PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73331
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

Madame_7

No niestety, ale że oglądalność duża to podjerzewam, że długo nie skończą:/

Hoax

Pewnie nie. Chyba, że jednak oglądalność zacznie spadać.

Madame_7

To wtedy utną w połowie sezonu i już;)

Hoax

To na pewno się nie wydarzy ;D Swoją drogą, ile ma być odcinków w tym sezonie?

Madame_7

24 chyba, nie?;>

Hoax

A nie 25...?

Madame_7

Kto to wie?:> Na Filmwebie jest wpisane zdaje sie 24. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Oby skończyli na tym;)

użytkownik usunięty
Hoax

Podobno ma być pięć sezonów, z tego co mi się obiło o oczy to , aktorka grająca Hanię powiedziała, że fajnie by było gdyby ganiali A przez wszystkie stany. W głowie miałam wtedy wielkie WTF i myślałam, że kogoś pogryzę.

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

24 na pewno :)

Chimcharo

Aha, to jak zwykle pomieszało mi się z odcinkami PLL. Raz mają 22, raz 25, niech się zdecydują ;p

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Artystyczny nieład Marlene xD

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

ABC lubi ucinać seriale w połowie :)

Chimcharo

Taka ostra stacja?;D

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Oni co chwilę kasują jakiś serial w połowie.. Teraz poszło Jane by Design (z którego powodu bardzo się wkurzyłem, bo to był jeden z fajniejszych seriali), a pod koniec zimowego sezonu pewnie poleci The Lying Game. U nich to aż strach zacząć oglądać jakiś serial, bo nie wiadomo, czy zaraz go nie przerwą.

Chimcharo

Trzeba znaleźc dobry serial, zaznaczyć że się chce zobaczyć i poczekac jak wyemitują wszystkie odcinki. Jak skończą trza się dowiedzieć czy nie przerwali i można oglądać;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Tylko problem w tym, że ja nie jestem osobą cierpliwą i często po prostu nie wytrzymuję i oglądam :)

Chimcharo

Wiem, mam to samo, ale zamierzam nad tym pracować;P

Chimcharo

a to są pewne informacje? kurcze, to jedne z moich ulubionych seriali :(

ocenił(a) serial na 5
morskooka

Jane na pewno, a The Lying game dostało jeszcze połowę 2 sezonu. Ale sądzę, że po tej połowie emisja się skończy, bo ma dość niską oglądalność.

Chimcharo

nie lubię Cię za przynoszenie mi złych info :P
bez kitu, już dam sobie spokój z tą stacją, no żeby robić takie świństwa :(

ocenił(a) serial na 5
morskooka

Najbardziej się ludzie wkurzyli z tego co słyszałem na tą stację za anulowanie Kyle XY, bo podobno było strasznie fajne, ale przerwali w połowie 3 sezonu, czyli już tak naprawdę chamsko.

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Z tego co pamiętam to w przypadku Kyle XY tak było, że urwali w połowie, kiedy serial na prawdę się rozkręcał a pytania pozostały bez odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 5
katia_2007

No i to jest właśnie szacunek tej stacji wobec widza. Oglądasz jakiś serial 3 lata, po to, aby przerwano go w najciekawszym momencie...

Chimcharo

Dziwisz się? Kiepski jest;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Ja w The Lying Game stanąłem na drugim odcinku i nie mogę ruszyć dalej xD Ale Jane żałuję ;/

Chimcharo

No szału nie ma, ja widziałam, bo się nudziłam:)
Jane nie oglądałam, nie wiem co to i wcale nie chcę - za dużo tych seriali:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Ale z chęcią książkę przeczytam, na podstawie której został nagrany ten serial :D Podobno ma wyjść po polsku w 2013 :)

Chimcharo

The Lying game?
A to może też bym sobie czytnęła, bo historia może być ciekawa ogółem;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Tak przynajmniej czytałem na oficjalnym profilu książek PLL :) Rewelacji jakiejś nie oczekuję, bo pewnie będzie na podobnym poziomie, co PLL, ale i tak z chęcią przeczytam :D

Chimcharo

PLL nie czytałam jeszcze;:(

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Nic specjalnego, serial lepszy :) Ja to w sumie czytam dlatego, żeby poznać taki trochę alternatywny świat PLL :) Ogólnie poziom spadł od 5 tomu. I w ogóle wkurza to, że dziewczyny cały czas sobie nie ufają i kłócą się o jakieś głupoty.

Chimcharo

naprawdę?! E tam, chciałam kupić teraz pierwszą część;/ Ale jak kiepskie to nie kupię, bo tytułów oczekujących w kolejce mam baaardzo dużo:)
No trudno:-)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Co kto lubi :) Dla mnie jest to napisane trochę zbyt prymitywnym językiem i męczą mnie cały czas pojawiające się "wydęte usta". Ale do 4 tomu na spokojnie możesz sobie przeczytać i na tym skończyć, bo akurat jest tam ładnie zamknięty wątek i nie jest rozpoczęty żaden nowy :) Dalsze tomy mam wrażenie, że tracą swoją świeżość i nie są już tak porywające, jak poprzednie (dla wiadomości, 5 tom czytałem 2 miesiące, a pierwszy w jeden dzień obleciałem xD)

Chimcharo

Bo pewnie nastepne pisane dla kasy, bo się sprzedaly - zwykle tak jest.
Prymitywny język to dopiero jest w Domu Nocy. Miałeś przyjemność?

PS. Zostaliśmy sami:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

No to prawda, nikt z powodu ambicji nie pisze serii książek składającej się z 13 tomów, z czego 10 jest na maxa naciągane xD

Nie czytałem, ale po okładkach coś kojarzę xD To jest o wampirach, nie?

Chimcharo

13 tomów?! To ja podziękuję:D

Taaa... to jest Potter i Zmierzch w jednym. Ale tak prostacki język, że aż z szoku wyjść nie mogłam :D W cholerę dużo przekleństw i to takich ostrych;)

Przeczytaj sobie jednotomową ksiązkę: Pomiędzy Światami:)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Nie no, Potter to akurat fajny jest :D A jeśli chodzi o Zmierzch, to utknąłem w połowie Zaćmienia i dalej nie dałem rady xD

W PLL akurat przekleństw nie ma, najgorsze słowo, jakie tam można spotkać, to chyba su.ka xD

Już ogarniam to Pomiędzy Światami :)

Chimcharo

Do Pottera nic nie mam - tyko ten Dom Nocy jest zrobiony na zasadzie - wybrane osoby zostają naznaczone i trafiają do szkoły, gdzie mieszkają, uczą się itd. Głowna bohaterka została wybrana tą jedyną do czegoś tam i zawiera przyjaźnie i razem ratują świat wampirów;D Tak mniej więcej;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Książek o "wybrańcu, który jako jedyny może uratować świat" mam serdecznie dość xD Za dużo takich rzeczy już przeczytałem xD

Fajnie, wywala mnie z internetu, przed każdym postem, który chcę napisać...

Chimcharo

No cóż, na to lekarstwa nie znam:P

Ale jak przeczytasz/zapoznasz się z moją propozycją daj znać, bo jestem ciekawa czy Ci się spodoba;)
Ja bym chciała, żeby nakręcili na tej podstawie film!:)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Przeczytałem recenzję tej książki i zapowiada się całkiem ciekawie :) Przeszukam Empiki i sobie przeczytam :D

Chimcharo

Tylko nie czytaj za dużo, bo nie będzie niespodzianki.
I nie przejmuj się, że głowna bohaterka z początku może wydac się pusta - taki był zamiar;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Mój problem leży w tym, że często mam taką nieodpartą chęć zajrzenia na koniec książki, kiedy jestem dopiero na początku. I zazwyczaj ta chęć wygrywa nade mną ;/

Chimcharo

E tam, to zepsujesz sobie całą książkę;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Ile kryminałów sobie zepsułem w ten sposób xD Głupi jestem i tyle xD Z serialami mam podobnie xD

Chimcharo

Z grzeczności nie zaprzeczę;P

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Haha, mistrz komplementów :D

Chimcharo

Poczekaj, poczekaj, jeszcze się rozkręcam:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Liczę na więcej komplementów :P

Chimcharo

Jeszcze Cię nie znam, żeby Ci tak słodzić;P