PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73331
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

ocenił(a) serial na 10
Bankowski_17

Kasete? Kurcze musiałam przeoczyć tą sece z A, w którym to było odcinku ?

VanillaCream

A nie pomyliłaś tweetów? Bo ona napisała ostatnio, że PLANOWAŁA że Toby będzie w A-Teamie od 1x06 :)

youhaveamessage

O, masz rację, nie doczytałam do końca, a na FB zadali pytanie "Has Toby been on the A-Team since Season 1..?", stąd moja pomyłka. I tak nieco mnie to zaskoczyło. Myślałam raczej, że był to wymysł ostatnich odcinków

ocenił(a) serial na 5
stakara_91

Błagam niech zrobią coś z tą imitacją mężczyzny. Jak na niego patrzę to mi się wszystkie otwory mimowolnie z żalu zaciskają.

No i przepraszam bardzo, ale nie... Toby w A-Teamie to się kupy nie trzyma. Oczywiście nie wierzę, aby miał na celu działać na niekorzyść dziewczyn zwłaszcza Spencer. Albo A jest głupie albo dostaniemy jakieś pogmatwane coś.

Odcinek mi się nawet podobał. Trzymał w napięciu. Jestem ciekawa jak teraz dziewczyny podejdą do Paige.

ocenił(a) serial na 6
stakara_91

Odcinek całkiem przyjemny jak dla mnie, a zakończenie jak najbardziej na plus, Toby jako członek A-Team'u ma moim zdaniem pasuje idealnie. Przecież dziewczyny traktowały go jak trędowatego na początku serialu. Dobrze im tak: P

Jeśli ktoś miałby ochotę przeczytać mój tekst nt. odcinka, to zapraszam na: http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/09/zdrada-po-letnim-finale-pretty -little.html

ocenił(a) serial na 7
Piotrek099

Nie wiem czy było czy nie, z góry wybaczcie. Jak to się stało, że Caleb został ranny?

ocenił(a) serial na 10
PannaZebra

Przecież został postrzelony -.-?

ocenił(a) serial na 7
trust_yourself

Eeeee, kiedy? Przez kogo?!?!?! Opieki mi opadły podczas oglądania czy co. Emily szarpała sie z Natem i dźgnęła go nożem, później przyszedł Caleb na pomoc Emily. Następna scena to jak wynoszą Caleba na noszach...

ocenił(a) serial na 7
PannaZebra

Powieki* nie opieki (hyhy)

ocenił(a) serial na 10
PannaZebra

mmm.. no nie wiem jak myslisz co mogło sie stać skoro było słychać strzał i Calleba rannego, na pewno sie przewrócił ;D

ocenił(a) serial na 7
trust_yourself

No właśnie obejrzałam po raz kolejny. Bez sensu... Dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
PannaZebra

Ludzie nie chce zakladać nowego wątka wiec pisze tu- czy ktos jest w posiadaniu ksiazek PLL?interesuja mnie te od czesci 3 w zwyz.
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

mozesz sobie ściągnąć ebooka , albo kupić w empiku są ;D

ocenił(a) serial na 10
trust_yourself

byłabym bardzo wdzieczna za jakiś link do tych ebooków ;)

użytkownik usunięty
stakara_91

Nie jestem pewny czy to są potwierdzone informacje. Wertując angielskojęzyczne strony związane z Pretty Little Liars natknąłem się na notkę,w której była mowa,że Marlena w finale brało pod uwagę Paige, Caleba, Tobby'ego jako A pod koniec odcinka. Wychodzi na jaw jakie alternatywne wersje twórcy sfilmowali.;)

Nie wiem czy już była odpowiedź na pytanie o postrzelenie Caleba, ale wyczytałam , że Caleba postrzelił Toby i ma to być pokazane w którymś z kolejnych odcinków.

użytkownik usunięty
frodunia

Za to ja wyczytałem,ze scenarzyści potwierdzili,że niby Nate (zmartwychwstał na chwilę) wstał,postrzelił Caleba a później padł trupem.;)
Marlenka nas zapewniała,że w III sezonie zostanie wyjaśnione/pokazane jak Mona działała w A-teamie. I do dziś nic nam konkretnego nie przekazali.

ocenił(a) serial na 5

Ponieważ tak właśnie z tymi alternatywnymi było ;] Jednak nie rozumiem tego, jak aktorzy mogli nie wiedzieć, kim jest "A". Przecież Caleb był postrzelony, a Paige była prawie że zabita przez Nate'a, więc jak niby mieliby się spotkać chwilę potem z Moną?