej zadzwoniły
*Estelle zadzwoniła do Joey na komórkę. (Joey używał jej dwa razy - w domu i w kawiarni) tzn. "fałszywa Estelle" - Phoebe
no i wtedy
*Phoebe też używała komórki
*Jak dziewczyny dzwoniły do Chandlera jak on był w samochodzie z Nancy - jechali oglądać dom to i Phoebe i Chandler używali komórki.
*W odcinku, gdzie Emma miała pierwsze urodziny Rachel jechała z Rossem wymienić tort, zadzwoniła do Moniki z samochodu.

Jaki pakt zawarł Chandler i Ross w college`u?

ocenił(a) serial na 9
emilcia1705

Umowili sie ze nigdy sie nie umowia z Missy Goldberg (chociasz Chandler zlamal przysiege i tak sie z Nia umawial za plecami Ross'a):):)
oddaje......

myszowatek81

To "oddaje" jest trochę wkurzające, ale okej.

No to: Rachel miała przeprowadzić się do Paryża. Razem z Joey`m rzucali monetą. Joey przegrał 57 razy. W jaki sposób?

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

W b. prosty sposób, Rachel stale mówiła "Resztka ja wygrywam, orzeł Ty przegrywasz" :p

mycha213

Si ;)

Jak nazywała się mysz, a jak szczur zadomowione w mieszkaniu Phoebe?

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

Suzi i Bob ;)

mycha213

Okej to... jak Monica i Chandler nazwali dzieci?

emilcia1705

Jack i Erica.
Czym zajmował się Jim Nelson?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Jim Nelson pisal powiesci erotyczne dla dzieci (byly bardzo niepopularne):DDDDDDDD i mial konia:):):):)
Pytanko: Dlaczego Rachel wstydzila sie biegac z Phoebe???????:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Bo biegała dziwnie, pokracznie jak żaba ;)

Pyt. Co nie działało Parcerowi?

mycha213

komu?! :O

tobba

ja tez nie wiem o kogo chodzi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

Podpowiedź...Alec Balwin go grał :P

myszowatek81

ogladnelam caly odcinek dwa razy i dalej nie wiem co mu nei dzialalo haha

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

No właśnie on wczoraj leciał ;) I to Chandler powiedział ;)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Jak Parker robił zdjęcie, niewidzalnym aparatem by uwiecznić tamten moment, Chandler powiedział, że flesh mu nie działa ;)
Pytanie oddaje

ocenił(a) serial na 9
Grzegrzulka

AAAAaa niezle to wychwiciles!!!!!! Ja juz chcialam powiedziec ze nie dzialala Mu negatywna strona Jego osobowosci:):)PPPPP
Pytanko: Czym byl cud narodzin dla Phoebe????:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Cud narodzin to święto drzemania.

jak nazywał sie teleturniej, w którym prowadzący był Joey?

ocenił(a) serial na 9
Pawcik_2

Bamboozled albo po polskiemu Wykiszkowanie:):):)
Jak Chandler nazwal w zlosci Richarda u Niego w domu??????

myszowatek81

Nazwał go wielkim drzewem.
Ulubiony drink Moniki?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Odpowiedz: Scotch on the rocks with a twist a na polskie tlumaczenie to Szkocka z lodem mieszna:):)
Pytanie: Jak nazywal sie ostatni okulista Moniki????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

chyba Timothy jeśli się nie mylę
Pytanie oddaje

ocenił(a) serial na 9
Grzegrzulka

Nie to Edward Nevski ale ja tez oddaje....:):)

myszowatek81

Zleży który, bo był jeszcze Richard i jego syn ;)

Jak Przyjaciele wymigali się od zjedzenia "pysznego" danie przyrządzonego przez Rachel? Chodzi mi o ten z powstał po sklejeniu kratek dwóch przepisów.

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

emilcia ale nie pisz rozwiązań:P jakie danie, który odcinek...to się później dodaje jak ktoś nie wie ;)

Ross i Joey zjedli, Chandler zjadł na balkonie, Pheobee przed lustrem w łazience, Mon w pokoju, rodzice Geller u M&Ch w pokoju. Najlepsze jest to że Joey wszystko zjadł bo tak mu smakowało, bo tam było wszystko co zdrowe i lubi:P

Oddaje

ocenił(a) serial na 10
mycha213

"Ross i Joey zjedli, Chandler zjadł na balkonie, Pheobee przed lustrem w łazience, Mon w pokoju, rodzice Geller u M&Ch w pokoju. Najlepsze jest to że Joey wszystko zjadł bo tak mu smakowało, bo tam było wszystko co zdrowe i lubi:P"

Nie! Pheoby nie jadła bo w cieście była wołowina, a Monika zjadła przed lustrem. To tak dla ścisłości.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
mycha213

"Ross i Joey zjedli, Chandler zjadł na balkonie, Pheobee przed lustrem w łazience, Mon w pokoju, rodzice Geller u M&Ch w pokoju. Najlepsze jest to że Joey wszystko zjadł bo tak mu smakowało, bo tam było wszystko co zdrowe i lubi:P"

Nie! Pheoby nie jadła, bo w cieście była wołowina, a Monika jadła przed lustrem:)

pzdr!

ocenił(a) serial na 9
emilcia1705

Nie zalezy ktory bo napisalam ze - ostatni - :):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Co sie przytrafilo Rachel jak czekala w kolejce do klubu w ktorym sie umowila z Joshua??????:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Nie została wpuszczona, bo na liście inaczej jej nazwisko było wpisane, i jakaś inna babka to wykorzystała, i za nią weszła :)