PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

stakara_91

Kanadyjskie promo jest jak z horroru. I czemu Mona była w bluzie A ?

ocenił(a) serial na 8
Request_

Najwidoczniej wróci do gry, w promo widać, że ucieknie z psychiatryka.

stakara_91

Jak widać w tym psychiatryku sami idioci pracują.. Just saying.

ocenił(a) serial na 10
Request_

Oba zwiastuny świetne, już nie mogę się doczekać finałowego odcinka. Mam nadzieję, że tego nie spieprzą :)

spyro0

zdjęcia z odcinka:

http://prettylittleliars.us/photos/albums/The%20Show/Season%203/Episode%20Stills /312/006.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558211_508092585872208_1088743168 _n.jpg

wydaje mi sie ze Mona umrze, widac z promo ze bedzie w tym odcinku i po przebraniu za pielegniąrke sądze ze ucieknie, tłumaczyłoby ten wyraz twarzy hanny i krew na rekach emily :)

cristiano_ronaldo

Zgadzam się, Mona umrze

Hmm_Ciastko

Mona nie umrze... Jest w następnych odcinkach.

youhaveamessage

Właśnie próbuje wytłumaczyć ludziom w tym wątku że Mona nie umrze ;] niestety nie słuchają :D Więc może Ty spróbuj przekonać ich do tego ;] a po drugie nie rozumiem zamieszania wokół tego że ktoś zginie w letnim finale bo nic takiego nie było powiedziane. Mowa tylko była o tym że ktoś PRAWIE zginie a przynajmniej tak powiedziała Tammin Sursok(Jenna) w wywiadzie na temat letniego Finału ;]

ocenił(a) serial na 3
John__88

wydaje mi sie, ze zrobia taki myk, ze ktos zostanie ranny - nie bedzie wiadomo dokladnie w jakim jest stanie; odcinek halloweenowy bedzie pewnie restrospekcja, a po przerwie okaze sie, ze nikt nie zginal tak naprawde :]

ocenił(a) serial na 7
Furiatka_

właśnie, takie pytanie - kiedy będzie odcinek halloweenowy?

ocenił(a) serial na 10
John__88

o co chodzi z tym letnim finałem? kiedy polecą nastepne odcinki?

kala996

W styczniu

ocenił(a) serial na 10
Hoax

w pażdzierniku. pisze jak wół przeciez.

Request_

No, ale trzeba było to nagiąć dla serialu. Dziewczyny też nieraz wykazały się głupotą.

stakara_91

No wreszcie się zapowiada coś ciekawego. Oba zwiastuny na niezłym poziomie. Oby cały odcinek taki był. Wkurza mnie, że cały sezon czekało się na dobry odcinek i będzie on dopiero ostatnim przed przerwą;/ Wrr...

ocenił(a) serial na 9
Hoax

Ja coś czyje że Emily umrze...uff.. te zdjęcie wskazuje jednak że nie.. To może kuzyn Mayi albo właśnie Mona
Ale ta Paige .. hm... podejrzana jest, już jej nie lubie ;D

dziew993

A ja ją lubię. Na sto procent nie jest A. To Mona zginie, tak myślę

Hmm_Ciastko

Paige nie zginie, jest w następnych odcinkach.

Request_

wiem

stakara_91

Ha, A przemówiło, ale zmienionym głosem. Czyli nic to nie zmienia.

Hmm_Ciastko

No dokładnie. Ale można sie było tego spodziewać. Mnie to zastanawia czemu Mona uciekła akurat wtedy ? I sie ubrała jak A. Przecież ona nie może być znowu A bo by nam tego w promo nie pokazywali przecież.

Request_

Pewnie Marlene obiecywała coś w tym stylu, że A pokaże twarz i żeby nic nie ujawniać, pokażą nam Monę xD Hah, nie mam pojęcia.

Hmm_Ciastko

Like I said...;/
Irytacja;/

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Właśnie o tym pomyślałem - umrze Mona, dlatego Hanna płacze. Pewnie "A" zabije Mone bo ta będzie chciała go/ją wydać :D

spyro0

Pewnie tak...
Szkoda trochę, bo mimo wszystko Monę lubię;)

spyro0

Ludzie Mona nie umrze! bo będzie w kilku odcinka 3B więc jak by mogła umrzeć teraz? a co potem wskrzeszali by ją w każdym odcinku w którym by miała się pojawić ? ;] Poza tym Mona od 3 Sezonu tak jak i Caleb są wprowadzeni już jako postacie główne więc tak szybko ich nie uśmiercą ;]

John__88

o a tu macie potwierdzenie tego że Mona na pewno nie zginie ;]
http://www.prettylittleliars.com.pl/wszystko-co-wiemy-o-odcinku-3x15-mona-mania- 4259

John__88

To że występuję w odcinku nie znaczy ze nie zginie. Może pojawiać się we wspomnieniach chociażby.

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

właśnie! a co jeśli krew na rękach Emily i łzy wypłakane przez Hanne w 12odciunku są wynikiem śmierci Mony? jej postać mogłaby mimo to pojawiać się w dalszych odcinkach jako wspomnienie, a tytuł "Mona-mania" (15x03) byłby uzasadniony w przypadku pokazywania jej pogrzebu, dochodzenia z tym związanego itd.

Bankowski_17

Żeby zaprzeczyć plotkom dotyczącym śmierci Caleba lub Mony:
OBOJE BĘDĄ W 3x16.(nie znaczy to, że będą mieli wspólną scenę i nie będą to retrospekcje)

John__88

Jej:D Mona przeżyje - i super;D
Reszta mnie nie obchodzi;)

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Może głos zmienili tylko do promo żeby nie spoilować?

stakara_91

Zapowiada się ciekawie, ale "to już było". Do rozwiązania zagadki kim jest "A" bardzo długa droga wbrew pozorom :D To się zaczyna robić nudne.
Ciekawe kto pomoże Monie uciec z psychiatryka, bo wierzyć mi się nie chce, że personel nie rozpozna pacjentki w przebraniu pielęgniarki...Co za durna sprawa, ech Ameryka.

Madame_7

A będzie kolejny sezon?

Hmm_Ciastko

ma być ponoć 6 sezonów ale to nie jest 100% informacja ;p

John__88

O.o Sami się już w tym pogubią, kim jest. Okaże się, że jest wiele sprzeczności

John__88

W życiu nie obejrzę, ten jest moim ostatnim.

użytkownik usunięty
Madame_7

Popieram w stu procentach. Prędzej zacznę śledzić losy bohaterów Bold&Beautiful niż patrzeć jak wnuki kłamczuch męczą się z kolejnym pokoleniem A. ;)

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

gdzieś czytałam że ma być ale taki krótki, pewnie tylko kilka odcinków. Bo niby w tym mamy rozwiązać całą zagadkę, a w następnym będzie kilka odcinków sprostowania.

Hmm_Ciastko

Oby nie :)

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Ma być w sumie 5 sezonów, o ile ABC nie zdecyduje się wcześniej skasować PLL, co robi dość często w przypadku innych seriali.

Chimcharo

No ludzie i o czym miałyby być te sezony??? Kim jest "B", potem "C" i tak aż do końca alfabetu?
To czuję, że zastraszane będą córki, wnuczki i prawnuczki naszych głównych bohaterek.

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Skończy się na tym, że każdy jest "A", a potem się pewnie jeszcze okaże, że każdy miał po bliźniaczce, która była "A" i tak w nieskończoność :D A Marlene się usprawiedliwi tym, że to był hołd dla autorki i będzie nam się kazała cieszyć z tego powodu.

Chimcharo

Albo na końcu okaże się, że to było wszystko wymysłem Ali, która przebywa w psychiatryku, więc widzieliśmy tylko wydarzenia, które miała w głowie :P

Madame_7

A wiesz, że miałam coś podobnego pisać??:P Ale to jeszcze by było w miarę ciekawe:P

izka21gramowa

Wściekłabym się takim zakończeniem :D

Madame_7

A ja nie, bo to jedyne zakończenie, które wyjaśniałoby wszystkie możliwe niedorzeczności:)

Hoax

W PLL jest tyle dziur, że żadne zakończeniu mu nie pomoże tak naprawdę.
Schizy są dobre na film, ale nie na serial, która trwa ileś tam lat :)

Madame_7

Owszem, ale jeśli działoby się to w głowie Ali to wyjaśniałoby niedorzeczności, bo w końcu to wyobraźnia...:) A tak tego w ogóle nie wyjasnią i dobry serial się stoczył i stoczy się jeszcze niżej:)

Hoax

Co za dużo to nie zdrowo. Niestety to są seriale nabijane na pieniądzę tylko i wyłącznie.